Shopping!

Idag tog vi en tur till Fabriken i Sparreholm. Inhandlade lite vinterkläder o annat som barnen behövde eller ville ha haha Så nu är klänningarna till tjejerna som de ska ha på julafton inköpta. Och jag fick nya byxor o en poncho... Velat haft en länge så nu slog jag till.
Tror mina tjejer vart nöjda. 
Imorgon ska jag plugga har jag tänkt mig... Har lite ånger för en uppgift lite större som vi ska lämna in snart o jag har inte ens börjat. Får skylla mig själv men ja jag måste göra det imorgon sen kan jag göra det klart i helgen eller nästa vecka.
Men nu ikväll ska jag fixa iordning mellantjejens adventskalender så den kan komma upp på väggen imorgon.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Shopping.

Godmorgon ny vecka med nya möjligheter. Vakna till en vit värld, det ser så fint ut. 
Idag är det möte på praktiken o sen blir det nog shopping med barnen! En liten överraskning för de hihi lite kul. 
Men först kaffe o lite meditation.
Som mamma oroar man sig för en massa saker. Men oftast så klarar barnen sig bättre än vad man tror. 
Jag antog en utmaning för några dagar sen om att under en dag inte oroa mig något under hela dagen o det va inte lätt men jag klarade det o det va ganska nyttigt. 
Något många skulle testa så man får lite perspektiv på tillvaron.
Nej nu lite frukost men mina små hjärtan.
Sen blir det en mysig o rolig dag!
Ha en fin dag och var rädda om varandra.
PUSS o KRAM
 
 

Adventsmarknad....

Haft en underbar dag o nu sitter jag o kikar på film på tv o bara myser. har sett den förut men den är helt underbar, "Holiday". 
Varit på marknad med mina små men det va dåligt med marknadsstånd.... Men jag handlade lite o lilla junior fick nya vantar o sen köpte barnen godis så vi skulle ha lite filmmys sen men ja det funka inte så bra men vi fick lite mys i alla fall haha innan dess vart det pizza idag o lite fika hos äldsta dottern. 
Men jag beställde två tomtar jag ska ha utanför i år igen hihi de kommer om två veckor så det ska bli kul när jag får de!
Har även börjat slagit in barnens adventskalenderpresenter. Lilla juniors är klart men mellantjejen är lite mer än hälften kvar så det ska jag fixa imorgon senast.
Men idag har vi första advent o snart börjar vi räkna ner ordentligt till julafton o ärligt talat jag bara älskar det! Och det är söndag och det är dags att reflektera över veckan som varit o sen börja planera lite smått över veckan som kommer!
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Första advent.

Godmorgon tog lite sovmorgon idag o det tillhör ju inte vanligheterna. 
Första advent idag och det regnar hm jag vill ju ha snö haha men men får bli lite marknad idag så barnen o jag kanske kan komma i rätt julstämning! 
Halva praktiktiden är gjord o snart slutar vi skolan och har jullov haha ska bli så skönt. 
Men dax o börja göra i ordning lite frukost o mysa lite med grabbarna innan vi åker ner till tjejerna.
Ibland blir jag verkligen förvånad över hur enkelt man kan använda LOA (LagenOmAttraktion) i sitt liv. H`Jag lär mig fortfarande och ju mer jag lär mig desto roligare är det! 
O ja du kan få precis det du vill ha! Men du måste skapa det själv hihi Det du tänker skapar du! Ja nästan så enkelt är det! Det är svårt att förklara men jag vill lära mig mer så jag även kan lära ut haha vill så mycket och måste bara fundera ut lite HUR jag ska kombinera allt på ett bra sätt!
Men NU frukost säger magen hihi
Ha en fin 1:a Advent o våga skapa dig det liv DU vill ha!
PUSS o KRAM
 
 

Sluta tidigt.

Hemma efter en lugn dag. Fick med mig båda grabbarna hem så nu blir det film kväll eller not.. Haha orkar inte är trött men ändå inte.
Ska nog lägga mig o läsa lite snart istället. Eller kika på tv, verkar va något bra de tittar på! Ja det märks vad det blir!
Idag har det varit mycket frågor om jag ska plugga vidare eller om jag ska ta ett sabbatsår eller nått. Ja visst låter ett sabbatsår lockande MEN nej inte nu när jag har sådan lust o det går bra. Men kommer jag inte in på högskolan till hösten nästa år så ja då kan jag tänka mig o ta ett sabbatsår för att jobba lite.
O ja jag kan tänka mig beta av vissa ämnen på distans o sen jobba under tiden MEN då måste jag veta att jag har ett fast schema o gärna dagtid! Haha omöjliga vilkor? Nej det kan nog gå att ordna! Hihi o gärna på denna arbetsplats jag är på nu. Då skulle jag nog tänka om lite kanske!
Men ja vi får se om det kommer ett sånt erbjudande eller ej..
Men hoppas kan man ju alltid hihi
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Adventsgran.

Godmorgon dags o kliva upp o börja dagen lite smått, men det är väääääldigt tyst o tomt hemma. Men skönt att jag får träffa barnen i morgon i alla fall.
Men så är det ju när man har långa o sena tider. Men ska bli skönt sen när jag är färdigutbildad!
Tänk om man kunde vinna så där snuskigt mycket pengar så man själv kan bestämma vad man vill göra o inte behöver ta extra jobb för att kunna sätta lite guldkant på tillvaron..... Men i o f sig så trivs jag ju med jobbet o jobbar inte så mycket så jag ska inte klaga. O ja då det finns pengar o sätta guldkant på vår tillvaro. O det gör vi med jämna mellanrum.
I morse när jag vaknade så såg jag att min farsgubbe fixat adventsgran. Den lyste så fint utanför fönstret. Ibland är han bra go min lilla pappa. O ja jag vet att jag är bra bortskämd av han.
Nej dags o ta lite mer kaffe o börja kika på travet kanske hihi det är inte många gånger kvar nu på vm i v75, så det blir att kolla ut en bra rad så jag får många rätt hihi
Ha en fin dag nu och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Inspirerad!

Oj helt slut men ändå massor med energi kvar haha helt själv hemma o ska iväg på praktik igen imorgon. 
Varit en händelserik dag o jag har lärt mig en del.
Tänk vad olika vi människor är egentligen. En del är födda till ledare mendans andra försöker men aldrig kommer bli det för de vågar inte helt enkelt. Sen finns det såna som gärna utnyttjar andra medans andra vill klara sig själv o vägrar låta någon bjuda på något. Fick ett sånt bevis idag, men jag tala om att jag hade räknat med honom med så jag hade även köpt fika så det skulle räcka även till honom. 
Sen finns det såna som alltid ska ta på sig offerkoftan, som jag kallar det när de ska älta samma problem hela tiden eller något annat problem. Men hallå vill du inte må dåligt gör något åt det! DU kan förändra det. Det är inte någon annan som gör du mår dåligt det är du själv, oftast i alla fall. Man går o bygger upp saker hela tiden o tror dåliga saker ska hända! Men vad tror du händer då? Jo dåliga saker! Vad tror du om du med SAMMA övertygelse säger till dig själv att det bara är bra saker som ska hända. Vad tror du händer då???? Testa får du se jag vet!
Ju mer du tillåter andra att köra över dig desto mer kommer de göra det! Tyvärr. Sen när du säger ifrån vad tror du händer? Jo de blir först förvånade o sen arga över att du förändrat dig! MEN ärligt är det såna människor DU vill ha runt dig? Nej de försvinner efter ett tag o jag lovar då kommer du må bättre o sen kommer det alltid finnas skitstövlar i hela världen men DU kommer inte tillåta de behandla dig hur som helst. En kanonskön känsla!
Nej nog med klokheter för idag! NU blir det soffhäng en stund!
Sov så gott o dröm så sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Fredag o praktik!

