Tjejmys!

Haft en underbar eftermiddag med mina små tjejer, vi har shoppat och bara umgåtts! Så härligt. De fick lite kläder och målarböcker medans jag köpte skor till mig och skrivböcker som jag ska ha till skolan! Sen hämta jag ut mitt paket med mina målarböcker hihi 
Fixade tacos tillsammans och sen målade deras naglar o invigt våra nya böcker hihi så med andra ord en perfekt dag!
Grabbarna var ner till sjön o fiskade under tiden vi var iväg. Ska se om vi kan hitta på något med lilla junior imorgon och kanske handla lite lördags gottigott hihi 
Älskar när jag börjar med ett motiv och ser hur det växer fram sen när man märker att den börjar bli klar så blir man, ja jag kan bli så i alla fall, nästan ledsen att den är klar så man inte kan fortsätta haha lite sjukt egentligen men ja man blir lite ledsen men ändå inte!
Nej nu blir det lite slapp i soffan innan jag ska fortsätta en liten stund till med motivet jag håller på nu.
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Paketet jag hämta ut till mig idag.
 
 

HELG!

Godmorgon äntligen tar jag helg! Sista dagen denna månad härligt! Haft en ganska givande natt med mycket diskussioner om yrket undersköterska inom äldreomsorgen, o jag tror till vis del så håller en del med men vågar de erkänna det sen? Haha ja många av mina arbetskollegor gör det men långt ifrån alla på dan! Vi har settat o pratat om hur det bästa vore för att locka fler till äldreomsorgen av de uskor som tog studenten i våras o de som kommer ta studenten. Haha kanske skulle satsa på politiken..... Näää jag skulle bli så himla arg när de börjar prata om ekonomi, för jag anser NÄR vi arbetar med människor oavsett om det är äldre eller barn så ska INTE pengar styra! Det ska finnas personal och det SKA finnas resurser att kunna göra ett bra jobb!
Man ska inte behöva gå i pension i förtid för att kroppen är utsliten pga sitt jobb! Man ska kunna få njuta av sin ålderdom och ha ork kvar inte en kropp som är så utsliten så den knappt orkar ta dig ur sängen. Jag blir så arg när jag får höra av våra chefer att vi ska tänka på kostnaden när vi talar om att vi behöver extra personal för vi har så hög belastning så vi går på knäna.... DET FÅR INTE KOSTA PENGAR! MEN personalens hälsa då?? Personalens välbefinnande? Hur mycket ska personalen orka? Innan de blir sjukskrivna? Innan de får en uppsägning för att de är sjukskrivna för mycket, för att kroppen sagt ifrån?? 
Tyvärr är det sånt som förekommer idag, mycket mer än vad vi tror!!
Hur skulle regeringen kunna sova med gott samvete om de visste att mamma eller pappa kanske måste vänta på hjälp för att det är för lite personal på avdelningen? Eller att de får vänta med toabesök på natten för personalen är upptagen med en brukare som är förvirrad och vill hem? För på natten sover ju alla så då behövs det ju inte så många personal?! Ja eller hur! Kan ju tala om att de styrande i regeringen är varmt välkommen när jag gör ett nattpass o se hur mycket det är att göra nattetid!
Haha ursäkta men kände bara att jag var tvungen att få ur mig detta! Men vet ni tyvärr är det så det ser ut inom äldreomsorgen idag! Jag känner att jag orkar inte längre så jag kommer byta inriktning snart, men jag kommer fortsätta arbeta med människor men inte inom äldreomsorgen längre för det orkar jag inte! 
Många som känner likadant därför har vi en STOR brist på personal inom äldreomsorgen!!!
 
Nu ska jag sova några timmar o sen njuta av MIN lediga helg! 
Ha en fin dag o ge någon en komplimang! Du kan inte göra allt själv, men du kan göra lite som kan ha STOR betydelse! 
PUSS o KRAM
 
 

Längtar!

Åh fick mitt paket idag men ska ju jobba en natt till så jag väntar med att hämta det till i morgon istället hihi sen ska jag bara njuta av ett glas vin o måla när flickorna somnat i morgon kväll. Men funderar på om vi skulle ta en tur till grannkommun o kolla efter regnkläder och kanske ta en fika på stan bara jag o småtjejerna! Ja vi får se imorgon när jag vaknar.
Har settat o målat lite idag och gjort klart första i min lilla vykortsbok hihi lite pillrigt med tuschpennor men det gick, ska nog testa träpennor på nått motiv sen. 
Men vart lite ledsen förut idag de ringde från gruppboendet och fråga om jag ville jobba ikväll o imorgon på dan, men det går ju inte ska ju jobba natt.... Hade hellre velat jobba dag där istället men men det blir mer till hösten i stället!
Har myst med lilla skruttan o kikat lite på "Hello Kitty" film haha börjar kunna de där filmerna utantill nu men men hon gillar de så vad gör man hihi
Nej ska nog ta o slappa lite innan sista natten innan ledig helg!
Ha en trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Torsdag morgon.

