Liljekonvaljer och färgshow!

Oj vad tiden flyger iväg ibland, sista dagen i maj och sista dagen denna vecka. Dags att reflektera lite över vad denna månad inneburit och jag kan bara säga wow hur har jag hunnit med allt? Haha ibland förvånar jag mig själv. Har fixat massor i skolan även om barnen varit sjuka denna vecka och jag kommit efter lite så har jag gjort massor. Nu ska jag blicka framåt och se till att bli klar med det som är kvar i skolan. 
Idag har vi firat morsdag med blommor från barnen samt teckningar och lite annat som jag uppskattar. Men nu ska jag nog krypa ner och njuta lite av doften från de fina liljekonvaljerna som barnen plockade åt mig, och glädja mig över att det gick med plus på travet idag. Samt att jag haft en trevlig kväll och moder natur bjöd på en underbar färgshow när jag åkte hem. 
Sov så gott nu och dröm riktigt sött!
PUSS o KRAM
 
Fin bukett.
 
 
 
Färgerna var vackrare i verkligheten än det som jag fångade på bild!

 

Morsdag.

Godmorgon sista söndagen i maj och morsdag. Ja vad ska man säga. Det är en fin dag då man kan hylla alla mammor men det är tråkigt för de som inte har kvar sin mamma här i livet, men det finns så många fina kvinnor man kan hylla en dag som denna men även andra dagar. Jag hade tänkt grilla idag men vi får se om det går och om solen vill komma fram idag och stråla lite så man kan va ute, inte så roligt att stå ute i regn och grilla. Men det går ju att ta fram elgrillen annars. Men haha nja där är jag lite kinkig för det blir inte samma sak. Hade tänkt att äldsta dottern skulle komma ut men hon firar sin första morsdag med magsjuka och migrän. Stackars liten!
Lilla fröken sitter i soffan och gosar med katten idag så jag får njuta av mitt kaffe ifred en stund.Så skönt att hon mår bra igen, men jag vågar inte ropa hej riktigt än men jag hoppas..
Dags att börja ta tag i dagen lite smått kanske.
Ha en härlig dag och gör någon glad även om det bara är dig själv!
PUSS o KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 

En regnig dag!

Idag har det nog regnat hela dagen, men det är så skönt då får mina växter vatten och kan växa och frodas. Jag själv har haft en riktig tänkar dag..... Många tankar och känslor som fladdrat förbi och många funderingar hur det ska bli om jag gör si eller så... Haha ja inte är det lätt men jag vet att oavsett vad jag väljer så kommer det bli bra... Men denna gång måste jag verkligen fundera på vad JAG vill! Och det är där det blir problem haha för jag är ju sån att jag vill ju inte såra och jag vill ju göra det som är bäst för alla! Men det går inte, det vet jag och nu är det dags att jag börjar tänka på vad JAG vill..... Ska nog mysa ner mig och kolla på någon film och sen fundera lite mer, men tänker inte bestämma mig riktigt än i alla fall. I livet har vi alla olika val att göra och det finns många vägar man kan gå och även om jag kanske inte tycker så bra om de val mina nära gör så accepterar jag de. Och nu är det dax för mig att göra mina val.... Vi prata en del om utbildningar i natt och vad man vill jobba med i framtiden coh ärligt så jag ser ingen framtid för mig inom äldreomsorgen... Inte jobba natt i alla fall utan då kanske söka andra platser så man kan jobba rak vecka... Men ja jag vet jag kommer sakna det också.... Men det känns lite motigt när alla andra går förbi och får fast anställning före mig.... Jag har varit där nu i 6 år och jobbat nästan i 5 år men andra som varit där kortare får anställning på en gång... Jag tycker det är kul för de personerna men sånt känns i mig, att man alltid ska bli förbisedd och jag tror det är dax snart att gå vidare och jag tror jag vet vad jag vill jobba med och jag vet vilka utbildningar jag måste gå för att komma dit. 
Men nej nu ska jag ta kväll och tända lite ljus och kolla film.
Ha en fortsatt trevlig kväll och Sov gott när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

En regngrå lördag morgon!

Godmorgon hemma efter en ganska så lugn natt, skönt med såna med på jobbet. 
Ska snart krypa ner och sova lite så jag orkar vara social sen när jag vaknar, inte det lättaste alla gånger men med ledighet framför mig så ska det gå. 
Haft lite att fundera på i natt och ibland förstår jag mig inte på människor. OM man skickar ett sms och vill att någon ska bry sig och få en reaktion, sen när man får det så vill man inte berätta varför man mår dåligt eller dyligt..... Om man inte vill att personen ska bry sig, varför skicka det där smset då???? Jag fattar inte det!! För i MIN värld så skickar jag ett sms och vill ha en reaktion att någon bryr sig så skuller jag bli glad när mottagaren bryr sig! MEN det är tydligen bara så i MIN VÄRLD...... 
Nej usch då kan man lika gärna strunta i att skicka det där jäkla smset från början anser jag...... 
MEn nu ska jag gosa lite med minstingen så jag blir på bra humör igen och kanske kan denna dag bli helt perfekt igen.... 
Ha en underbar dag och gör någon glad (även om det bara är dig själv)!
PUSS o KRAM
 
Ja så kan det va!
 
 

Fredag och jobb!

Fredag och det blir en jobbnatt. Lilla skruttan mår bättre och även om vi trodde det va på gång tidigare så försvann det. Såååå skönt att hon äntligen får må bra, nu är det bara orken hon ska få tillbaka igen. Men jag har räknat med att kunna gå tillbaka med henne till dagis på måndag och att jag ska kunna åka till skolan. Men först lite jobb i natt o en massa mys i morgon. Ska bli så härligt och på söndag så ska vi grilla och stora dottern kommer med sin lilla son. 
Men nu först lite jobb och umgås med mina "gubbar o gummor" hihi 
Ha en trevlig kväll o Sov gott när det blir
PUSS o KRAM
 
Lite fler citat och ord som finns i mitt hem.
 
 

Fjärilar.