Godmorgon fredag o helgen står för dörren, har praktik i två dar nu sen får jag en ledig dag igen o denna gång ska jag verkligen vara ledig! Bara umgås med barnen o mysa. Men som sagt först lite praktik o det har jag inget emot då jag trivs där.
Får bli en massa mys med lilla fröken idag först då hon fick vara ledig. Ska bli intressant o se vad hon vill göra. Men känner jag henne rätt så ska hon väl bara vara i rummet o leka så ajg får väl plocka upp alla leksaker som ligger i vardagsrummet o bära in de i hennes rum hihi det är ju några stycken.
Men först lite kaffe o meditation sen kan jag sparka igång dagen lite smått!
Ha en fin dag och fyll den med glädje, gå ut i världen o le. Ser du någon utan ett leende så ge de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Pizzabufé.

Vilken härlig dag jag haft! Agerat chaufför till mamma o sen handlat lite med henne. Bjudit mina hjärtan på pizzabufe som vi gjorde själva (pizzabullar, två sorters pizza, ostsås som vi dippa), o det var mycket uppskattat haha det som vart kvar tog ungdomarna med sig hem. O sen en kanongod efterrätt.
Möblerat lilla skruttans rum så nu har hon flyttat ut ur mitt sovrum så HJÄLP hur ska jag klara mig haha första natten hon sover i sitt egna rum.... Men det tog tid innan hon somna så hon lär nog va trött imorgon, tur hon är ledig då!
Blir en lugn kväll nu innan jag ska ta natter, är ganska trött men ska kika lite på tv hade jag tänkt mig!
Har fixat upp stjärnor o adventsljusstaken i köket så det lyser så fint o tomten på stegen utanför är på plats. Så det kommer nog bli fint till jul här med så småningom. Bara pynta o byta gardiner kvar men det tar jag nästa vecka känner att just nu orkar jag inte riktigt haha ska ha praktik två dagar nu så det blir att ladda för det!
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Fullt av överraskningar.

Godmorgon ny dag som gryr o jag bara njuter hihi Livet är fullt av överraskningar och det är nog bara att ta emot o njuta av allt!
Och mer kommer det hihi julen kommer bli helt perfekt för både barnen o mig. Det är en helt underbar känsla. 
Idag är jag ledig från praktik o jobb så ska försöka hinna med att slipa lite i minstingens rum så man kan komma igång med målningen sen så hon får flytta in i sitt rum så småningom, sen kommer det roliga att kolla över barnens vinterkläder o sen inhandla lite nytt! Alltid roligt haha eller ja vi får se. Ska kolla hur factory är öppet på söndag då det är adventsskyltningsdag!
Är ledig den dagen så då ska jag bara mysa med barnen hade jag tänkt!
Men först lite kaffe o meditation sen kan jag sparka igång dagen lite smått!
Ha en fin dag o gå ut o gör något som du blir glad av, kan va något så enkelt som att ge någon en kram eller ett leende så mår man lite bättre på en gång!
PUSS o KRAM
 
 

Nöjd med dagen!

Åh vad jag älskar mitt jobb ibland hihi de kan verkligen få en att må bra bara genom att finnas där! Var nog ett tag sen jag skrattade så mycket... Sen när man får höra att man liknar Jodie Foster så ja vad ska man säga hihi typ tack eller nått sånt! 
Tänk om världen fick lära känna dessa underbara människor så som jag fått göra. 
Vet ni idag har jag hunnit med mycket idag och jag är nöjd. 
Valet av yrke jag håller på o utbildar mig till känns bara mer o mer rätt! 
Så nu är det bäst att världen gör sig redo för snart så är jag färdig haha sen så!
Men först lite sömn så jag kan göra lite mer i morgon.
Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Dagarna går fort!

Godmorgon vaknade innan klockan ringde o insåg den ändrat sig igen.... haha någon kanske tycker jag skulle ha sovmorgon! Men nu är jag uppe o inväntar barnen ska vakna o kaffet ska bli klart. 
Hjälp det är onsdag redan o mitt i veckan, dagarna går fort o snart har jag gjort halva min praktiktid! 
Sen har vi bara avslutning kvar o är färdigutbildade undersköterskor! Tiden har verkligen gått fort.
Men idag blir det skola med lite diskussion om mänskliga rättigheter och andra rättigheter, skyldigheter man har vid köp av varor! 
Ska bli intressant o se hur det kommer gå!
Men först lite kaffe o sen mysfrukost med barnen!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Nöjd.

Är helt nöjd med min dag. Praktik o det var kul även om jag var ensam tjej tills fina vikarien kom (som ja är tjej) hon är så otroligt lätt att prata med om allt! Hunnit kolla igenom lite vad morgondagens skolämne ska handla om så jag får lite hum om vad vi ska diskutera.
Känner mig rätt nöjd helt enkelt hihi så snart blir det lite soffhäng innan jag tar kväller o ska sova så jag orkar med morgondagen då jag e ledig från praktiken, men har skola fm o sen lite jobb på bästa gruppboendet på kvällen!
Ska bli kul o komma dit då jag varit ledig därifrån i nästan tre veckor. 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Svårt att sova.

Godmorgon trött men uppe och väntar på att kaffet ska bli klart. Dags att rensa lite tankar tror jag så man kan sova på nätterna haha inte lätt när man vaknar o tror klockan ringer o sen inser att man får faktiskt sova några timmar till.
Men det känns i kroppen att man legat o vridit sig o vänt sig massor innan man fick lite sömn innan klockan ringde. Ska nog ta en längre meditation ikväll så jag får rensa lite.
Men en liten hinner jag med nu medans jag njuter av tystnaden o lite kaffe hihi
Blir heldag på praktiken idag och sen ledig två dagar eller ja jag ska inte va där i alla fall men har skola imorgon o sen ska vi handla jag o mina ungdomar. Ska kolla om jag ska köpa gran eller vänta men risken är stor att väntar man så tar de slut.
Ska även gå lös på skruttans rum o se hur vi kan lösa det på bästa sätt då mellantjejen målat väldigt mycket på väggarna..... Kanske går att ta bort men jag är tveksam. Skulle ju vara lite kul om vi kunde börja flytta in hennes saker till helgen så det är klart så hon kan börja sova där snart.
Ska kolla gardiner så vi kan byta till lite mer julgardiner och även ta fram stjärnor o advenstljusstakarna så det är klart till söndag. 
Men nu lite mer kaffe så man vaknar ordentligt hihi
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Annorlunda start på morgonen o den nya veckan!