Godmorgon trött som en gnu men ska snart lägga mig så jag får sova några timmar.
Känner att NU skulle jag behöva lite ledigt, eller mycket! Var ut på den interna arbetsmarknaden i natt o kika lite o det var några usker de sökte hmm varför kan de inte inse att de måste vara rädd om den personal de har så slipper de ju söka nytt folk.... 2 heltidstjänster,1 75%tjänst o en halvtid behövde de. Ja vad ska man säga? Kan ju tycka de skulle kanske försöka få kvar de som jobbat de där i sommar istället för att söka efter nytt folk men ja jag skiter i det men man blir lite trött o undrar hur de tänker egentligen?! 
Nej nu ska jag se framåt istället och bara njuta av livet och allt som händer i det hihi men först SOOOVA så jag orkar njuta av dagen sen!
Ha en fin dag o njut av allt som livet ger dig!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag, trav o jobb!

Åh hade velat vara hemma o legat i soffan o kikat på travet men jaja får kolla imorgon hur många miljoner jag vunnit hihi 
Haft ont i huvudet till o från idag... Hmm inget vidare men ja jag vet ju varför. 
Vakna ganska tidigt i dag o åkte iväg o köpte en stoooor säck med mat till mina vildingar hihi jag menar mina katter inte barnen hihi kan behövas då de är hungriga emellanåt.
Åh jag har äntligen vågat lägga upp bilder jag målat i gruppen på FB där alla lägger upp så otroligt fina bilder de målar, en igår o en idag. Jag är lite stolt över mig själv att jag vågat. En skön känsla faktiskt!
Har spelat lite spel med minstingen idag när det regnade och åskade som värst haha undrar om inte hon fuskade haha jag förlorade så det dammade om det! Men roligt hade vi.
Ska ta och fixa mig i ordning sen för lite nattjobb, ska bli kul då jag har trevlig arbetskollega hihi 
Ha en trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 
 

Regnet det bara öser ner tralla la lalla la

GODMORGON det har regnat hela natten o det ska bli så underbart att få krypa ner o sova några timmar nu hihi man sover ju så skönt när det smattrar på fönsterrutan. 
Båda mina flickor kom emot mig när jag kom hem så mysigt o man blir så glad. Jag känner mig så otroligt tacksam för mina barn och all glädje o kärlek de ger mig o som jag får ge dem. Jag är tacksam för många saker i mitt liv! Men inget som jag tänker rabbla upp här hihi de som känner mig vet vad jag menar..... 
Nej nu lite mys med tjejerna innan jag ska sova så jag kan njuta av dagen sen.
Ha en fin dag och tala om för dig själv vad du är bra på!
PUSS o KRAM
 
 

Underbar dag!

Vilken härlig dag. Många timmars shopping vart det haha tror nog mina barn ledsna på mig men det kanske kompenserades av att jag bjöd de på pizza sen när vi shoppat klart hihi 
Nu äntligen hittade jag böcker till mina barn så de kan skriva i, det var mycket uppskattat och minsta skruttan fick pennor att rita med så mamma får ha sina i fred hihi
Och ja just det mamma hittade en bok att rita i med hihi det kommer bli kul men får tyvärr vänta till helgen då jag är ledig, ser fram emot den. Fick även besked att målarböckerna jag beställt är på väg så denna helg kommer jag ha fullt upp med mina böcker hihi 
Ska även fixa allt som har med skolan att göra i helgen tänkte jag, kolla när vi börjar o vilka böcker jag behöver ha. Ska bli så skönt att komma igång igen och köra vanliga rutiner igen.
Nej ska ta o slappa lite innan jag ska göra i ordning det som jag ska ha med till nattjobbet.
Ha en trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Sovmorgon.

Godmorgon oj vilken sovmorgon vi fick haha mellantjejen kom in o fråga hur länge vi skulle sova o att klockan var halv 9.. Men när jag titta så var hon närmare 9 hihi det var länge sen lilla skruttan sov såååå länge men skönt var det.
Idag blir det lite shopping o sen bara mys o ladda för några jobbnätter, har faktiskt börjat räkna ner tills skolan börjar o man kan få lite mer ledighet haha det är inte ofta jag känt så men nu har det varit en ganska intensiv period med jobb så det ska bli skönt med ledihet o en längre sådan.
Tänkte jag skulle koppla av med lite målning sen på em när vi kommer hem.
Igår rensa o röjde vi i skafferiet o båda grabbarna hjälpte till det är jag så tacksam för, så nu kan jag fylla upp skafferiet med en massa torrvaror hihi kanske skulle beställa från matsmart med hmm ja vi får se annars tar jag det längre fram i höst.
Nej nu lite frukost kanske innan det är dax att göra sig i ordning o åka.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, och säg till dig själv att DU ÄR BRA; DU DUGER!
PUSS o KRAM
 
 
 

LEDIG!

Haft lilla barnbarnet här en stund o han är så mysig och jollrar men dregglet kan jag va utan haha ja jag tar den biten med bara jag får gosa lite med han. 
Var väldigt trött i morse, men efter några timmars sömn så var det skönt att få njuta lite av dagen. Har målat lite med tjejerna idag fixat mat mmm det var så gott men jag vart så mätt så äldsta dottern fick med sig en matlåda hem hihi 
Varit en lugn o skön måndag med andra ord, o det kommer jag fortsätta med. Ska ta fram målargrejorna medans vi kikar på Lotta på Liseberg.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Sova...