Godmorgon en regngrå morgon men kaffet finnsi koppen och jag njuter av lugnet innan de små vaknar. Lekte lite med de nya solcellslamporna igår som vi köpte på Netto i onsdags och jag vill ha fler hihi de är så fina och de kommer vi njuta massor av i höst. Jag ångrar bara jag inte köpte fler. Men det kommer nog det med så småningom.
Nej nu lite mer kaffe så jag vaknar och orkar med dagen 
Ha en underbar dag PUSS o KRAM
 
 
 
 
Denna valde lilla skruttan hihi 
 
 
 

Funderingar!

Har settat och kollat på lite kort nu här ikväll och inser att mina barn har växt väldigt mycket, det ansåg de med när de fick se korten. Hihi var lite roligt ska ta och printa ut några så jag kan sätta in de i ramar sen. Har funderingar på att göra en vägg med massor med tavelramar med både kort och fina texter på. Jag älskar som sagt fina texter och uppmuntrande ord som man blir glad över. Har några tavlor och texter på väggarna redan och jag älskar det! Sen har jag settat och funderat på en ny telefon... hmmm men ja de jag har tittat på är ju de här nya Samsung S6 och S6 Edge... Det lutar väl mer åt den senare men fasiken den är ju inte billig utan abonemang... jaja får fundera lite till. Men en STOOOR nackdel var att man inte kunde ha minneskort i den... Men den nya laddningen verkar intressant så ja vi får se hur det bli....
Sjukstugan i dag har minskat i alla fall nu har vi bara en liten som kräkits och jag hoppas det var sista gången nu så vi kan få lite lugnt. Det är lite jobbigt när hon ena stunden är hur pigg som helst och ska studsa mellan golv och tak o sen i nästa ligga helt utslagen för att hon kräkits och sen piggna till igen och studsa haha kan man få semester efter att barnen varit sjuka? Skulle behöva fylla på energiförrådet känner jag. Kanske kan hitta på något nästa helg med barnen så man kan få lite energi.... Ja får fundera lite på det med känner jag..... Haha vart mycket jag ska fundera på nu känner jag men det får jag göra o sen mysa ner mig i soffan och kolla någonting och kanske tända lite ljus nu när det regnar ute... 
Ha en underbar kväll och sov gott sen när det blir 
PUSS o KRAM
 
 

Sol och kaffe!

Godmorgon kaffet i koppen o solen skiner in så jag passar på o njuter. Haft lite mys med mellantjejen och fått äran att fixa hennes hår. Inte ofta det händer numera då hon blivit en bestämd ung dam... Hmmm undrar hur det kunde hända, vart tog min lilla skrutt vägen?? Ja Emilia har nog alltid varit självständig men hur vart hon så stor på en gång??? Haha eller kan det vara som så att jag börjar bli gammal??? NEEEEJ det kan jag inte tänka mig!!!!!! 
Idag blir det fortsatt sjukstuga och försöka få lilla Evelina att må bra igen och pyssla om henne och även Rasmus så han får tilllbaka orken och kraften i kroppen. Det är inte lätt när barnen varit sjuka, man känner sig ganska maktlös men nån gång ska den väl försvinna så de får må bra!!!
Ska nog sätta mig i soffan och mysa lite med minstingen innan vi drar igång dagen lite smått.
 
Ha en underbar dag och ge någon en komplimang! (Även om det bara är dig själv du ger den)
PUSS o KRAM
 
 

Sjukstuga fortsätter.......

Varför? När man äntligen tror att YES nu är alla friska och kanske kan gå till skola och dagis vad händer då? Jo lilla skruttan kräks igen.... Bara och börja om från början och va hemma och sanera allt! Får hoppas hon blir frisk snart och att hon inte smittat de som varit här.
Ja man får väl va glad för det lilla, vi hann handla lite och hämta kläderna som jag köpt av en klasskompis. Och lilla skruttan var överlycklig när vi titta igenom lite. Hon hittade en onepice med Hello Kitty på, samt ett par tights med samma. Kan inte förstå att den lilla katten är så populär hihi har genom gått igenom en sån fas med mellantjejen. 
Får vara hemma imorgon med så får vi se hur hon är sen efter helgen om hon kan gå till dagis nästa vecka.
Nej nu krypa ner och titta på film med lilla sjuklingen...
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir PUSS o KRAM
 
 
Ett litet ord på vägen som är så sann!!!
 
 
 
 

Lön och shopping!

Godmorgonkänns som man skulle blivit överkörd av en ångvält i natt, båda tjejerna sov i min säng. Först kom den ena för hon drömt mardrömmar sen den andra för hon vart avundsjuk att syrran låg i min säng hihi så lite trångt vart det men men lite kaffe ska nog få igång denna kropp också så man orkar åka och handla lite sen.
Idag fyller min lilla pappa år så det blir väl en tur in till de o fira eller om vi tar allt på söndag då det är morsdag med. Men det är även 14 år sen jag var tvungen att meddela pappa om att hans son omkommit i en olycka. Åren går fort men minnen finns alltid kvar. Pappa kommer alltid tycka det är jobbigt att fira sin födelsedag på grund av den händelsen och det känns för oss alla. Även om han "bara" var min halvbror så känns det, även om vi inte hade så mycket kontakt så känns det. Men jag är glad för att vi fick chansen att lära känna varandra lite i alla fall.
Nej nu börjar det snart bli dax att väcka upp mina små solstrålar så vi får äta lite frukost innan vi ska åka iväg. 
Ha en underbar dag och le mot världen ( du vet aldrig vems dag du förgyller med ditt leende) 
PUSS o KRAM
 
Var dig själv och upptäck hur fantastisk du är!

 

Bättringsvägen.

Är så glad, det börjar vända. De har ätit och fått behålla det. Såååå skönt! Men det är mindre kul med omgivningens reaktioner...... Många är omtänksamma och frågar om man behöver hjälp, men vissa letar efter fel till varför barnen insjuknat... Usch blir så ledsen och trött på de.... 
Känner mig lite låg idag men egentligen borde jag vara glad och lycklig! Jag vart godkänd på svenskan och det känns kanonskönt då kan jag släppa den och se fram emot nya ämnen i höst. 
Lyssnar lite på Henrik Åberg, hitta honom när jag skrolla lite bland Jill Johnson låtar när jag lyssna på henne. Vart glad han har en underbar röst! Man får lite gåshud.
Kikade även på den nya serien på 5an "Jane the virgin" och den kommer jag fortsätta titta på den var både rolig och hade en viss charm. 
Nej ska fortsätta ha lite soffhäng innan det är dax att sova.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott när det blir 
PUSS o KRAM
 
 
Änglar finns du är aldrig ensam!
 