Måndag o en ny vecka som ligger helt orörd framför oss, vad är det första jag gör? Haha jo då missade kolla klockan igår kväll så den ringde 7 i morse..... Men jag behövde nog de extra timmarna sömn som det vart. 
Vi hann med allt ändå i morse så det va lugnt!
Varit med idag på möte på praktiken o det va lite intressant o se hur alla jobbar o matchar varandra! Är helt förundrad och inga sura miner eller nått sånt för att du får göra det eller det o jag gör "bara" det här.... Det va roligt att se att det kan funka så otroligt bra i en personalgrupp.
Kan bara önska jag med hamnar i en sån grupp när det blir dax för mig att få en fast tjänst.
Efter det så blev det lite handling o sen hämta lillskruttan o hem haha så nu när vi har tagit in ved, lagat o ätit mat så tänker jag krypa upp i soffan o njuta av lite tända ljus o kanske en go kopp te.
Hoppas ni hade en bra start på dagen o veckan OM inte annat så har vi en ny dag imorgon o kan försöka få det rätt då.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov så gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Home alone!

Godmorgon söndag morgon och det är praktik idag igen. Men jag trivs så det är ok. Skulle mycket väl kunna jobba där. De gör så mycket med sina brukare o det trivs jag med. Oavsett om det är biobesök eller matlagning/bakning så är brukarna med o det gillar jag. Precis så vill jag jobba. Kan ju alltid hoppas man kan få fortsätta som vikarie sen. Kan ju jobba någon helg i månaden o sen lov det skulle passa mig perfekt.
I alla fall under nästa termin sen vet jag ju inte hur jag kommer studera på högskolan.
Men en sak i taget. En dag i taget så ska jag komma till mitt mål!
Men det kändes ganska konstigt att komma hem igår o ingen var hemma... Helt själv o det är inget som tillhör vanligheten. Så nu på morgonen kommer mellantjejen in så vi kan äta lite frukost o bara mysa innan hon ska upp till stallet o jag till praktiken. 
Så lite meditation o kaffe så kan vi sparka igång dagen lite smått sen.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Filmkväll.

Godmorgon är så nöjd med gårdagen, visst var en aning trött men hann med ganska mycket ändå.
Var o handlade med mina stora barn så de fick hem lite mat o sånt som kan behövas i ett hushåll. Sen hämta skruttan o hem o packa upp allt jag hade handlat, så nu kan vi börja baka lite till julen hihi, möta upp barnen o sen bråka med lilla fröken som inte alls var samarbetsvillig! Bara älskar trotsåldern...... Skola o lektion men märkte jag va väldigt okoncentrerad men ja lite fastnade nog! Hämta mina tjejer som varit hos storasyster medans jag var i skolan, hem o laga mat o ta in lite ved..... Varför dela upp allt när man kan göra allt på en gång haha SEN efter maten så hade jag o mina grabbar filmkväll! Det var så mysigt, men vi hann bara med två filmer men det är ok för den tredje kan jag kika på ikväll eller imorgon om det är så. Jag har inte sett "Hunger games" men de var riktigt bra o jag ska följa med på bio ikväll o se del 2 i tredje filmen.
Praktik idag och det ska bli kul, ser fram emot att vara där i helgen o se vad de gör för något då.
Lite travkoll ska jag hinna med innan jag kör barnen till storasyster som är så snäll o ställer upp o hjälper mig med barnen.
Men först lite kaffe o meditation.
Ha en fin dag och gör något du blir glad av! Du ska se att allt blir lite bättre efter det.
PUSS o KRAM
 
 

Hur gör du?

Godmorgon äntligen fredag eller vad säger ni? Idag ska det bli shopping med de stora barnen o sen i helgen ska jag vara på praktiken. Ska bli roligt o se hur en helg kan vara där då det kan va mindre brukare med.
Mina barn kommer bli helt galna idag haha vi har fått lite snö! Det är så fint, ligger som ett vitt täcke över marken.
Så skönt att jag har fått däcken bytt redan. Vet ni ibland så undrar jag om vissa inte tänker på hur de behandlar andra? Jo jag menar när du mår dåligt visst de nära runt dig märker sånt men behandlar du de illa då? Genom att säga elaka saker eller genom att säga saker som är nervärderande? 
Jag försöker att inte såra andra o jag vet att skulle jag må dåligt så drar jag mig undan o vill gärna inte träffa folk, men det är ju inte alltid det går. MEN Jag försöker alltid va trevlig. oavsett hur jag mår, mot andra. 
Det är så här att jag har en ganska nära som mår dåligt o så fort vi syns så får jag höra en massa nervärderande saker om både mig o barnen eller också rena elaka ord som verkligen sårar. Det är svårt när man lever nära och nej det spelar ingen roll vad man säger för det lyssnar denna person inte på.
Men det får mig att fundera på om det är medvetet för att själv må lite bättre eller om det är omedvetet. Oavsett så är det ju inte ok, men.....
Nästa gång du mår dåligt tänk på hur du är mot andra! Hur vill du andra ska va mot dig? Ibland är det svårt....
Jag vet ett ex till mig sa en gång att ur hans synpunkt så sa han mig bara sanningen när han sa elaka saker! Sanningen? När han vart sur o inträngd i ett hörn o jag frågade lite snyggt om vi kunde göra något annat en helg än att bara sitta o supa... Jo då jag vet varför det inte vart något annat på helgerna MEN då kunde det komma sårande o elaka ord därifrån.... Kan tillägga att jag hellre går på bio med barnen eller umgås med vänner o gör något roligt än att sitter hemma med honom o dricker varje fredag o lördag... Men det är sån jag är som människa o NEJ jag är ingen nykterist, jag kan dricka jag med men inte varje helg o både fredag o lördag.
Nej idag tycker jag vi ska vara snälla o omtänksamma. Kanske något alla skulle tänka på? Lite hur vi är mot våra medmänniskor! Tänk om vi kan förändra världen lite då? Gå ut idag och tänk på hur du behandlar andra!
Nu ska jag njuta lite av kaffe o meditation innan jag sparkar igång dagen lite smått.
Ha en fin dag och gör någon glad idag, MEN glöm inte dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

De är bara bäst!

Godmorgon trött som en gnu MEN jag är uppe o idag är jag ledig! Ska verkligen ta denna dag o bara göra sånt som behövs alltså blir det mycket VILA för det behöver kroppen! Sen måste jag ju tillägga att mina kurskamrater är ju bara de bästa! Jag har problem att fixa mig ledigt sista tillfället vi ska träffas så jag tog upp det igår o de är bara för underbara, de ändrar till veckan efter för att jag ska kunna va med! De är bara bäst! Jag är så otroligt tacksam o två av dessa tre underbara människor kommer jag få fortsätta träffa på fortsättningskursen i vår. Ja o sen våran fantastiska kursledare med så klart!
Jag är väldigt tacksam för att allt bara flyter på o blir till det bästa så det passar alla. Vi gjorde en övning i går på kursen som jag bara älskar, visserligen en ny variant MEN jag har gjort något snarlikt förut o det kändes så bra.
Men nog om det nu ska jag njuta av min lediga dag o bara vara!
Ha en fin dag o ge någon en kram i dag. MEN glöm inte dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Full fart hela dagen!

Godmorgon idag var det segt men onsdag redan o mitt i veckan. Får bli en dag fylld med aktiviteter. Men först kaffe så man vaknar ordentligt.
Är så otroligt tacksam att jag får möjligheten att vara på den här praktiken för vilka underbara ungdomar de har. O personalen är väldigt trevliga o rara haha bara jag som ska lära mig alla namnen.
Men det kommer nog vart eftersom.
Är även otroligt tacksam för mina äldre barn som stöttar o hjälper mig så otroligt mycket. Utan deras hjälp så hade min utbildning o praktik blivit mycket svårare!
Men idag så får jag nog veta hur det gick på provet förra veckan.... haha ja vad ska man säga. Det blir nog bra så småningom. Men ja lite nervös är jag nog allt hihi 
Nej dags att börja dagen lite smått nu så jag hinner med allt!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Nöjd!