Godmorgon ny vecka med nya möjligheter. Vart lite övertid idag då ingen kom till rapporten så jag fick vänta tills nästa kom istället. Tyckte synd om henne som kom då hon var helt själv nu på morgonen.... 
Jaja jag ska va ledig nu o bara njuta.. Kan ju hoppas solen tittar fram lite annars får vi agera solstrålar ändå hihi 
Nej nu blir det sängen några timmar så jag kan mysa lite sen.
Ha en fin dag!
PUSS o KRAM
 
 

Starka kvinnor!

Sjukt tacksam för starka kvinnor jag mött under min uppväxt! Fick ett samtal som gjorde mig helt gråtfärdig och varm i kroppen idag. Det är inte ofta man får höra att någon är stolt över mig. Jag börja nästan gråta och vart helt varm i kroppen och det är inte ofta jag blir helt mållös men jag vart det. Och jag är så tacksam att jag fick veta det och jag är glad att jag fått äran att bli inspirerad av hennes styrka o kämparglöd i livets alla med o motgångar. Jag har alltid kännt att vi har ett speciellt band mellan oss, jag har alltid kunnat prata med henne under min uppväxt. Hon har funnits där o stöttat mig i vissa perioder i mitt liv och nu så ger hon mig så mycket styrka och uppmuntran hon bara kan. Åh vad jag älskar henne, min fina moster. Hon är en av de kvinnor som verkligen påverkat mig o min inställning till mycket i livet och det är jag henne evigt tacksam för! 
Jag fick bekräftelse på fler saker när vi pratade och jag måste försöka ta mig tid att åka o hälsa på henne, saknar henne så mycket!
Jag hoppas jag kan inspirera mina barn till att bli självständiga och starka, självtänkande personer med en styrka som gör att de kan klara allt de kan behöva möta i livet. att jag kan inspirera de så som hon inspirerat mig.
Nu är det sista dagen denna vecka o dags att avrunda och summera veckan som varit och den kan inte avsluta på ett bättre sätt med en STOOR tacksamhet för ärliga och sanna människor.
Hoppas att resten av månaden kan fortsätta i samma anda hihi 
Oj då vad tiden rinner iväg men jag måste nog börja göra mig i ordning för lite nattjobb innan ledighet i morgon.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Söndag morgon!

Godmorgon till en grå morgon med regn i luften, med andra ord en perfekt dag att sova hihi ja om man jobbat natt är det nog ok att sova hela dagen. Ska bli skönt att få krypa ner o sträcka ut sig o sova.
Får se vad vi ska hitta på sen när jag vaknar, men det blir nog bara en massa mys och gott att äta hihi får se vad stora junior bjuder på för delikat måltid idag... Haha ja hans fantasi när det gäller matlagning är väl inte den bästa men ibland så får han bra ideer så det ska bli spännande.
Nej nu ska jag nog mysa lite med lilla skruttan innan jag ska krypa ner o sova lite.
Ha en fin dag, och tänk på alla växter som trivs när det regnar.
PUSS o KRAM
 
 

Fynd!

Fick hämta äldsta dottern o lilla barnbarnet förut o då passa vi på att kolla in en second-hand butik här i byn som jag inte varit in i än. Men vi hittade kläder till mig, lilla fröken o lilla junior men inget till mellantjejen. Eller jo men jag vågade inte för hon är så himla kräsen så det är bättre hon följer med och kollar i såna fall. Men lilla skruttan gjorde ett fynd hihi hon hitta en nalle hon ville ha o en vagn... Jag tyckte ju vagnen var onödig men tja den fick följa med hem hihi sen hitta jag krukor att ha mina pennor i.... O de kommer bli kanonbra när jag fått hem alla. 
Dottern bjöd på ananaspaj när vi kom hem o den är bara såååå god hihi ska försöka snika receptet så kan jag göra den själv sen.
Travet gick väl ok idag lyckades pricka in 5 rätt till laget, var lite sur att jag tog bort en annars hade vi haft 6 rätt o det hade gett lite mer men men.... Jag är ändå nöjd! 
Har gosat massor med lilla barnbarnet innan jag sov lite så jag ska orka med nattjobb. Ska va på ett ställe som jag inte varit på flera månader men det brukar gå bra. 
Ska nog mysa ner mig i soffan med barnen innan jag måste göra mig i ordning för jobbet.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Skruttans o mina fynd idag.
 

Lördag o sol!

Godmorgon solen skiner o jag försöker vakna med hjälp av kaffe medan jag har en dotter som tjattrar hela tiden haha livet är underbart ibland.
Vart ganska sent i går men det var det värt hihi ska iväg o hämta dotter o barnbarn sen o kolla om jag hittar regnställ till mellantjejen, hon behöver det när hon ska på ridläger. 
Sen har vi travet idag med o inte är det en lätt omgång idag.... Men ja vi får se har en känsla för vissa hästar i några lopp hihi Får fundera lite till innan det börjar.
Åh vad jag längtar till skoan börjar... Ska fixa sånt som jag inte hunnit gjort fram till dess nu i veckan, kolla om de har något schema klart än. Så man vet vilka dagar man ska vara i skolan i alla fall så man kan planera lite. Och barnen får lite normala rutiner igen. Haha som det är nu så tar vi dagen som den kommer o barnen, ja de större i alla fall, är uppe länge o sover länge på morgonen haha bara lilla skruttan som vaknar med tuppen o plågar sin mamma lite hihi 
Nej dags att sparka igång dagen lite nu kanske...
Ha en fin dag och gör något du blir glad av.
PUSS o KRAM
 
 
 

Sol o gräsklippning!