 
 
 

Sista lektionen.

Godmorgon solen skiner och fåglarna kvittrar och jag ska iväg till sista svenska lektionen. Känns lite konstigt men är skönt på ett sätt den är klar så jag vet vilket betyg jag ska få. Till hösten har jag sökt Samhällskunskap, ska bli roligt att göra den med samtidigt som vi kör sista terminen på vårdprogrammet. 
Men först lite frukost och soffmys med mina små sjuklingar. 
Ha en underbar dag och ge någon en komplimang idag (även om det bara är dig själv).
PUSS o KRAM
 
EN ny dag med nya möjligheter!n
 
 
 
 

Sjukstugan fortsätter..

Då börjar vi om med sjukstugan då... Lilla junior är det som insjuknat nu, och lilla skruttan började om nu ikväll.... Även om hon ätit bra idag och fått behållt det mesta. Men jaja de blir ju friska någon gång.
Tittade på "Sofias änglar" idag och inte ett öga var torrt här... När man ser såna program så känner man en stor tacksamhet att man är så frisk man är. Jag känner en stor tacksamhet att mina barn och nära får vara friska och må bra. Jag beundrar de stort som går igenom något sånt som denna familj fått gå igenom. Wow, tur det finns såna änglar som kommer och hjälper de så de kan få ett bra hem och bara konsentrera sig på pappan/ mannens tillfrisknande.
Börjar bli dax att lägga sig och jag hoppas att lilla skruttan får sova ordentligt i natt så jag med kan sova.
Sov gott alla och var rädda om varandra och tala om för varandra vad ni känner.
PUSS o KRAM
 
 

Äntligen!

Yes nu har äntligen min Magnolia börjat blomma. Är så glad, den på jobbet har redan blommat klart men min hade inte ens knoppar då. 


Måndag och VAB!

Godmorgon börjar denna nya vecka med att vara hemma med lilla skruttan, måste få henne att äta lite så jag hoppas jag kan få i henne lite mat i dag så kanske hon kan gå till dagis imorgon. Hon ville knappt dricka igår så jag tänkte åka och handla lite sånt som jag vet att hon är tokig i så kanske jag kan locka henne att äta något i alla fall. 
Får se vad vi kan göra för kul idag. Det är en grå morgon med regn i luften får se om det blir lite regn, får nog kanske krypa ner och kolla film då. Jaja vi hittar säkert på något att fördriva dagen med.
Men nu lite mer kaffe och snart dax att väcka upp barnen så de kommer iväg till skolan.
Ha en underbar dag och le, du vet aldrig vems dag du förgyller med ditt leende!
PUSS o KRAM
 
Ge chansen att denna dag kan bli den bästa dagen i ditt liv!
 
 
 

Slappardag!

Oj inte har jag gjort många knop idag inte hihi har mest myst med lilla skruttan, hon har fått behålla det hon druckit i dag men hon vägrar äta.... Och isglassen smaka hon bara på sen ville hon inte ha den mer... Får ha henne hemma imorgon så jag ser att hon kan börja äta igen. Kanske hinner jag med att göra lite skolarbeten då. Hmm det är tråkigt när barnen blir sjuka för man kan inte göra så mycket då men blir hon bara piggare så kan man ju va ute så kan hon hoppa lite i studsmattan medans jag pluggar lite.. Haha alla sätt är bra utom de som inte funkar....
Idag slapp jag göra maten, stora junior fixade maten med liiiite vägledning från mig, och den vart väldigt mumsig!
Nej ska nog krypa upp i soffan o gosa ner mig lite framför tvn...
Ha en bra kväll och sov gott sen när det blir
PUSS o KRAM
 
 
Junior gjorde mat idag med lite vägledning och han klara det galant!
 
 
"Min lilla värld"
 
 
 

Nu tar jag helg!

Söndag morgon och jag har jobbat klart så nu får jag ta lite helg efter att jag sovit några timmar. Haft en ganska lugn natt och hann se lite av Eurovision song contest och Måns härliga seger! Fasiken vad bra han är och den låten blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar. Han var ju bara bäst i går och levererade klart bäst!
Nej nu blir det sängen och drömmarnas land så jag orkar njuta lite av dagen sen!

Visa de du älskar det idag, du vet aldrig vad som händer imorgon!
 
 

Travet!

Jag fixade 6 rätt till laget men det vart dålig utdelning, hihi börjar bli en vana. Men det vart ändå sex rätt och lite utdelning så jag är nöjd. 
Har inte kunnat sova så mycket idag lilla skruttan och jag låg i sängen först och lyssna på travet och hade koll på hästarna sen köre jag iväg lilla junior på kalas så då hade jag inte så stor koll och det var då vi hade missat i ett lopp. Men lilla skruttan och stora junior hade koll åt mig, så de var snälla och tala om det när jag kom tillbaka.
Jag vet inte om lilla skruttan ätit för mycket godis eller om det är något annat på gång.... Hon har kräkts massor nu och det stinker "skumbananer" haha det har ju ätit mängder av. Men ja vi får se hur hon mår imorgon. 
Jag ska iväg och jobba lite snart. Tredje natten och den sista för denna helg så skönt hihi.
Ha en underbar kväll och sov gott sen när det blir PUSS o KRAM
 
Ja kan va så ;) hihi 
 
 
 

Lördag morgon.

Godmorgon ska bli såååå skönt att sova nu är så trött... Men jag blir nöjd sen när lönen kommer. Tydligen har vi storhelg, trodde det var vanlig helg så inte ska jag klaga. 
Sova lite nu och sen fixa travet! 
Ha en fin dag och njut av livet!
PUSS o KRAM
 
 
 

Tankar och idéer!