Godmorgon trött men uppe o är väldigt nöjd med gårdagen. Första dagen på praktiken o det va kanon. Fick till o med frågan om jag ville bli vikarie haha snacka om att bli överrumplad! Glad men väldigt överraskad att den frågan kom första dagen! Men självklart så kan jag det om det skulle va som så att de kan behövas.
Det kändes kanonskönt.
Ska dit idag med o det ser jag fram emot! 
Dessa fyra veckor kommer gå väldigt fort har jag en känsla av.
 Men den kommer va väldigt lärorik då jag ska arbeta med unga människor, o även om en del har samma diagnoser som de jag är van vid från mitt jobb i grannkommun så är det ändå helt annorlunda då det rör sig om yngre.
Så jag har verkligen valt rätt inriktning! O rätt yrke!
Men först blir det mer kaffe o sen kolla om jag kan boka in en tid till studievägledaren i dag o sen får stora junior åka iväg o byta däcken på racern hihi Sen ska han låna bilen medans jag är på praktiken så lilla junior kan åka på sin träning.
Ha en fin dag o gör någon glad idag, även om det bara är dig själv du gör glad så lär det smittas!
PUSS o KRAM
 
 

Ny trend?

Godmorgon ny vecka med nya möjligheter! 
Idag börjar praktiken, ska bli så spännande. Men först lite kaffe o meditation så jag kommer igång hihi
Är så nöjd med förra veckan o allt vi hann göra, och jag är så otroligt tacksam för mina två äldre barn som ställde upp o hjälpte mig möblera om! Det var guld värt! Finns så mycket att vara tacksam för. "Släkt"träffen i lördags gick med bra så det var skönt, lite synd bara att vi inte träffas så ofta men ja det blir ju tyvärr så när man bor lite utspritt!
Har börjat göra lite andra prioriteringar än tidigare o jag tror de kommer märkas lite tydligare än innan.... Tiden med mina barn värdesätter jag mer än något annat här i världen!
De är små så kort stund o tiden går fort o snart vill de inte umgås med sin mamma längre så bäst jag passar på.
Allt som händer i världen just nu får en att fundera lite extra på vad som är viktigt o inte här i livet. Många visade sina sympatier genom att ändra sin bild på fb men jag anser att då det är fler länder som drabbas o ofta så..... Visst jag visar min sympati mot frankrike men gör det genom andra sätt. Önskar man kunde kärleksbomba hela jorden så det kunde bli lite lugnt o alla kunde acceptera varandra! Nej man kan inte tycka om alla MEN man kan acceptera att alla är olika! Varför ska man hata när man kan älska? Ja jag kanske är lite naiv MEN om alla är snälla mot folk i sin omgivning så sprider sig detta och även om det tar tid så kommer vi att få en bättre värld!
Som Madonna sa på sin show i lördags Börja med att älska dig själv o behandla de runt dig med respekt och var snäll. En klok kvinna! 
SKA VI BÖRJA EN NY TREND???? Idag o varje dag resten av året, alla vi möter är vi vänliga mot o alla vi har runt oss visar vi respekt för o är trevliga? Låter väl inte så jobbigt? Eller hur? 
Tycker jag låter som en jättebra sak! För OM något år så kan detta kanske ha spridit sig lite mer? Vem vet????
Ha nu en fin dag och le mot världen o ser du någon utan ett leende, GE de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Nöjd med veckan!

Känner mig helt ok med denna dag. Har tagit in ved, tvättat lite samt plockat lite o fixat så lilla rummet är näst intill urplockat. Bara fixa färg o sen maskeringstejp så kan jag börja måla sen. Men det får bli mot slutet av veckan eller veckan efteråt. Börjar min praktik imorgon och det ska bli spännande och se lite annorlunda typer än de jag ser på gruppboendet jag jobbar ibland! Sen ska det bli spännande o se hur min handläggare är. 
Söndag alltså o sista dagen denna vecka.... Men vilken vecka! En sjuk o mammig dotter, ommöblering då två unga ungdomar fått "nya" rum o förberett för lilla skruttans rum. Förberett för veckan som kommer genom att fixa lite matlådor åt mig samt fixat tvätt o ved så vi kan få varmt i veckan. Ska även kolla imorgon vad det kostar att anlita någon att byta till vinterdäck! Börjar bli dax för det nu hihi 
O jag längtar lite till snön ska komma faktiskt, kunna va ute o bygga snögubbar o ljuslyktor med barnen o ha lite snöbollskrig kanske hihi
Men nu blir det att slappa lite och fundera på veckan som varit o planera lite framåt.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Nöjda barn!

Godmorgon Äntligen är båda barnens möbler på plats och de är nöjda! Så skönt. Bara lite småplock kvar o sen ska det målas i lilla rummet som ska bli skruttans!
Kommer bli så skönt när det är klart! O kan ju tala om att det känns i kroppen idag haha att man höll på o bar möbler och sånt. 
Sen fick vi ett ryck igår kväll och gjorde godis själva haha jo då har redan blivit idiotförklarad (men vet ni det struntar jag i). Vi gjorde skumtomtefudge på vanliga skumtomtar men även på den nya sorten mandarin mums vart så gott. Men sen fortsatte vi o gjorde kola o det va länge sen jag gjorde o det va såååå gott o sen hade vi så mycket grädde kvar så det blev lite knäck med haha ja men barnen älskade det! O det är huvudsaken! 
Haft så mycket att göra o sen en sjuk unge på det så det har inte hunnits med så mycket mer än det! 
Men idag blir det mycket vila o lite ved som ska in samt lite tvätt som ska fixas haha men det blir en mysig o bra dag för ungarna o mig!
Hur mötet gick i går jo då tror att fler fått upp ögonen för hur det egentligen är... Tragiskt men bättre det sker nu än aldrig! Och det vart kanske ett stort uppvaknande! Men jag tror det kan bli bra i slutänden!
Men nu lite mer kaffe så jag vaknar medans lilla skruttan kollar tv!
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Mammig dotter!

Godmorgon inte lätt med en liten fröken som är pigg på kvällarna o en mamma som inte mådde bra. Dålig kombination då dottern ville kolla film halva natten o jag ville sova! Men hon somna till slut så jag med kunde få sova men det resulterade i att jag vakna tidigt, men då hinner jag kanske med lite saker innan hon vaknar!
Har man sjuka barn o särkilt en mammig sådan då får man va glad om man hinner gå på toa själv innan de grinar o vill klänga igen.
Men nu sover hon sött så jag får lite egentid så jag kanske hinner meditera lite hihi
Håller på o möblerar om i barnens rum samtidigt så det blir inte så mycket mer tid än det. Men jag är väldigt tacksam för att mina två äldre barn hjälper mig att flytta möblerna så de kommer till rätt rum. Och lilla juniors rum är färdigt och det vart kanonfint. Så idag ska mellantjejens möbler upp på övervåningen! Sen fixa färg o måla om skruttans rum! Innan hon kan få in möbler dit!
Men det är skönt när det blir klart! 
Ska även ha lite släktträff hos mina föräldrar i dag.... Inget jag ser fram emot då jag redan har sagt att det finns inget jag vill ha förutom lite kort men ja det får jag ju vänta med!
Tyckte det va lite meningslöst att gå då men ja jag e ju så jäkla snäll så alla ska det..... Bara göra det bästa av situationen o sen släppa det när det är klart!
Vi har alla olika prövningar här i livet.....
MEN nu blir det lite mer kaffe o meditation så jag orkar med dagen hihi
Ha en fin dag och gör någon glad, även om det bara är dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Otursdag? Nej lyckodag!