Vilken härlig dag! Fick en underbar trevlig överraskning när jag vakna o såg att min lönelapp från nya jobbet låg på bordet hihi får mer i lön än jag räknat med så härligt! Jag blev så himla glad. 
Äldsta dottern har varit iväg o shoppat lite idag då hittade hon lite pennor till mig hihi är så glad o tacksam för det!
Men kunde inte låta bli att beställa lite nya målarböcker till mig hihi ja jag tycker jag förtjänar det!
Var ner o handlade förut och har fyllt kyl o frys totalt haha flickorna o jag har fixat en tårta som vi myste med och sen fick de lite god efterrätt, jordgubbar+chokladpudding+"glasskräm"... Vart så mycket fyllning kvar när tårtan var gjord, men det var väldigt uppskattat av barnen med den efterrätten. 
Jag har även hunnit klippa gräsmattan, men fick så himla ont i kroppen. Usch det är inget vidare när man får så ont för åkgräsklipparen skakar så mycket.. Jaja bara vila lite så den försvinner hihi
Ska sätta mig med travet o kolla lite, är ju jag som ska vara spelläggare i morgon! 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

FREDAG!

Godmorgon fick ett hjärtligt välkomnande när jag kom hem från nattjobbet, lilla skruttan gav mig en STOOOOOOR kram o en blöt puss haha tänk vilket tråkigt liv jag hade haft utan mina barn! De förgyller min tillvaro o berikar mitt liv så otroligt mycket. Jag älskar att vara mamma och få se mina barn växa upp och lyckas i livet. När det inte går så bra så mår man dåligt, men jag har tur som har glada och lyckliga barn (ja för det mesta i alla fall). 
Är ganska trött idag men solen skiner och jag har myst redan så jag är nöjd hihi men ska snart krypa ner o sova lite så jag orkar med dagen sen.
Får se vad det blir idag.... Kanske grilla? Ja om vädret håller i sig så varför inte... hmm ja får se när jag vaknar hur det blir.
Ha en fin dag och ge någon en kram idag, även om du bara ger dig själv den.
PUSS o KRAM
 
 
 

Jobb.

Vart lite kvällsjobb på bästa gruppboendet idag. Gillar verkligen att vara där. 
Det känns så skönt när pusselbitarna börjar trilla på plats. Och just nu så gör de verkligen det i mängder haha det är en underbar känsla.
Livet ska vara "gött" att leva haha inte bara samma sak hela tiden utan man måste ha roligt med. Och kunna njuta av sånt som händer eller som man gör i livet. Jag säger som en trevlig dam brukar säga, Livet ska levas fullt ut och man ska njuta o ha kul! Man ska inte vara en grå liten mus utan man måste kunna våga ta plats med! Haha älskar henne och man blir så otroligt glad och får så mycket energi bara genom att lyssna på henne! 
Nej nu ska jag mysa lite med minsta skruttan innan jag måste åka! 
Ha en fortsatt trevlig dag!
PUSS o KRAM
 
 
 

Grå morgon!

Godmorgon hemma o dax att sova lite innan jag kan sparka igång denna dagen. Varit en skaplig natt, ganska lugn men ändå lite att göra, men det ska bli skönt att få krypa ner o sova lite snart. 
Vart lite förvånad i går när det dök upp två som skulle gå extraturen haha men ja de fick vara kvar vad skulle jag göra? Kan ju inte skicka hem någon när de blivit lovade att jobba, så vi var helt plötsligt tre till ett i natt. Ja något vart väl fel men strunt samma det får de fixa till helt enkelt! Jag klaga inte i alla fall....
Men skulle vara roligt att se vad cheferna säger, ja det är väl ok att man kan göra fel o sätta in dubbelt o det kan va befogat o behövas ibland.
Men nä nu ska jag nog krypa ner o försöka sova det är ju perfekt väder för det, det är grått o ser ut att kunna bli lite regn.... 
Ha en fin dag och glöm inte att le du vet aldrig vem du inspirerar eller vems dag du förgyller med ditt leende!
PUSS o KRAM
 
 
 

Shopping!

Har varit iväg med barnen o handlat lite o det var riktigt kul fick väldigt mycket för pengarna! Var till Ica Maxi och hittade det jag ville ha, sen Willys och handla mjölk haha köpte 8 st 1,5 liters o hoppas det räcker till måndag i alla fall...... Sen var jag till Rusta och köpte fotoramar för halva priset så bra! Sen köpte jag krukor man kan bygga upp på höjden som jag ska ha till nästa års projekt. Rea är kanonbra hihi Vi avslutade shoppingrundan med ett besök på Delikato där barnen fick varsin glass o jag kaffe hihi ja lite annat vart det också. Jag är väldigt nöjd med dagen o jag tror barnen är det också även om vi inte handlade direkt något till de. Men det är roligt när de är glada och trevliga och vi kan få en trevlig dag tillsammans då är jag väldigt tacksam. 
Ska iväg o jobba lite natt snart hoppas det kommer bli en lugn o bra natt. Ska bli roligt att se om vi har en extra resurs eller om det ska sparas..... Ja vi får se. Jag ser fram emot skolan och alla rutinerna vi kan skapa då. Nej nu lite mys innan jag ska göra mig i ordning för att åka.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag och trav!