Oh vad mycket ideer jag fått under dan när jag skulle ligga och sova, haha det är väl typiskt. Att alla bra tankar och ideer kommer när man ska sova. Men ja de får komma en annan dag då jag är ledig. 
Har hållt på lite med travet idag, min tur att vara spelläggare! Men idag tänkte jag ta hjälp av stora junior så får vi se om jag kan fixa alla rätt denna gång. Jag tycker det är ganska kul att sitta och kolla vilka hästar som är bra och inte och vilka som kan ha en chans hihi Ja för man vet ju aldrig om den där lågoddsaren jag tror på vinner eller om favoriten vinner. Det är sånt man märker efteråt!
Nej nu mysa ner mig lite i soffan innan lilla skruttan ska sova, och jag ska iväg och jobba. Prata lite med min gulliga kollega i går om det här med LAS dagar och lön och gick ut och tittade och fick en glad överraskning, jag får lite mer i lön denna månad än jag tänkt mig hihi Sånt är jätteskönt! Blir kanonbra nu när jag beställt så mycket kött! Men ja det går ju åt, kött alltså, blir nog mycket grillat i sommar och grytor till hösten! 
Nej nu soffan innan hon somnar.
Ha en bra kväll nu! Sov gott när det blir! PUSS o KRAM
 
Lite familjeregler hihi
 
 
 

Lugn natt.

Godmorgon barnen är på sina platser och det är dax för mig att krypa ner och sova några timmar. Efter en go frukost så lär jag sova gott. Sen på eftermidagen så blir det en massa mys med barnen och bara njuta av tillvaron. Jag tror man gör det allt för sällan. Natten på jobbet var lugn så då passa jag på att planera lite vad vi ska hitta på i sommar, och jag tror alla kommer bli nöjda... 
Men nu sängen och drömma lite hihi 
Ha en underbar dag och ge någon en komplimang (även om det bara är dig själv)..
 
 
 
 
 
 

Sjuk lärare!

Kom till skolan och fick lite uppgifter och sen fick vi åka hem.... Hade lika gärna kunnat få de hemskickade så hade jag sluppit åka in men jaja nu fick jag handla lite och åka hem och sova innan jag hämta barnen. Sen har vi ätit och myst massor innan det var dags att ta nattningsritualerna :) Så nu har jag lilla junior kvar att natta innan jag drar iväg på lite nattjobb. Känner mig helt ur form men jag vet ju varför så det är lugnt. Blir ju bättre snart så..... Nej nu lite spel o soffhäng med lilla junior innan jag måste åka!
Ha en bra kväll! Sov gott o dröm sött sen när det blir PUSS o KRAM 
 
Var alltid ärlig med vem du är. Du vet aldrig vem du inspirerar genom att vara dig själv.
 
 

Soluppgång!

Godmorgon solen är på väg upp och fåglarna sjunger sin morgonsång, såna här dagar är det verkligen underbart att bo på landet! Lilla skruttan kikar på morgonbompa och jag njuter av kaffet och solen som skiner in så fint, men inser att jag kanske behöver tvätta föstrena haha jaja det får jag ta en annan dag. Idag skola och senare lite jobb. Sen kanske jag kan ha det där individuella samtalet med läraren så jag vet om det är något mer än filmrecensionen jag ska lämna in, och han har redan sagt att jag har minst godkänt i hans ämnen så jag är nöjd. 
Nej nu lite gos och mer kaffe så man vaknar!!
Ha en underbar dag och ta vara på livets alla stunder och njut man vet aldrig vad morgondagen har med sig!


 

"Rumpnisse"

Oj vilken dag haha hämta paket från Clas Ohlson och sen har jag haft roligt! Köpte fotopapper samt magnetpapper. Vilka underbara utskrifter det blir på magnetpappret! Jag hade tänkt göra ännu mer men fick lite besök så jag kunde ju inte sitta vid datorn då hihi min lilla rumpnisse var här så mormor fick gosa lite. Imorgon är det torsdag och skola igen och psykologi! Ser fram emot det, ett ämne som faktiskt intresserar mig. Får se om man kanske ska jobba med sånt i framtiden eller...... Ja tål att tänkas på men nu blir det en tur till drömmarnas land så jag orkar med morgondagen. Men först en bild på två av magneterna jag gjorde och sen ett kort på min lilla rumpnisse hihi 
Sov gott PUSS o KRAM
 
 
 
 
 

Mensvärk!!

Godmorgon njuter av solen som är på väg upp och kaffet i koppen med magvärken from hell...... Usch ibland är det inget vidare att vara kvinna... Men det går ju över! Tur det!
Idag blir det plugg av svenska och lite handling, sen ska jag väl aktivera lilla junior med. Fixa lite med räkningarna och sen bara njuta av tillvaron. 
Nej ta en värktablett och lite mer kaffe kanske.

Ha en underbar dag o njut av allt livet kan erbjuda! PUSS o KRAM
 
 
 
 
 
 

Regnig dag.

Försöker titta på semifinalen till Eurovision son contest men jag är helt slut så jag har varit på väg att somna flera gånger så jag ska nog krypa ner i sängen och sova istället. 
Emilia hade massor att berätta om när hon kom hem från Astrid Lindgrens värld, de hade jätteroligt fast det regnade mycket. Lite synd men ja huvudsaken är ju att de hade kul!
Nej mot sängen nu PUSS O KRAM

Vakna före klockan.

Wow tänk vad lite sömn kan göra, vakna före 5 och var hur pigg som helst! Så härligt idag behöver jag inte gå runt som en zombie. 
Mellantjejen ska iväg till Astrid Lindgrens värld med skolan, det blir en lång dag för de men jag tror ungarna kommer gilla det. Vi andra här hemma kommer ha lite lugnare. Får se hur lillkillen mår idag, han va inte så pigg igår. Kanske får ha honom hemma, men han kan ju ha piggat på sig under natten. Kan ju alltid hoppas. Ja annars får han o jag va hemma, då får jag plugga och göra klart svenskan och maila in det. Inte första gången. Kan inte riktigt fatta det att nästa vecka är svenskan klar! Och sen har vi bara två veckor till efter det med ämnena till omvårdnadsprogrammet, sen är andra terminen klar! Shit har bara en termin kvar sen är jag uska, tycker det va typ förra månaden jag börja. Men det ska bli skönt och sen kunna planera vilka påbyggnadskurser jag vill ha och vad jag vill jobba med i slutänden. 
Men nu lite mer kaffe och bara njuta av solen som är på väg upp och fåglarnas sång. 
Ha en bra dag och njut av livet! PUSS o KRAM
 
 
En liten sommarbild jag tog förra året nere vid sjön!