Godmorgon en aning trött då man hade en väldigt pigg liten tjej igår kväll haha som absolut inte ville sova,
Men skönt det är fredag idag så man kan vila upp sig lite i helgen eller ja lite i alla fall!
Och sen är det det 13 idag med hihi många anser ju att fredag den 13 är en otursdag MEN för mig har den aldrig varit det så man kanske skulle köpa en lott idag hihi ja vi får se! Men det är ganska kul o se vilka gamla historier som lever kvar o att folk verkligen tror på de! Visst jag har nog några såna med som jag absolut tycker känns obehagliga men denna dag är ingen av de!
Idag ska vi passa på o fixa massor i barnens rum så vi bara behöver flytta möbler i morgon.
Ska bli så skönt när allt är klart o på fredag ska jag in till grankommun o köpa färg till skruttans rum så jag får måla det ordentligt innan hon flyttar in där.
Funderar på vilken färg man ska ha, men oavsett så tror jag hon kommer gilla det!
Nej nu lite mer kaffe o meditation så jag vaknar ordentligt!
Ha en fin fredag, fast det är den 13 hihi och ser du någon utan ett leende, ge de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Förändring.

Varit på utvecklingssamtal och ärligt talat började jag undra vart den hemska ungen kom i från som satt där inne med mig..... De sidorna som hon visade har jag aldrig sett här hemma! Jösses vilken attityd! Så nu måste vi agera så vi kan få bukt med detta... Jag undrar varför hon har den attityden i skolan men inget av den hemma....
Hon hade inget innan hennes lärare vart sjukskriven... MEN jag vet att det började när de hade en annan lärare... Som ärligt talat jag med hade problem med! Men det är strunt samma.... Ska se om jag kan få henna att berätta för mig om det hänt något eller om det är något annat så jag kan få tillbaka min flicka o även att hon visar den flickan i skolan som hon gjorde förra terminen!
Ska vara med i skolan en dag för att se hur vi ska lösa det på bästa sätt.
Så allt blir bra för alla parterna.
Imorgon ska jag sätta mig ner o fixa lite pappersarbete som blivit efter nu när skruttan varit dålig! 
Sen kommer vi ta helg och bara mysa massor!
Men nu blir det lite soffhäng o mysa lite hihi
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Trött.

Godmorgon trött men uppe hihi tur det finns kaffe så man kan vakna ordentligt.
Idag får det bli en dag då jag ska försöka fixa lite papper och sen vila känner att jag behöver det!
Ibland måste man stanna upp här i livet o inse vad man behöver eller inte.
Just nu skulle jag behöva ha den där axeln att luta mig mot som säger att allt kommer bli bra! Jo jag vet att allt kommer bli bra men ibland skulle det va skönt att ha någon som finns där o ger en en kram bara för att den vill...
Ska kolla lite olika hyresvärdar o om det kan finnas någon lgh för mig o barnen så vi kan få flytta snart.
Haha märks man är lite trött men dags o vakna nu så lite mer kaffe o meditation får det bli!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Plötsligt händer det!

Vilken dag! Prov o nja jag är väldigt osäker... Det kändes ok när jag va där o skrev men sen när jag kom hem så haha jaja finns ju alltid chans att göra om det i värsta fall.
Sen fixa så sonens saker kom till hans lgh o hjälpa dottern passa lilla dreggelmonstret medans hon o stora junior fixade hem en frys hon köpt o sen hennes saker hon hade kvar hos mina föräldrar!
Samtidigt har min lilla skrutta ätit ganska hyffsat idag! Men jag har bestämt hon ska få va hemma imorgon med så jag vet säkert hon äter ordentligt!
Mellantjejen hade en kompis här medans lilla junior följde med en kompis hem. 
Så jag o alla tjejer har målat lite o sen fikat lite. Tror de va nöjda hihi ja mina va det i alla fall!
Sen somna min lilla utan bråk o protester ikväll... o jag måste säga det va sååå skönt haha de som har barn som vägrar somna själva vet vad jag pratar om. Men plötsligt så händer det!
Fortsatte måla fram till nyligen o ärligt talat så är jag helt slut i kroppen så nu får det bli soffhäng så jag kan återhämta krafterna lite!
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Prov!

Godmorgon är lite nervös o spänd inför provet men det kommer jag fixa hihi ska sen hjälpa junior köra lite grejor till honom men även till dottern som hon haft kvar sen innan hon flyttade in i sin lgh. 
Mitt lilla dreggelmonster var vaken när jag kom upp så han o hans mamma satt o tittade på tv hihi en morgonpigg liten kille. 
Ska även fixa ansökan till våren idag så den kan skickas iväg o sen hoppas på det bästa!
Men först lite mer kaffe o kanske lite gos med dreggelmonstret o min lilla skrutta innan jag sparkar igång dagen lite smått.
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Blir inte alltid som man tänkt sig!

Oj vilken dag, skulle ner till studievägledaren för att söka kurser till våren men hon är sjukskriven så det va bara vända o åka hem igen... MEN det satt en jättetrevlig kille där som hjälpte mig lite så nu ska jag kolla om jag kan få tag i de imorgon via telefon och kolla om det är dessa ämnen jag tror jag ska gå haha inte lätt o veta när de delar upp ämnena o sen byter namn på de. MEN jag tror jag fick till det med tre ämnen i alla fall så nu ska jag bara hitta ämne nr 4 som jag ska läsa.
Sen förklara han även hur jag ska söka till högskolan sen o att jag skulle skriva det på min ansökan nu för då var det lättare att komma in på kurserna sa han!
Skönt när man kan få lite hjälp så man kan komma dit man vill sen! Men det blir tufft 5 års studier på högskola, MEN jag klarar det! O sen kan jag få jobb lite varstans! Ska bli så kul.
Men först prov i samhällskunskap o ekonomi imorgon sen så blir det hem o mysa lite med lilla fröken som varit feberfri idag men som äter som en höna.....
Tycker det är så tråkigt när mina barn är sjuka.... Men skönt att man får pyssla om de lite extra då.
Nej nu ska det bli soffhäng o bara vila.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Studievägledare!

Godmorgon uppe med tuppen idag o bjuder han på kaffe. Ibland blir jag lite förvånad, även om man inte pratar dagligen så verkar det som vissa vet exakt när du behöver de. Hoppas någon känner så för mig med.
Vakna o såg jag hade mail från en go vän och den personen är precis sån att jag får alltid mess när jag behöver det! En underbar vän som alltid finns där och vill mig väl, sånt är härligt. Haft mycket att fundera på ett tag nu och ja då kan det va skönt att bolla lite med någon annan o denna person förstår mig så väl haha kan nästan tro vi är släkt så lika är vi i mycket.
Men det va ju det där med att ta andra för givet hihi jag ska nog tala om hur mycket jag uppskattar vår vänskap och försöka att inte ta någon för given.
Idag ska jag till studievägledaren o få veta om jag behöver massor med ämnen eller om det räcker med en termin för att kunna söka till högskolan o få den utbildning jag verkligen vill ha.
Spännande och jag håller tummarna för att jag har rätt.
Nej nu blir det lite mer kaffe o meditation innan jag sparkar igång dagen lite smått!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Febrig dotter!