Godmorgon liten fröken vakna tidigt o ansåg att nu ska vi leka hmm klockan halv 6 på morgonen haha nja inte min ide om att leka då direkt. Men men vad gör man inte för barnen bara o kliva upp o se glad ut! Tur jag har kaffe så jag kan vakna. 
Onsdag redan idag o det är dax för lite trav hihi har kollat lite redan o ja jag har nog fått till en liten rad så nu håller vi tummarna att pengarna rullar in! Har en känsla för en viss häst o jag hoppas den känslan visar rätt hihi 
Ska iväg nu på förmiddagen o handla lite med ungarna. Får se om vi hittar något roligt! Kanske även äta lite ute, inte ofta vi gör det men ibland så.
Ja vi får se vad vi hinner med ska hinna sova lite med då jag börjar jobba natt idag igen. 
Längtar lite till skolan ska börja faktiskt, ser fram emot det då man kan få komma in i normala rutiner o tider. Inte så många nattjobb utan då kan man få sova istället! 
Nej dags o mysa lite med lilla fröken innan vi sparkar igång dagen hihi
Ha en fin dag o gör någon glad idag, även om det "bara" är dig själv!
PUSS o KRAM
 
 
 

Regnig kväll.

Vet ni ibland känns livet bara så härligt rätt hihi o ja precis så känns det nu! Jag älskar mitt liv o det som händer och allt som är på väg att hända! Det är så skönt när man märker hur bra vissa kan få en att må. De där messen kan betyda massor ibland. Och ja allt är bara härligt.
Har varit o jobbat lite kväll o det var jätteroligt o jag hoppas verkligen det kan bli mer i höst. Jag trivs så bra där o en av de ordinarie fråga idag hur det känns att jobba där, o jag svara helt ärligt att jag älskar det. Det är härliga brukare o underbar personal så det är jätteroligt att jobba där! 
Har regnat en del i dag men då jag jobbat så har det inte gjort något o nu så har jag köpt en tidning så jag kan ligga o läsa lite sen innan jag ska sova, det är så mysigt att ligga o lyssna på regnet som smattrar mot fönstret.
Men först blir det nog lite tv innan det är dax att lägga sig.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Bilder jag målat!

 

SOL!

Godmorgon vad härligt det är att vakna o se att solen skiner. Liten skrutta vakna redan strax efter 6 så då var det bara att kliva upp o se glad ut haha tur det finns kaffe så man kan vakna ordentligt. 
Idag blir det hemmamys och lite jobb på em/kvällen, kan va ganska härligt det med. Ska förbi Rusta o kolla lite på fotoramar idag de har tydligen halva priset på de o även på lite annat som jag ska kika på tänkte jag.
Tänkte jag skulle rama in några av bilderna jag gjort. 
Köpte två arkivmappar i går, har tänkt ha mina bilder i den ena och kanske den andra till skolarbeten. Men ja vi får se. Ska kika om jag kan hitta någon liten låda att ha tuschpennorna i. 
Hitta "foppatofflor" till minsta skruttan samt lilla junior i går och lilla fröken var överlycklig haha vi har letat efter såna i hennes storlek länge men inte hittat några förrän nu. Hon ville knappt ta av de igår!
Nej nu ska jag nog ta kaffekoppen o njuta lite av solen!
Ha en fin dag och njut av solen, det tänker jag göra!
PUSS o KRAM
 
 
 

Shopping!

Oj vilken trevlig eftermiddag jag haft. Var till "Dollarstore" i Hallsberg. Oj vad mycket saker vi hittade. Kommer åka dit fler gånger det är säkert! Tror tjejerna vart nöjda de med. Sen tog vi en sväng förbi Lidl och hitta lite där med haha det var mer än jag trodde insåg jag när jag plockade upp det hemma sen. Stannade till vid Lithells i Sköllersta men hade lite otur då det inte fanns någon grillkorv kvar. Och nu är jag hemma och bara slappar haha är lite öm i både fötter o öron ska jag erkänna. Men det var värt det! Var bara lite synd att de inte hade så mycket pennor som jag ville ha men men det finns föer affärer och även så man kan beställa på nätet.
Nej nu ska jag sätta mig o slapp lite innan det är dax att sova så man orkar med morgondagen.
Sov gott o dröm sött!
PUSS o KRAM
 
 

Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon äntligen jobbat färdigt o ska va ledig lite... Såååå skönt! Har verkligen sett fram emot det! 
Ska sova lite sen blir det shopping med mina flickor! Så mysigt.
Natten var ok men en aning seg, antagligen för jag ville sluta o va lite ledig hihi ikväll får det bli något gott till tvn o en massa mys med barnen.
Liten fröken är väldigt mysig av sig just nu så får nog mysa lite innan det blir sängen o sova lite innan äventyr hihi
Ha en fin dag o njut av livet o allt som det ger.
PUSS o KRAM
 
 
 

Sista dan denna vecka o lite jobb!