 
 

Lång måndag.

Oj vilken dag, åkte hem vid lunch för jag va så trött så jag hade svårt att ta in vad läraren sa på lektion. Vilade lite hämtade lilla skruttan på dagis och de andra på skolan. Hem och fixa lite mat. Sen kröp skruttan och jag ner för att kika på film och somnade. Kan säga vi behövde det men kanske inte det smartaste. Jag lär inte ha några problem att sova ikväll men skruttan är fortfarande vaken.
Fick även besöka en stund nu ikväll av dottern med familj. Så jag fick gosa lite med barnbarnet med
Och nu är jag uppkrupen i soffan och kikar på tv. Har kikat på Sofias änglar, och nog kommer det någon tår när man ser det. Nu kikar jag på CSI sen får det bli sängen så jag kommer upp i tid imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll, sov gott sen när det blir. PUSS o KRAM 



Tröttast i kommun!

Trött, tröttare, tröttast o sen jag haha lilla skruttan somna efter 12 i natt o sen kom lilla junior vid halv 3 och fråga när jag skulle gå upp haha så det kan bli men kaffe o en go frukost i magen så kör vi! GODMORGON ny vecka med nya möjligheter. Ska få reda på hur jag ligger till (hoppas jag) i de olika ämnena i dag och om man ev ska komplettera med något och hur det gick på provet i specialpedagogik. Men får nog ta lite mer kaffe först så jag vaknar ordentligt först hihi Ha en underbar dag o njut av allt vackert runt er PUSS o KRAM

Vuxenpoäng!

Idag vart jag lite imponerad av min äldste. Vi hade pratat om att handla när vi skulle ner o köpa lite pizza efter jag vaknat, men när jag vakna så vart jag serverad korv med bröd och han hade varit ner och handlat själv. Och jag hade inte ens skrivit en nota! Han hade tittat i kyl och skafferi och sen handlat sånt han såg vi behövde. Imponerande! Hmm jaja tänker ni det där ska väl varje 22-åring klara. Ja jo man kan ju tycka det, men han har aldrig gjort så förut. Jag handlar alltid eller ja oftast och handlar han så har jag oftast bett honom och skrivit en nota. Jag vart väldigt glad för att han gjorde det och hans syster ansåg att han skulle ha en vuxenpoäng för det och jag håller med. Saken hör till att vi bor på landet och han har inte körkort och det går inga bussar här ute, så han övningskörde med sin morfar och sa till att han skulle handla lite innan de åkte hem. Hmm snart dax för eget boende kanske haha hur ska jag klara det?? Ja jag har ju mina 3 små så det ska nog gå, men det kommer nog kännas lite konstigt... Men nu är det inte aktuellt riktigt än så jag ska inte gå händelserna i förväg. 
Haft en riktigt softardag me en massa mys o bus medd de små och nu blir det lite soffhäng framför tvn innan det är dax att sova. Ha en fortsatt trevlig kväll!! PUSS o KRAM

Avslutar med en gullig text. Vänta inte.... Du vet aldrig när du får den chansen igen!!
 
 
 

Sova....

Godmorgon nu är tröttmössan på, lilla skruttan har feber så hon o jag kryper ner o myser lite innan jag ska sova. Haft en väldigt bra natt, satt och prata lite med mina kollegor och det är härligt när de stöttar och puschar mig i mina val. Regnet smattrar mot rutan så det lär nog inte ta lång stund innan jag somnar :) Ha en bra dag så hörs vi PUSS o KRAM

Sista jobbnatten för denna helg!

Ja helgen har gått fort och nu är det dax för 3e och sista natten. Även om jag älskar mitt jobb så ska det bli skönt att få vara lite ledig nu. Occh få umgås normalt med familjen och inte med ett öga öppet o det andra sovandes hihi jag är lyckligt lottas som har sån fin och förstående familj som accepterar mitt arbete och att jag är mer som en zombie emellanåt. Ja i alla fall när jag jobbar. 
På måndag ska vi får reda på hur det gick på provet vi hade i specialpedagogik för ett tag sen. Jag hoppas det blir godkänt i alla fall, så jag kan släppa det lite sen och koncentrera mig på de andra ämnena. Men nu lite soffmys innan jobbet. Ha en fortsatt trevlig kväll. PUSS o KRAM

Älskar texter och denna hänger på väggen i mitt kök!


 
 
 

Godmorgon!

Hemma igen och hunnit gosa lite så nu är det snart dax att krypa ner och sova lite. Men först måste jag kolla lite trav hihi fixa en liten rad igår som jag lämna in, ska bli kul och se hur det går. Ha en underbar dag o njut av allt vackert runt er! PUSS o KRAM

Livsglädje!

Lilla skruttan sover och grabbarna spelar lite så jag ska mysa ner mig i soffan lite innan det är dax att göra sig iordning för en natt till på jobbet. Jag älska att jobba med människor det ger mig så mycket, en del har så mycket livsglädje fast de har en massa sjukdomar och värk som gör att de inte kan ta sig ur sängen själv. Men deras livsglädje är enorm, de har alltid ett leende och några vänliga ord att ge till andra som är runt de. Det är såna människor som gör allt värt i detta yrke. Det är såna som får mig att fortsätta med mitt jobb och utbildning, även om man ibland känner att nej usch jag orkar inte längre så träffar man en sån här människa då blir man så varm i hjärtat och känner jo jag gör kanske en liten skillnad för de som jag tar hand om. 



Äppleträd i blom!

Godmorgon eller ja för er men för mig blir det godnatt. Kommer hem från en lugn natt på jobbet och ser hästarna i hagen närmast huset, så mysig kan sitta på altan och se när hästarna betar sen. Mellantjejen var vaken och tittade på tv när jag kom in, men de andra kom upp när de hörde mig så nu kan jag snart krypa ner och sova då jag har fått lite morgongos. Tog kort på äppelträdet som börjat blomma lite, jag älskar livet på landet ibland.
Ha en bra dag o gör någon glad! (Även om det bara är dig själv) PUSS o KRAM
 
 
 

Slappar dag.