Usch vad det känns i mitt mamma hjärta när barnen är sjuka. Nu är liten skrutta febrig o har varit hela dagen till o från men inte så hög men ändå feber. Vissa stunder har hon varit ganska pigg o orkat gjort lite hyss men annars så har hon hållit sig väldigt lugn.
Jag hoppas hon kan bli feberfri så hon kan få gå till dagis o göra av med energi som hon verkar ha i överflöd emellanåt hihi men nu sover hon lugn o mellantjejen sover med, bara lilla junior o jag kvar vakna. Men jag känner mig helt slut så det blir en tidig kväll o sen ligga o lyssna på regnet som smattrar på fönstret. Det låter så mysigt!
En vän la ut en artikel i dag som jag tog till mig lite, den handlade om curlande föräldrar men VEM tänker på alla de barn som inte har curlande föräldrar? Som kanske måste agera förälder till sina syskon för att deras egna föräldrar inte kan/orkar/vill för att de har egna problem som gör att de inte kan fungera som förälder. Vem tänker på dessa barn som får växa upp alldeles för tidigt i en tuff värld som ingen curlat för, ingen som sett eller gett beröm till.... Vem tänker på dessa barn som far illa under alla lov då föräldrarna kanske bråkar, dricker eller jobbar. Usch jag blir så ledsen när jag läser att allt ska vara de curlade barnens fel att si o så är idag! MEN vet ni jag önskar alla barn fick bli curlade om så bara för en dag eller en vecka. Jag skulle önska att bara för en jul alla barn fick uppleva en julafton då de kan känna sig trygga, bli mätta och få några julklappar. Utan vuxna som dricker sig fulla eller bråkar med varandra! Tänk om allt jag önskar kunde inträffa! Men det är ju det där att ALLA måste dra sitt strå till stacken.... 
Tänk på att DITT beteende ses av andra o de små gör inte som vi säger utan som vi gör!
Nej nu har jag varit klok så det räcker för idag, nu blir det soffan en stund o hämta krafter så jag orkar med morgondagen!
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Ta någon för given.

Godmorgon ny vecka med nya utmaningar! Idag var det segt att kliva upp, kanske beror det på att skruttan legat i min säng så man inte sovit ordentligt! Men jag får väl ta en stund o vila sen så jag orkar med dagen.
Men nu lite kaffe o meditation så jag piggnar till lite.
Kom att tänka på en sak i går, om en människa alltid är snäll mot dig o hjälper dig, med andra ord så du tar för givet att den personen alltid ska finnas där o hjälpa dig. OM du då inte visar att du är tacksam för all hjälp eller att peronen slutar hjälpa dig av någon anledning. Hur reagerar du då? De flesta blir arga o irriterade! MEN de tar sällan reda på orsaken till varför personen slutar hjälpa till. När tackade du senast någon för att den hjälpte dig? Eller när hörde DU av dig sist till den som alltid lyssnar, den du alltid vänder dig till när du behöver prata?
Jag vet att jag kan ha lite svårt att säga till personer att jag är tacksam för att de finns där o hjälper mig eller lyssnar på mig när jag behöver det!
Jag vet att jag kan med tröttna på att alltid finnas där o lyssna när andra behöver det... Men man blir glad när någon säger tack eller gör något tillbaka. Det där att bli tagen för given är en väldigt tråkig känsla, och man kanske skulle fundera vilka man tar för givet och börja tala om för de att man är tacksamma för att de finns i ens liv och att de alltid finns där o lyssnar eller hjälper till på olika sätt. 
Men nu lite mer kaffe så jag vaknar o kan sparka igång dagen lite smått!
Ha en fin dag o var rädda om varandra! 
PUSS o KRAM
 
 

Vet vad jag vill bli!

Oj känner mig helt slut haha men det är skönt vi har hunnit en del. Plockat och städat i rummet efter stora sonen o börjat bära över lilla sonens saker. Fixat söndagsmaten och tagit in ved. SÅ nu ska det mycket till om vi ska frysa hihi har även hunnit måla klart min bild ur nya boken o valt vilken jag ska börja med sen.
Men min lilla skrutta är inte så pigg så vi får se om det är sömn hon behöver eller om det är något annat på gång!
Men jag hoppas det bara är lite sömn som fattas.... Behöver verkligen åka till skolan imorgon, vi ska få reda på allt det här med gymnasiearbete som vi ska göra under praktiken! Sen ska jag börja plugga till provet o även kolla med studievägledaren om vilka ämnen jag ska söka till våren! VET att matte 2 eller b måste jag ha! Så den får jag nog söka o sen få ihop fler så det blir heltidsstudier! Det blir nog bra sen i slutänden skulle jag tro!
Nu när jag vet vad jag vill bli när jag blir stor så!
Nej ska nog mysa ner mig lite i soffan en stund innan jag ska reflektera över veckan som varit.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Tidig söndagsmorgon.

Godmorgon liten vakna vid 6 o tyckte det va morgon hihi ja så det va ju bara o kliva upp. Så nu njuter jag av lite kaffe medans hon tittar på tv en stund.
Idag ska vi hålla på där uppe så vi kan flytta över lilla juniors saker och fixa i ordning hans rum så som han vill ha det!
Tror det kommer bli bra när det är klart! Sen blir det mellantjejens tur att flytta upp på övervåningen så vi kan få måla om i hennes rum.....
Men just nu så har jag tappat bort min inspiration haha men jag tror den kommer tillbaka så småningom. 
Längtar lite till tisdag då jag ska få klara besked ang den utbildningen jag vill gå och det ska bli så intressant och jag längtar tills jag kan bli klar med den utbildningen! Jag vet att det är lite brist på den kompetensen så det ska verkligen bli kul att få arbeta med det i framtiden för det kommer behövas fler såna!
Nej nu ska jag nog sätta mig i soffan o mysa lite med skruttan o se om min inspiration kan komma tillbaka hihi
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
Vad har du för önskningar?
 

Tänk om......

Vilken dag är helt slut! Tror fasiken ena är värre än den adre o NEJ jag upphör inte att förvånas! MEN jag är ju så jäkla snäll o förlåtande..... Men jag har verkligen börjat ledsna på att alla ska utnyttja och behandla mig som skit!!! 
Nej dags att ställa sig upp o säga till på skarpen att NEJ mig kan ni inte behandla så här det är inte snällt! O vill ni fortsätta så gör det utan mig i era liv!!!
Bara för att en person mår dåligt så är det faktiskt INTE ok att behandla andra som skit!!!!
Det finns faktiskt regler o lagar för alla!
Nej nog om det förutom såna människor så har jag haft en bra dag med en massa gos av både barn o barnbarn. Blivit bjuden på te o glass och sen börjat röja på övervåningen! Fått bort de stora sakerna som skulle bort så det känns ok faktiskt! Men både lilla junior o jag är helt slut så vi bestämde att vi fortsätter imorgon så det får bli soffmys o tv ikväll istället. Det är skönt o behövs haha så jag får lite mer ork.
Åh jag va ut o kolla på en utbildning o OM det är som jag tror så är det bara EN termin på komvux för att läsa in den kompletterande gymnasiekompetensen för att kunna börja på högskola!!! Ahhhh åh vad härligt det vore!!!!
Helt galet egentligen! Men det känns sååå rätt! O ja jag har massor av erfarenhet av detta yrke redan haha Vad det är för yrke? Hmm vet ni den karamellen kommer jag suga på ett tag till! hihi
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Lördag morgon.