Söndag redan och dax att avrunda denna vecka o reflektera vad som varit denna vecka samt att planera lite vad som komma skall! Hihi imorgon blir det shopping i alla fall det är något jag vet säkert. Sen resten av veckan blir det nog en del jobb men lite annat ska jag hinna med också!
Haft en mysig dag, fick sova tills jag vakna själv o det var så skönt! Inte ofta det händer men jag är tacksam när det väl inträffar, sen har ajg haft mys med lilla skruttan och lilla junior skulle iväg på ett uppdrag så det var kul. Mellantjejen är helt slut hon somna på soffan..... Härligt när barnen mår bra och är nöjda med sin tillvaro. 
Imorgon hade jag tänkt att jag ska köpa en bok som mellantjejen ska få använda och skriva in sina saker hon är tacksam för! Ska kolla om jag hittar såna böcker till lilla junior o även till mig... Sen ska jag köpa fler pennor o kanske någon målarbok om jag hittar någon som tilltalar mig! Får se om jag kan hitta någon rolig tavla också haha vill ju ha fler tavlor med texter! 
Ska åka till Rusta och köpa fotoramar som var billiga nu! Får se om det blir imorgon eller tisdag!
Nej nu ska jag slappa lite innan jag ska göra mig i ordning för nattjobbet.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Söndag morgon!

Godmorgon ser ut att kunna bli regn men då sover man så skönt så det gör inget hihi Haft en bra natt och kan ju säga att vissa saker kommer jag sakna sen men jag kanske kan göra lite visiter och jobba nån gång ibland där eller inte.... Jag har skrattat och vi har pratat så mycket i natt och såna nätter väger upp vissa andra saker men....
Nej jag vet att mitt beslut blir bra och det kommer bli en kanonstart på allt det nya!
Lilla skruttan vakna nyss och sitter nu o kikar på "Nicke Nyfiken", hon gillar verkligen den apan hihi ja han är nog ganska gullig.
Nej ska nog mysa ner mig bredvid henne och titta lite innan jag ska sova lite.
Ha en fin dag o le mot världen du vet aldrig vem du inspirerar eller förgyller dagen för!
PUSS o KRAM
 
 
 

Lördag kväll!

Usch vad det skär i mitt hjärta när något av mina barn mår dåligt, men nu var det mitt lilla barnbarn som var lite dålig. Han fick sin första vaccinations spruta igår o idag hade ahn över 40 grader i feber och inga febernedsättande medel hade dottern hemma. Så jag åkte ner o hämta henne då jag har har sånt hemma. Vi fick ner febern ganska bra så nu när de skulle åka hem ikväll så var det nästan nere i normal temp. Såååå skönt!
Lördag och jag har tagit lite extra jobb hmm nästan så jag ångrar men jaja bara 2 nätter sen är jag ledig igen så det går nog bra. Och jag tror ju inte jag gnäller sen när lönen kommer haha
Ser fram emot min o tjejernas shoppingtur på måndag ska bli så härligt o kanske ev stanna till och handla lite korv om vi hinner med det! 
Nej nu blir det lite mys innan jag ska iväg!
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Regnig dag.

Godmorgon denna gråa morgon då regnet hänger i luften. Men mig gör det inget då kan vi hålla på inne med allt jag har lust med hihi 
Har tänkt tvätta lite och planera lite för mina lediga dagar haha får se vad vi kommer hinna med o inte. Mellandottern har ridläger och då kanske vi kan göra sånt hon inte vill följa med på, ja vi får se. Har ju planerat att vi ska åka till Hjortkvarn för att äta glass så det ska vi göra någon dag. Och nu på måndag ska jag o tjejerna iväg på en liten shoppingtur hihi
Ska även hinna röja lite här hemma men det kan jag ju hinna med i höst då man kanske inte kan vara ute så mycket hihi 
Sitter o kollar på sommarlovsmorgon med minstingen o där har de ett inslag om att barnen ska busa med en mamma haha jösses vad de är uppfinningsrika emellanåt. MEN jag hoppas att mina inte tänker göra såna bus haha 
Ibland undrar jag vad de gör för barnprogram men i och för sig när jag avr liten så så hade vi ju "Busiga Arne" haha o det var ju också en del bus man fick lära sig... Kanske inte till föräldrarnas förtjusning men det var kul i alla fall så..... haha skulle barnen göra bus så får jag väl ta det.
Nej dags att ta lite mer kaffe så man vaknar hihi
Ha en underbar dag och ge någon en komplimang, även om det bara är dig själv du ger den till!
PUSS o KRAM
 
 

Filmkväll!

Har hunnit med en hel del i dag, var in till grannkommun och hämtade kläder till min lilla skrutta och handla lite. Sen hem och käka lite, klippa gräset och sen bara ta det lugnt och tittat på litte film. Först en med tjejerna och sen en med grabbarna. Älskar båa filmerna men den jag kikade på med grabbarna var lite rörig i början men sen när man fick orning i alla tvära kast då fick man ett bra samanhang. Tror att lilla junior gillade filmen även om texten försvann emellanåt.
Åh kläderna vi hämta till minstingen är så fina, jag är så tacksam att jag kan handla begagnade av en klasskompis och min lilla fröken är så nöjd och glad för alla fina kläder.
Solen har skinit och jag har verkligen njutit av denna dag och nu sitter jag med ett glas vin och bara slappar. Men det blir nog snart sängen för jag har en känsla av att lilla fröken kommer vakna tidigt hihi
 
Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Fredag morgon!