Idag har jag mest tagit det lugnt, ska jobba första natten av tre. Myst och umgåtts med barnen. Lagat mat, och jag älskar när de äter med god aptit det jag lagar. Just nu ligger jag och kollar på filmen Frost med minstingen, haha vet inte hur många gånger jag sett den. Men jag gillar den.
Nej nu fortsätta mysa lite innan hon somnar, frestar er lite med en bild på maten i dag. (Köttgryta med ris och brytbönor) Ha en underbar kväll och sov gott närdet blir PUSS o KRAM



Ledig morgon!

Godmorgon tog lite sovmorgon idag men vi är lediga så skönt :) Bara mellantjejen som skulle upp och iväg och tävla. Har en hästtjej här hemma och det är jätteroligt men jag har känt av min allergi massor så det går inte så bra för mig att vara i ett stall just nu :( Tråkigt hade velat se henne tävla men får göra det längre fram istället. Hon var lite nervös men hon klarar det. Hon är duktig och har hon gett sig fasiken på nått så blir det oftast så. 
Lilla skruttan sitter och tittar på tv medans jag dricker kaffe och njuter av solen som skiner. Man blir så glad när den skiner och fåglarna kvittrar. Ha en fin dag nu PUSS o KRAM
 
 
 

Nöjd!

Oj vad jag varit effektiv idag, fått klart etikuppgifterna i del 3+4 och skickat in, samt examinations uppgiften 1 som ska in på måndag är klar och inskickad! Sååå skönt!!! Har bara en film att kolla på och svara på lite frågor sen är jag ikapp med alla ämnen. Sen på eftermiddan kom dottern med sin lilla familj. Så härligt att få mysa lite. 
 
 
 
Så nu ikväll tyckte jag vi alla kunde ha lite mysgott fast det är onsdag, men vi är alla lediga imorgon så det är nog ok anser jag ;) 
 
 
 
 
Nu blir det fortsatt mys framför tvn innan det är dax att ta en tur till drömmarnas land. Sov gott o dröm sött sen när det blir. PUSS o KRAM

Harmoni?!

Godmorgon en lugn morgon med lilla skruttan då de andra är lediga från skolan. Jag vakna före klockan i morse och jag tror jag börjar bli lite stressad över allt som ska lämnas in i skolan så här mot slutet av terminen. Men jag vet att jag klarar det! På eftermiddan får jag gosa lite med barnbarnet ska bli så trevligt, har inte träffat varken honom eller hans föräldrar sen i fredags. Tänkte bjuda på lite mat så jag ska ta upp någon stek tänkte jag och fixa i ordning och sen göra en potatisgratäng, mums tror det kommer bli uppskattat. Kanske hinner vi göra någon kladdkaka eller nån äpplepaj som man kan ha till efterrätt. 
Åh jag måste berätta har börjat läsa en bok, jag har haft den legat i nått år nu, och den ställer allt jag lärt mig på kant haha har alltid trott jag ska ha balans inom alla områden i mitt liv. Men nej man ska ha harmoni! ja det kan jag faktiskt köpa... Men balansen då? Det är svårt att ah balans inom alla områden i livet, men att ha harmoni är mycket lättare hihi ja vi får se om jag kan lyckas. Men nu lite mysfrukost med lilla skruttan innan hon ska till dagis. Ha en fin dag! PUSS o KRAM
 
 

Stolt och nöjd!

Är väldigt nöjd med dagen, har skickat in 3 uppgifter till svenskaläraren ( fick bara tillbaka en som ska kompleteras) och jag är så stolt över min dotter som kommit förbi sin tandläkarskräck. Förut hade vi så stora problem att hon vägra sätta sig i stolen och vägra gapa. Hon vart väldigt skrämd av en ung tandläkare som abslout inte ska arbeta mot barn utan bara mot vuxna patienter. Vi har talat om detta och sköterskan på förra stället höll med oss. Men nu hon ligger helt still och gapar hur fint som helst. Imorgon ska jag göra etikuppgifter som ska lämnas in samt börja med min examination. Den lilla trollungen ska till dagis medan mina två mellanbarn är lediga från skolan. Men nu ska jag nog krypa ner och läsa lite. Sov gott o dröm sött!! PUSS o KRAM 
 
 

Tandläkarbesök.

Dax för Emilia att besöka tandläkaren igen. Går hos en specialist då hon vart skrämd av en ung tandläkare tidigare. Det är så skönt att det gått framåt så bra att hon klarar att laga ett hål utan problem. Hon sätter sig så snällt i stolen och gapar så fint. Jag är så glad för att hon fick rätt hjälp så det inte blir problem senare i livet. Härligt när man märker att det finns hjälp att få även för barn. 

Tacksamhet!

Godmorgon är trött idag vakna runt 3 och examinationsuppgifterna snurra i huvudet så det tog ett bra tag innan jag somna, men till slut gick det o nu ska jag försöka vakna hihi tur jag har kaffet som kan hjälpa mig :) Det är en grå morgon och ser ut att kunna bli regn under dagen, men jag är väldigt lycklig lottad som har möjlighet att bestämma mina arbetstider en aning och kan koncentrera mig på studierna och även har möjlighet att kunna göra studierna hemmifrån. Såna saker gör mig väldigt tacksam. Och när jag börjar fundera så finns det massor jag är tacksam för i mitt liv. Tex jag har tak över huvudet och mat på bordet, kläder på kroppen och tillgång till internet och en dator :) Jag har en familj som stöttar mig när jag fick ideen att studera och som alltid utan att klaga gjorde de det. Jag är väldigt rik på all kärlek som finns i mitt liv och sånt kan man inte köpa för pengar. Om du börjar tänka efter så finns det säkert massor du kan vara tacksam för ;) Nej börjar bli dax att väcka upp barnen snart och ha lite mysfrukost. Med denna bild önskar jag alla en underbar dag! PUSS o KRAM 
 

Oväntat test!