Godmorgon vakna tidigt men la mig o trotssov ett tag till hihi vart väckt av mina barn som ringde o önskade godmorgon! De är för söta.
Känner mig ganska utvilad så det är skönt men nu njuter ajg av lite kaffe o försöker vakna. Kikar lite på travet och väntar på att andra dottern som va på disko i går ska höra av sig.
Sen ska jag åka ner till mina små o bara gosa hihi 
Ska börja röja på övervåningen idag så lilla junior kan flytta in i det andra rummet sen.
Ska bli skönt när allt är klart eller ja fram tills vi får tag på en lgh i alla fall... 
Men nu lite mer travkoll o göra en rad till vm i v75 hihi sen äta lite frukost kanske.
Ha en fin dag och var rädda om varandra! Tala om när du uppskattar något eller när du är tacksam att någon gjort något för dig! 
PUSS o KRAM
 
Jag som liten 6 månader
 

Nöjd med dagen!

Vilken dag jag haft! En härlig fm då jag målat lite o sen plockat ihop det barnen skulle ha med sig. Sen en em/kväll som bestått av lite jobb på mitt härliga gruppboende! Nu landat hemma igen men det är så tyst o tomt i huset haha alla barnen sover borta inatt! HJÄLP!!! Haha nej då ingen fara bara jag som har separationsångest..... Men det blir nog bra ska mysa ner mig i soffan o kika lite på tv sen.
Är så stolt o tacksam över mina barn som alltid ställer upp för mig o hjälper mig så jag kan jobba, det betyder så mycket för mig!
Nej nu blir det lite glass o tvmys!
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Hihi
 

FREDAG!

Godmorgon äntligen fredag.... Idag blir det lugnt på fm ska försöka hinna plugga lite o sen lite jobb på det. Så lilla skruttan ska sova hos sin storasyster haha åh vad hon längtat o tjatat. Ska bli kul för henne och det är skönt för mig att dottern kan ställa upp så jag kan jobba lite.
Men hur ska jag kunna låta bli att inte måla idag haha ja det lär nog bli lite målning i alla fall kanske när jag kommer hem o vet att jag får sova länge i morgon hmm eller ja tills jag vaknar som vanligt. O det lär väl bli runt 6-7 haha men då hinner jag ju med lite ska ju fixa barnens rum i helgen så de kan få flytta in i sina nya rum så vi kan få börja måla i skruttans rum.....
Men vet ni man brukar ju säga att allt händer av en orsak... Ja ibland fattar man inte varför man råkar ut för vissa saker eller människor MEN jag tror man ska lära sig något av de alla eller också ska de lära sig något utav dig. Visst är det häftigt! Jag är tacksam för alla jag mött i mitt liv som har lärt mig något... Även om det kanske tog ett tag att inse vad man skulle lära sig av vissa människor! Och det är en häftig känsla att inse att DU inte skulle lära dig något UTAN du skulle lära de något! Många sådana händelser händer varje dag i alla människors liv, MEN ingen tänker på det!
Nej dags att sparka igång dagen lite smått med lite mer kaffe o meditation så man vaknar ordentligt!
Ha en fin dag och gå ut och upplev livet! Gör något du aldrig gjort tidigare idag! Le mot någon du brukar möta eller säg hej! Du vet aldrig vad som kan hända hihi
PUSS o KRAM
 
 

Som ett barn på julafton!

Är så där sjukt glad i dag haha fick ett paket med posten o vart som ett barn på julafton! Idag kom min bok som jag ska recensera och jag är så sjukt glad att jag vart en av de 20 som fick äran att göra det! Har redan börjat måla i den men jag tycker det är lite synd att det ska blöda igenom men ja det får bli andra pennor på de andra teckningarna. Ser verkligen fram emot att få sitta många timmar med denna fina bok som jag bläddrat i och gillar från första stund hihi
Ibland undrar jag varför jag blir förvånad över vissa människor fortfarande.... Man brukar ju säga släkten är värst- MEN familjen är värre!! Tror faktiskt det stämmer ganska bra! Men vet ni jag behöver inte deras drama! Nej de får klara det utan mig så är det helt enkelt!
Idag spelar det ingen roll- vet ni varför? Jo för jag VET att jag kommer få allt jag vill ha och många saker jag jag vet kan de inte ändra på! hihi så är det bara!
Nej nu ska jag sätta mig o måla lite mer.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Släppa taget.

Godmorgon är så otroligt tacksam för mina barn som alltid ställer upp o finns där för mig. Äldsta dottern stannade här i går o sov kvar så jag kunde åka på min kurs.
Den va väldigt lärorik och jag hoppas jag kan gå fortsättning i vår sen. 
Idag blir det mycket lugnare tempo än det varit de två tidigare dagarna det ska bli skönt o jag behöver det. Ska även få in en dag då jag ska sätta mig och göra min hemläxa till kursen. Det ska bli spännande och sen ska jag nog börja använda mina kristaller igen o plocka fram både de o min bok o uppdatera mig lite så man kommer ihåg lite mer.
Undrar hur det gått för sonen att sova första natten i sin lägenhet. Usch ibland är det svårt att släppa taget om barnen. Äldsta dottern flytta första gången när hon var 11 till sin pappa så där har jag redan bearbetat det o släppa taget men sonen har ju alltid bott hos mig. MEN jag hoppas barnen har tålamod med mig o låter det ha en tid så ska det nog gå bra det här med. Finns ju andra som jag haft i mitt liv som jag kunnat släppa taget om varför ska det va så svårt när det gäller ens egna barn.
Ska nog även kolla lite på övervåningen så man kanske kan börja städa lite där så lilla junior kan börja flytta in i sitt nya rum o även att mellantjejen kan få börja flytta in i sitt rum där uppe så vi kan få måla i lilla rummet här nere innan lilla fröken flyttar in sina saker.
Nej nu börjar det bli dax att sparka igång dagen lite smått.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 
 

Händelserik dag!

Oj vilken dag. Skola först med samhällskunskap sen lite gos med mitt dreggelmonster, hämta skruttan o åka upp till stora sonens lgh o hjälpa honom fixa lite, handla, hem o äta glass med lilla skruttan o dreggelmonstret hihi sen mysa lite med de två i soffan innan vi fick mat serverad av äldsta dottern. Nattning av en envis skrutta, sen lite kurs för mig! Så nu äntligen har jag landat hemma igen o ska försöka varva ner lite och reflektera lite vad dagen innehållit o vad som vi hunnit med o inte. 
Lovade stora junior att hjälpa till lite mer i morgon så får vi se sen, ska kolla om jag har någon längre gardinstång till hans vardagsrum. O kanske någon ljuslykta med o lite fler lampor kanske hihi ja det är nog mycket som kan behövas till en lägenhet nu i början. Men han fixar det!
Nej ska nog krypa ner o läsa lite så jag varvar ner lite.
Sov gott o dröm sött!
PUSS o KRAM
 
 

Mitt i veckan!