Godmorgon fredag här o jag är ledig! Haha eller ja efter jag sovit så ska jag va ledig. Men först sova lite innan jag kan njuta av dagen.
Haft en lugn natt, men det finns o göra endå men så här lugn var länge sen den var haha det är väl typiskt. Men ganska skönt. 
Nej nu tror jag ögonen snart går i kors hihi 
Ha en fin dag o gör någon glad, även om det "bara" är dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Överraskning!

Vart en aning överraskad idag, hämtade mitt bokpaket igår innan jag skulle jobba så jag öppna det idag. Och döm om min förvåning alla 7 böckerna var där men även 2 pocketböcker! Det hade säljaren skickat med som en bonus! Härligt! Sånt gillar jag. Och jag är otroligt tacksam för den gåvan. 
Stora junior hjälpte mig att få upp mina tavlor jag fick hem från Clas Ohlson med och jag är så nöjd! Jag är ett STOOOORT fan av väggtexter och tavlor med texter (om det nu undgått någon hihi) och när jag hittar såna jag gillar då har jag såååå svårt att låta bli att köpa de... Men det finns plats för de så då kan jag unna mig den lyxen.
Sen har jag gjort något som säkert är flera år sen, jag hämtade ut ett paket med kläder som enbart var till mig! INTE ett enda plagg till barnen..... Haha brukar typ va kläder till barnen till 99% och kanske i bästa fall något plagg till mig. MEN nu var det BARA till mig och det kändes helt ok faktiskt!
Ska iväg o göra en natt till sen ledig så det ser jag fram emot en ledig natt med lite sömn o kanske någon film med skruttarna hihi men först ska jag iväg och hämta kläder till lilla skruttan. Ska passa på o handla lite då med, tror stora junior ville följa med o handla lite fiskelinor så de kan gå ner o fiska lite mer någon dag när jag är ledig sen.
Nej nu ska jag nog äta lite o sen mysa ner mig i soffan innan det är dax o jobba.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Mina nya tavlor!
 

SOL!

Haft en ganska ok natt men inte hunnit suttit så mycket.. En del larm men det var ok ändå hann ju med allt...
Nej ska bli riktigt skönt att krypa ner o sova lite sen... Men jag känner mer o mer att jag valt rätt! Haha ja o ryktena är i gång... Nu var det en städerska som fråga i morse haha märks det att man bor i ett litet samhälle? 
Solen skiner så fint o det ser ut att kunna bli en kanonfin dag men jag ska sova så jag orkar med en natt till..
Ha en fin dag o ge någon ditt fina leende, du vet aldrig vems dag du förgyller!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag och trav!

Men jag hinner inte kolla klart utan får kika sen imorgon när jag kommer hem istället. Deltar i en tävling på FB där man skulle göra en spikrad för 25 öre o sen delta, vinner man så får man 25% av killens v75 som han spelar för 200:-kr på lördag! Spännande o se om man vinner o hur mycket hihi. Kan ju bli en glad överraskning hihi
Har två nätter kvar innan ledigt så det är väl bara fixa sig i ordning sen.
Känner mig lättretad i dag och det är ganska ovanligt, brukar inte känna så här men det är väl kanske nått som behöver komma ut jag vet inte men ska ta det lugnt när jag är ledig tror jag o bara koppla av! Ja ja det ordnar sig nog så småningom haha ska nog gå ut o kolla lite på pennor jag vill ha och kanske ev beställa lite hihi 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
HIHI
 
 

Godmorgon/godnatt!

Är inte så trött som jag trodde jag skulle vara! Men det kommer bli skönt att få krypa ner o sova lite snart!
Lilla skruttan kom o mötte mig vid dörren det är så mysigt, men lite tråkigt att jag måste sova när hon vill umgås och mysa med mig!
Fick lite frågor om mitt nya jobb igår av nattpersonalen, det var lite roligt för den som tog upp det har inte mig som vän på FB där jag gick ut med det offentligt när jag skrev på papprena om timanställning! Haha ja vad ska man säga? Bor i ett litet samhälle.... Men det är skönt då vet de flesta om det haha
Idag blir det en lugn dag men ska ner o hämta två paket när jag vaknar sen... Har ett paket där jag vann 7 böcker via tradera för mindre än 200:- kr kanonbilligt o sen är det från Clas Ohlson haha var tvungen att beställa nya färgpatroner till skrivaren... De är nästan slut nu hmm undrar varför hihi kanske beror det på alla fina teckningar jag skriver ut o sen färglägger.....
Nej nu blir det snart sängen o sova några timmar!
Ha en fin dag, le mot världen o den ler tillbaka!
PUSS o KRAM
 
 

Jobb!

Då är det dax att börja jobba natt igen! Ja vad ska man säga har vant mig vid dagjobb och det kommer kännas men jag får kämpa så ska det gå haha brukar alltid vara värst första natten sen går det bättre. Till hösten blir det nog bättre och jag hoppas det kan bli mer på dagjobbet då än på nattjobb. Måste ha koll också så jag inte tjänar för mycket när jag har studiemedel också. 
Jag ser verkligen fram emot hösten o sista terminen på undersköterske utbildningen. Det ska bli intressant o se hur intressanta ämnena kommer vara, men jag är väldigt motiverad och har faktiskt avslutat två terminer med bra betyg! Så det kan ju bara bli bättre nu!
Men nu ska jag softa lite innan det är dax att plocka ihop det som ska med till nattjobbet.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM 
 
 

Tvätt...