Jösses vilken dag, kom försent till skolan och det va ett litet test som jag hade lyckats förträngt haha De som känner mig vet att jag är absolut ingen morgonmänniska!! Men men ja vad ska man säga jag gjorde det och kan tala om att jag hade blandat ihop det en del... Men ja då vet jag ju vad jag ska plugga på lite mer. Sen flöt dagen på och vi fick sluta tidigare så då passa jag på att handla lite, hade lovat göra korvstroganoff till middag. Sen hämta jag hem lilla skruttan så vi kunde få mysa lite med de andra med lite glass när vi kom hem. Även om dagen började lite tokigt så är jag nöjd ändå och ser fram emot morgondagen då jag ska sitta hemma och studera, ska försöka komma i kapp lite. Sen har jag en stor examination i psykologi som ska lämnas in på måndag så den måste jag hinna börja med nu i veckan. MEN nu ska jag krypa upp i soffan och kika lite på tv innan det är dax att krypa ner o sova. Sov gott när det blir! PUSS o KRAM

Måndag morgon!

Godmorgon känner mig trött o lite sliten idag, lilla skruttan vakna i natt och kröp upp o la sig i min säng. Även om hon är liten så kan hon ta stoooor plats hihi sen vart det ganska sent i går. Prata med en vän till runt halv 12 sen kunde jag inte slita mig från sista snutten av filmen så lite får jag nog skylla mig själv att jag är trött. Men kaffe och solen som skiner hjälper mig vakna ganska mycket. Denna vecka är lite kortare då mina barn "bara" går måndag och tisdag i skolan sen är de lediga. Ja jag går samma i skolan denna vecka men lär nog jobba lite sen. Ska försöka hinna ikapp lite med en del skolarbeten som jag halkat efter med, och jag hoppas jag kan hinna med det denna vecka. Tänk vad lite kaffe, sol och positiva tankar kan göra en måndag morgon. Det finns ett talesätt som säger "Du får det du tänker" och jag håller på mycket med LOA (Lagen Om Attraktion) där det handlar om just ditt sätt att tänka. Om vi säger så här: Du vaknar och tänker direkt "Nej usch solen skiner in genom mina skitiga fönster, det är måndag och jag vill inte jobba"..... Då känns det väldigt jobbigt att gå upp, vakna och vara trevlig... MEN om du tänker så här: Åh solen skiner så fint, har en ny vecka helt orörd framför mig och jag kan göra vad jag vill, ska bli härligt att möta jobbarkompisarna" Visst känns det lite lättare då? Det har tagit mig ganska lång tid att förändra mina tankar, men jag mår så mycket bättre och jag vet att jag kan påverka min situation helt själv, bara jag vågar! Men nog om det nu :) Dags för lite mer kaffe innan det är dax att väcka barnen. Ha en underbar dag och le mot världen vem vet den kan le tillbaka ;) PUSS o KRAM 
 

Söndag kväll!

Idag gjorde jag en egen variant av Shepherd´s Pie och rårivna morötter till och jag trodde det skulle bli massor kvar då det vart en stoooor paj, men ack vad jag bedrog mig haha formen va renrakad. Inte en enda smula kvar! Ja det är ett gott betyg. Och det är absolut inte sista gången jag gör den rätten heller :) Men nu ska jag försöka läsa lite innan jag kryper upp i soffan o kollar på filmen på 3an "Lyckan, kärleken och meningen med livet" en helt underbar film som jag sett förut. Men först en bild på lite kvällsmys när lilla skruttan skulle somna :) Ha en underbar kväll och sov gott sen när det blir PUSS o KRAM!!
 
 
 
 

Mysfrukost


Söndag och trött!

Godmorgon idag regnar det lite här men det är ok då kan jag sitta inne med gott samvete med mina skolböcker och få iväg sånt jag måste. Det börjar lida mot slutet innan sommaren så det är ganska mycket att göra nu. Men jag vet att jag fixar det, bara jag får tid att sitta ifred. Får se om jag kanske hinner med att ta lite kort ute på trädgården också. Det har blivit så grönt och det växer så mycket nu så man hinner knappt med. Men först lite kaffe morgonbompa så jag vaknar ordentligt hihi Ha en fina dag! PUSS O KRAM..............

Kraschade planer?!

Kvällen och dagen kanske inte vart så som jag planerat men jag är väldigt nöjd ändå :) Har haft en riktig mysstund men lilla trollet när vi var och handlade, sen när vi kom hem så grillade vi, planterat om en del växter och nu har jag bara softat innan jag ska duscha och sen krypa ner o läsa lite tänkte jag <3 Ha en underbar kväll o sov gott sen när det blir. Puss o kram

Grillning och trav!

Vädret är så underbart så idag grilla vi lite, det är ju bara sååååå gott! EFter det så blev det trav och det ser riktigt bra ut hihi men några lopp återstår så vi får se hur resultatet blir!

Mmmm ögongodis

Har snöat in på denna grupp, inte nog med att de sjunger som gudar de är snygga också ;)
https://www.youtube.com/watch?v=QGMwylXh3pc

Sovmorgon

Godmorgon idag fick jag lite sovmorgon hihi får vara glad så länge lilla skruttan inte vaknar runt halv 6, men idag vaknade hon inte förrän efter 8. Var riktigt skönt. Sen har vi legat kvar i sängen och mysit och lyssnat på fåglarnas kvitter. Men tror kaffet kan vara klart nu så det är dax att kliva upp och börja dagen lite smått. Ha en fin dag :) Puss och kram 

En vän mindre.

Hmm undrar hur tröga killar kan va? Tror ni inte att min "vän" som jag hade diskussioner med för 2 dagar sen hörde av sig. Och nu ville han prata!? Fattar han inte att han redan har förlorat min vänskap genom sitt tjatande om sex?! NEJ tydligen inte.... Ja vad ska man säga??? Finns inget att säga, och ärligt talat kommer jag sakna honom? JA det kommer jag men nja inte hans tjat och jag vill nog inte ha en kompis som ser mig som ett sexobjekt... DÅ kan det lika gärna vara! Men nu börjar det bli dax för att sova så man orkar med äventyret imorgon ;) Sov gott och dröm sött Puss och kram

Försäljare.....

Det är väl typiskt att försäljare ska ringa som galningar när man ska sova...... Usch va så trött när klockan ringde så det var riktigt segt att kliva ur sängen. Men sen insåg jag att jag har ledig helg!! Wow kommer knappt ihåg vad man gör när man är ledig en helg...... Men ikväll får det nog bli lite studier och något glas vin :) Haha när man jobbar näst intill varje helg så blir man lite handlingsförlamad när man för en gångs skull blir ledig :) Men jag tänker njuta i massor och imorgon blir det lite äventyr som jag verkligen ser fram emot ;) hihi Men nog om det nu är det fredag och jag ska mysa lite med lilla skruttan innan hon ska sova och jag tar fram skolböckerna och vinet :) Ha en underbar kväll o njut! 

