Godmorgon

Jösses vad trött jag va idag :) Men men bara o kliva upp ur den sköna sängen o gå ut o skrapa rutorna så jag kunde köra ner den äldste till tåget. Han går kort dag idag o imorgon är han ledig :) Så skönt de stora ska hjälpa mig o göra det sista klart :) Imorgon börjar vi köra en del grejor till nya huset så nice :))
Ska bli skönt när allt är klart, så man kan fixa o dona så man får ordning där borta sen :)
Men nu kaffe så jag vaknar ordentligt sen börja packa in lite i bilen o köra ut till mamma så man har en del sånt gjort redan, alla matvaror ska iväg o så idag :))
Ha en underbar dag alla mina godingar det ska jag ha kram kram

Godmorgon

Har inte hunnit vara in här nu på några dar o uppdaterat, håller på o pckar för fullt då vi ska flytta till helgen. Allt har gått jättefort, men det ska bli skönt att komma härifrån. Idag ska jag med min mamma in till grannkommun o hämta ett paket jag beställt till lillkillen :)) Sen blir det hem o packa lite mer för att kunna börja köra lite på fredag redan :))
Ha en underbar dag alla det tänker jag ha kram kram

Insnöad morgon

Idag är vi insnöade hihi måste ta mig ut till garaget och hämta snöskyffeln så vi kan skotta oss fram hihi Såg i går kväll när jag va ute o rökte vid halv 11 att det kommit massor o det vräkte ner då... men nu det ligger så fint o vitt haha men men det är bara o snöra på sig en massa kläder o skor o ge sig ut så man kan åka ner till affären sen o handla lite :))
Barnen är glada ja de små i alla fall hihi de ska va ute o leka lite när jag skottar hade vi tänkt hehe
Men nu en stadig frukost o sen ringa dagis o säga att vi är hemma idag..
Ha en underbar dag alla det tänker vi ha kram kram

Måndag morgon

Idag är det kallt ute brr springer isbjörnar här hihi men men de stora ska till skolan o de små till dagis jag ska va hemma o vila mig så jag kan börja svälja igen. Har fortfarande problem med det. Men det blir väl bra nån gång. Tänkte åka o köra kartonger idag i grannkommun så vi kan börja packa lite mer hihi ska bli så skönt att flytta. Alla ser fram emot det hihi vi får reda på inflyttningsdatum idag, det ska bli så skönt att komma bort härifrån. Men nu ska jag försöka få i mig lite kaffe så man vaknar lite hihi
Ha en bra dag alla kram kram

Halsfluss

Jaha då har även jag drabbats av denna åkomma som barnen låg i för två veckor sen... Typiskt har varit helt däckad i snart två dar nu o känner mig lite däckad nu med, men jag måste försöka få ordning lite.
Fick reda på igår att vi kommer flytta snart det är såå skönt, slippa det här att ungarna blir sjuka pga att hyresvärden inte vill fixa badrummet samt att de fryser när han inte orkar elda o blir sur när jag går ner o tänder.
Oh vi längtar alla tills det blir dags :)
Men exet hade ingen förståelse att jag va sjuk, han tyckte jag skulle åka med barnen i alla fall, men jag törs inte köra bil när jag är febrig o yr... Men men jag kanske är konstig eller??
Ska i alla fall ringa socc på måndag o be de hjälpa mig prata med honom eftersom han har speciella behov, får se om de kan lyckas....
Men nu ska jag nog krypa ner i sängen innan jag somnar ha en trevlig kväll alla kram kram

Godmorgon

Idag vaknade jag med svullen hals inget vidare men vad ska jag göra.... Usch tycker inte om att va sjuk.... Men vad ska jag göra...
Väntar på att mamma ska komma o kolla mig lite i halsen så jag får veta om det ser svullet ut eller inte...
Men men jag får nog ringa jobbet o säga ifrån o jobbet i helgen inget jag vill men jag måste nog, tyvärr...
Får bädda ner mig i sängen idag så får vi hoppas det går över...
Ha en bra dag alla det tänker jag ha kram kram

Lugn kväll

Lillkillen va ganska trött när han kom hem från farfar, de hade hoppas Bungyjump hihi båda två haha de är för roliga...
Farfar har passerat 70 o lillkillen är 5, men ingen av de är rädda av sig hihi
Jag o tjejerna har bakat idag mm det vart så gott :))
O nu i kväll åt vi nybakade scones, det va så gott
Min äldsta dotter hjälpte mig färga håret nu ikväll så skönt det va länge sen jag köpte färgen haha men men nu är det gjort i alla fall o jag har hjälpt henne att färga hennes :))
Men nu ska jag snart krypa upp i sängen o sova lite så jag orkar med morgondagen.....
Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Godmorgon

Vilken härlig dag :) Är ledig idag o lillkillen ska åka till farfar en stund, jag o tjejerna ska baka lite hihi sen är det den där tvätten som ska hållas efter också hihi
Men det ser ut att bli en kanonbra dag, solen skiner o det blåser lite en kanonfin höstdag hihi
Håll tummarna för oss nu att vi får huset, annars ska jag ringa på ett annat idag men helst vill jag ha det här, det andra ligger längre ifrån samhället än vi bor nu. Men men vi får väl se hihi ska tipsa min kusin om det i alla fall så får vi se då bor han ju på rätt sida av kommungränsen ifall hihi då slipper han ju betala busskorten till barnen.
Men nu ska jag sätta fart o baka lite ha en underbar dag det ska vi ha kram kram

Godmorgon

Har två morgonpigga barn som vaknade vid 5 i morse hihi men lilltjejen fick vi att lägga sig en stund till men vid 6 gick hon upp ändå hehe då hade hon sovit tillräckligt tyckte hon :))
Hon är för go hihi lillkillen gick upp o satte på tvn o sen kom han in o la sig igen hihi
han va trött idag :)) O det va jag med haha fattar inte att jag ska va så trött men men då kanske jag kan sova en stund i dag så jag orkar med natten ska jobba då.. Sen är jag ledig till fredag kväll så nått kul kanske vi ska hitta på får se :))
Men nu är det lite kaffe som gäller så jag orkar hålla mig vaken tills de små har lämnats på dagis sen kan jag åka hem o sova lite :))
Ha en underbar dag alla kram kram

Konstig dag

Jaha då är den här dan snart slut med hihi den har gått ganska fort men jag har kännt mig en aning snurrig i huvudet nästan hela dan, hmm undrar varför.. Har ingen rimlig förklaring till det just nu men men det kan va nått enkelt.
Ska lägga mig på soffan o glo lite hade jag tänkt mig sen kommer min underbara kompis o tar en kaffe när hon dumpar av sin son här haha de stora har höstlov det innebär LAN för grabbarna haha ja jag är nog för gammal för att förstå det roliga med att sitta framför varsin dator o spela i flera dygn hihi
Men nu soffan sov så gott o dröm så sött kram kram

Ny vecka nya utmaningar

Jaha då var det måndag igen o en ny månad också hihi vi missade vårat mål i gruppen förra månaden men det är bara o ta nya tag igen. Vi kommer o lyckas får se om det blir den här månaden eller inte hihi
Vi är lediga i dag o ska bara ta det lugnt hihi men ikväll ska jag iväg på Zumba o i morgon ska de små till dagis då jag ska jobba natt sen :)) Men vi ska ut till mamma o fika lite sen hihi
Ha en bra dag alla kram kram

RSS 2.0