Godmorgon redan onsdag o vi är mitt i veckan. Hjälp vart tar dagarna vägen?
Tänk vad lite ett litet mess kan göra när man vaknar. Ibland är det inte de som är nära dig som ser eller hör dig utan det kan va någon längre ifrån som du väldigt sällan träffar. Såna människor är bara helt underbara att ha i sitt liv.
Idag blir det att fortsätta hjälpa sonen få i ordning i sin lgh samt få ner sina sista saker. Kolla lite gardiner och om han vill ha några tavlor som vi ska fixa upp på väggarna.
Lite spännande med sin första lägenhet jag kommer ihåg min första o känslan när man sov där helt själv första gången. 
Sen ikväll ska jag iväg på kurs och det ska bli skönt för förra gången då var jag sjuk så jag missade den. 
Börjar bli dax att sparka igång dagen lite smått.
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Full fart hela dagen!

Vilken dag haha är helt slut. Passat dreggelmonstret medans min egen lilla trotsåldersmonster härja och va odräglig hihi Sen in till grannkommun o arbetskollegan för att hämta möbler o jo då hon hade plockat ihop en hel del så jag tror sonen vart nöjd o även dottern fick lite saker.
Så snällt att skänka så mycket fina saker och ja de kommer verkligen till användning.
Även mellanflickan fick ett fint bord hon gillade, o med tanke på att hon är så himla kräsen så var det riktigt roligt att hon gillade det.
Men nu när barnen sover eller ja ligger i alla fall så känner jag hur trött jag e i kroppen haha men men får slappa lite på soffan en stund så piggnar jag till eller också kan jag krypa ner o läsa lite hmm vilket låter mest lockande haha ja vi får se vad det blir.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Flytt!

Godmorgon idag blir det en dag fylld med en massa flytt för sonen o på em ska vi åka in till min jobbarkompis o hämta köksmöbler till han. Tror han kommer bli väldigt nöjd och sen ska han o dottern kolla vad de vill ha för tavlor o ljuslyktor som jag bara har står som jag inte använder haha
Sen i helgen så ska vi fixa iordning barnens rum, jag tror det kommer bli väldigt bra. Men jag måste måla om rummet som minstingen ska ha för jag har en dotter som har förstört rummet totalt genom att måla o rita på väggarna..... Inte kul men ja det är ju tur det finns färg så man kan måla över bara.
Jag hoppas hon inser att man inte kan hålla på så. 
Nej nu får det bli lite mer kaffe o meditation innan jag ska väcka barnen o fixa frulle. Sen lär det bli lite plugg på fm har jag tänkt mig o sen gos med barnen o dreggelmonstret hihi ja just det ett besök hos tandläkaren med lilla junior ska göras med. Haha ja varför ta det lugnt när man kan fylla hela dagen på en gång hihi 
Ha en fin dag nu och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Kursslutprov!

Oj vilken dag haha kom till skolan o vi hade kursslutprov! Ahhh haha nä då inte så farligt visste om det innan så det va inte helt oförberett men NEJ jag öppnade inte boken denna gång heller! Hihi
O ja jag tror det gick bra! Sen kolla vi film o suck blir så trött på mig själv att jag ska va så himla blöding o börja grina så fort det är lite känsligt.... MEN ja jag såg den o tror ingen såg mina tårar eller röda ögon efteråt. 
ÅH sen fick vi öva lite på venprov o jag fick blod på första försöket (stort leende) det kändes kanonroligt! Men nästa gång så ville inte armen som jag ville så jag va glad att det va en docka vi övade på o inte en riktig människa hihi för jag grävde nog lite då när det trilskades men även läraren gick bet på den armen så det va nog den som det va fel på!
Men jag är supernöjd med dagen o sen fick jag gosa lite med mitt dreggelmonster hihi o imorgon ska jag ha honom en stund medans hans mamma hjälper sin bror flytta in i sin lägenhet.
Sen ska vi kolla när vi kan hämta hans köksmöbler jag ska köpa av en jobbarkompis.
Min lilla skrutta har kommit in i något 3-års trots.... Allt jag säger till henne får jag till svar NEJ eller VILL INTE! haha ja vad ska man göra.... Bara vänta ut tills den gått över om typ 15 år haha 
Nej nu blir det lite soffhäng och kika på tv.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Tillbaka i rutinerna igen!

Godmorgon ny dag o ny vecka med nya möjligheter. Idag är det skola hela dagen, ska förbi jobbet med en sväng och fylla i lönelappen så man kanske kan få lite pengar i slutet på månaden hihi 
Sen ska sonen börja flytta lite men det blir inte så mycket saker idag desto mer i morgon o onsdag sen ska jag hjälpa honom med gardiner och lite andra prydnads saker! Så jag måste nog gå in till mina föräldrar o hämta min kartong med tavlor o ljuslyktor så han får kika om det är något han vill ha. Ja även dottern ska få kika sen.
Ja det blir nog bra i slutänden!
Satt ju igår o kollade igenom lite kort o båda mina söner är väldigt lika varandra när de va små.... Sånt är lite roligt när man ser gamla kort!
Barnen kommer vara jättetrötta ikväll då vi varit lediga i en hel vecka nu och det blir lång dag för lilla skruttan. Men sen kan vi mysa när vi kommer hem.
Nej dags o börja väcka barnen så vi kan sparka igång dagen lite smått!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Söndag kväll!

Haft en härlig dag o umgåtts med barn och barnbarn. 
Tagit in ved, tvättat och fixat mat. Myst massor med mitt lilla dreggelmonster hihi o även min lilla trotsiga skrutta... Haha jösses vad envis hon kan va men jag är värre så jag vinner hihi
Haha vart utmanad på FB att lägga upp en bild varje dag i 5 dagar på mig själv som är minst 15 år gammal.... Jösses vad roligt eller not!! Jaja några skratt kan jag nog bjuda på. Lite roligt var det o titta på kort o välja ut några så japp jag antog utmaningen hihi o samtidigt ska jag utmana 2 vänner varje dag att göra detsamma, ska bli intressant o se vilka som kommer anta utmaningen o vilka som kommer strunta i det!
Jag tror jag vet vilka som kommer anta den hihi MEN man vet aldrig någon kan överraska en o anta den med hihi
Nej nu ska jag ladda lite inför morgondagen då det är skola hela dagen och stora junior ska hämta sina nyckar till  sin första lägenhet! Spännande för han. 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Jag 16 år!
 
 
 

Ny månad!

Godmorgon söndag o sista dagen denna vecka med allt det innebär, men även en ny månad med helt orörda blad som ligger framför oss.
Idag blir det tvätt o sen plocka lite mer i barnens rum. Förbereda för en ny vecka full med aktiviteter.
Det är många beslut som ska tas denna vecka och ja mycket kommer bli bra för oss alla.
Ska bli skönt med "normala" rutiner en stund innan vi ska ut på praktik haha då rubbas rutinerna igen!
Men det är sista praktiken innan vi slutar o får juluppehåll. det ser jag fram emot. Va ledig hela julafton och sen få umgås med mina barn!
Kommer säkert jobba lite i mellandagarna med o även nyår kanske men ja det ska bli skönt med en helledig julafton! 
De stora kommer hem då så vi alla får fira jul tillsammans!
Men nu kallar tvättstugan på mig så det är väl lika bra att gå ner o mata tvättmaskinen lite hihi
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

RSS 2.0