Sova zzz

Hemma efter nattjobb och fått iväg ungarna så nu ska jag passa på och sova lite innan det är dax att hämta hem de :) Ha en fin dag och njut :) puss och kram

Prov och jobb.

Wow hade prov i funktionshinder idag och jag tror jag hade nog en skaplig "blackout".... Hoppas bara jag fick godkänt, men det får vi nog veta på måndag. Jag hoppas det och att jag kan ha en chans att göra om det ifall det skulle gått åt skogen..... Haha jaja inget att oroa sig över nu ;) Dags att göra sig i ordning för lite nattjobb :) Älskar att jobba med människor och att arbeta natt passar mig perfekt då jag får ganska många timmar på en gång och jag behöver inte jobba så många nätter för att få ihop min ekonomi. Sånt är sköööönt! Ha en underbar kväll Puss o kram

Godmorgon

Sitter med kaffekoppen och njuter av tystnaden och solen som går upp. Känner en stor glädje över att leva och att få  vara en del i mina barns liv. Jag känner mig väldigt nöjd med livet just nu. Ha en bra dag och gör någon glad även om det bara är dig själv puss o kram 

Drömmarnas land.

Är inte direkt trött men behöver sova om jag ska orka vara alert och aktiv på psykologi lektionen imorgon samt ha något kvar i huvudet när jag ska ha prov i specialpedagogik på eftermiddagen. Haha men inte lär det bli lätt när hela huvudet snurrar av en massa tankar och funderingar ;) Tack för idag och sov gott puss o kram

Arg och besviken!

Usch idag vart jag väldigt arg och besviken på någon som jag alltid kallat vän.... Han tyckte vi skulle bli intima... EH VA??!! Nej tack gör inte sånt med mina vänner..... Men vilka diskussioner vi hade innan han förstod att jag menade allvar när jag sa nej. Jag förlorade en bra vän men ja vad ska man säga? Jag är inte direkt desperat och raggar på mina kompisar... Jag försökte förklara för honom att jag inte ser honom som kille eller man utan som en kompis... men ja det gick inte in direkt utan jag fick säga rent ut att nej jag är inte intresserad av sånt med dig.... Usch känns inte roligt att såra någon men vad ska man göra när personen ifråga inte förstår??..... Jag hade inget val och jo då jag kommer överleva utan problem ;) Kommer han att överleva? Ja då det gör han men hans manliga ego fick sig nog en rejäl törn, han är van att att tjejer faller och att han får som han vill..... Jag kanske är dum i huvudet jag vet inte men nej han får inga klockor i mig att ringa eller några fjärilar att fladdra i magen.... Tyvärr......... Jag vet att han kommer överleva och hitta någon som kan säga ja till honom. Får väl önska han lycka till när han surat klart och hans ego börjat må bättre... 

Hemmastudier

Ska plugga hemma idag. Men det är lite svårt att vara helt fokuserad, men det är intressant med psykologi. Men blir lite mastigt så nu fick jag ta en paus innan jag fortsätter. Så då passa jag på att ringa min mentor och coach moster :) Så nu har jag fått energin tillbaka och kan forsätta plugga :) Men jösses vad vi har pratat business :) har ju börjat men en liten business som har kanonprodukter. Och jag har redan en bra kund som köpt massor och mer kommer det bli. Det är så kul! Ska hem till moster på fredag och lägga upp hur jag ska kunna hålla partyn och få in mer kunder. Haha ja jag vet jag har ganska många bollar i luften samtidigt men jag älskar det :) Och jag vet att jag får andra att må bra med mina produkter och det är så roligt när man kan hjälpa andra till välmående! 
Men nu dags att ta tag i psykologin igen ;) Hörs senare Puss o kram 

Tröttmössan är på!

Oj vad klockan gått fort ikväll, känns som jag skulle ha en hel säck med sand i ögonen så ska nog krypa ner och titta på film men risken är nog att jag somnar innan jag ens kommit halvvägs in i den. Varit till tandläkaren med mellantjejen och det gick bra, sen hem och lagat mat. Men nu är jag slut så natti natti sov gott alla där ute <3 

Inte som jag vill.....

Hm skulle plugga tänkte jag, jo det går ju bra när det man ska använda ligger nere och inte kommer igång förrän på em... Jaja bara ta nästa bit då ;) Men börjar kännas i kroppen att jag inte sovit så mycket i natt haha jaja det var det sååå värt ;) 

Godmorgon

Känner mig trött men ändå pigg idag, sitter med kaffekoppen och bara funderar lite så här på morgonkvisten. Vissa människor vi möter i livet känns bara så rätt och man kan prata om allt men man behöver inte det för det känns helt ok o bara sitta bredvid varandra och titta på film också, men tiden går så fort när man är med såna människor. Ibland vill jag stanna tiden och bara njuta av stunden och sällskapet. Har en kompis som det är så med och alltid när vi träffas så springer tiden iväg och vi träffas alltid för sällan men tyvärr är mitt liv ganska fullspäckat. Jag mår alltid så bra när vi träffas och jag får alltid positiv energi. Önskar vi kunde träffas oftare bara, men det är väl så när man har mycket att göra båda två. Jaja får fortsätta fundera lite till men nu är det snart dax att väcka barnen och få i sig lite frukost och sen få iväg de till skola och dagis så jag kan plugga lite :)

Baby mys

Har lilla barnbarnet o hans mor på besök <3 

Oj hade glömt denna blogg...

Satt i dag o funderade på o börja blogga igen och kom på att jag hade denna ;) Som det är läääänge sen jag använde hihi men jag ska nog uppdatera lite för under de här 4 åren så har det hänt en hel del i mitt liv :) Jag har fått en liten till och nyligen blivit mormor. Det är så underbart med små barn <3 och även stora :) Jag älskar min familj som bara blivit större och kärleken är inte mindre. Jag har svårt att förstå hur mycket kärlek som finns i min kropp men den är stor och räcker till alla <3 Snart är det dax för en natt på jobbet men jag återkommer snart igen puss o hej <3

RSS 2.0