Godmorgon tror solen leker lite tittut nu på morgonen men får gärna regna o vara grått i dag då kan jag ha en ursäkt att vara inne o rita lite.. Och fortsätta tvätta haha varför kommer alltid barnen med en tvätthög när man tror man tvättat klart? Jaja det är bara börja om o sen ta tag i det o vika och stoppa in i skåp! Men kan ju passa på o ta bort sånt som är lite försmått i lådorna samtidigt så jag vet vad som ska inhandlas sen!
Är rätt nöjd med mitt liv faktiskt och det är en härlig känsla, håller på med min utbildning och vet att jag har en del kurser till sen som jag ska gå men det är helt ok så länge jag får jobba dag sen då går det utmärkt! Måste kolla vilka fler ämnen jag måste ha för de speciella kurserna jag vill läsa sen. Men jag vet att jag fixar det och det är huvudsaken!
Har mina barn nära mig o kan dela deras glädje o sorg de har i sina liv, samt har möjlighet att hjälpa de lite emellanåt. Har mina fina vänner som finns runt mig o som stöttar mig o finns där när jag vill o behöver de. 
Mina jobb som ger mig både glädje o funderingar på livet emellanåt.
Visst det sticker i ögonen ibland på andra att jag mår bra o får vara lycklig, men ärligt talat så är det inte mina problem utan deras. Jag går min väg o har alltid gjort det, jag vet att sånt kan reta en del men inget som jag någonsin har bekymrat mig om. Vill folk reta sig på vad jag gör o inte så får de gärna göra det, jag fortsätter leva mitt liv o vara lycklig!  Jag har så många andra som gläds med mig och som blir glada när de ser mig lycklig! 
Nog om det, nu ska jag nog krypa upp i soffan o försöka vakna lite mer innan jag tar tag i dagen! 
Ha en fin dag och var rädd om varandra- du vet aldrig vad morgondagen innehåller!
PUSS o KRAM
 
 

Full fart hela dagen!

Sitter o kikar lite (lyssnar mest) på Lotta på Liseberg och vart glatt överraskad när Jill Johnson uppträde med Doug Seegers där! Mmm har alltid gillat Jill o kan ju inte påstå att man tycker sämre om Doug! Haha vart till o med att jag tittade just då hihi men nu när lilla fröken sover och det är min egna tid så vill jag ju hinna med att blogga lite också innan jag blir för trött! 
Vi har hållit igång hela dagen, tycker jag hunnit med massor så när vi satte oss och tänkte ta lite mellis så var det helt plötsligt dags att börja med maten haha ja vad ska man säga.... Jag vill ha så mycket som möjligt ordning här hemma nu innan jag börjar med mina nätter igen.. Kommer inte va människa haha men men det får gå.... 
Har synkat mellandotterns kalender o min för att hitta någon tid till kryssningen... Men när jag är ledig så har hon något inplanerat så vi får väl skjuta lite mer på kryssningen då...... Kanske kan få en tid i slutet av augusti om de kan få ledigt från skolan eller ja har någon lovdag kanske... Få se! MEN däremot så har jag bokat min o äldsta dotterns resa till Ullared! Ska bli så roligt att få åka dit med henne och bara shoppa loss :D 
Men det är inte förrän i Oktober vi ska dit så jag hinner planera massor hihi
Kanske kan vi dra iväg till Fabriken i Sparreholm någon dag nu i Juli.... Skulle vara så roligt hihi eller ja jag tycker ju det är roligt att shoppa o även mina döttrar hihi 
Nej nu ska jag slapp lite framför tvn.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Grå morgon!

Godmorgon sitter med koppen o försöker vakna lite hihi Skönt med en ledig dag men idag får det bli inneaktiviteter då det är grått o ser ut att kunna börja regna när som helst. Kan vara skönt för jag har ett stoooort tvättberg att ta hand om hihi ja det är rent men det viker sig ju inte självt o kommer in i skåp o lådor utan hjälp! Men sån terapi kan vara skön att ha också ibland får passa på att gå igenom barnens kläder och ta bort sånt som är försmått! Haha har fått plocka bort en hel del till minstingen nu då hon växt väldigt mycket och visst det är väl bra men neeej jag vill ju ha min lilla tjej kvar haha men ja jag vet det är livets gång. MEN varför måste de växa upp så fort? Nackdelen med att vara stark som kvinna är att du får starka och självständiga döttrar fort, ja även sönerna är starka och självständiga. Men så länge det går bra för de så uppmuntrar jag deras självständighet och styrka! Jag har fem härliga ungar och jag älskar de alla och har försökt uppmuntra deras styrkor och tror jag har lyckats ganska bra ändå fast jag är ensam om att uppfostra de.
Nej kanske skulle starta dagen lite smått genom att fixa ordning sängarna, kanske skulle passa på o bädda rent nu när man ändå ska hålla på med rentvätten hmmm ja det får nog bli så.
Ha en fin dag och gör någon glad idag, även om det bara är dig själv!
PUSS o KRAM 
 
 

Dolda inlägg.

Fick en fråga för ett tag sen till varför jag inte har lösenordsskyddade inlägg?! NEJ varför ska jag ha det? Då är det väl ingen mening med att ha en blogg? Eller har jag fel? OM jag nu inte vill att andra ska läsa det jag skriver, kanske på grund av att jag är arg på någon och skriver något illa om den personen... VARFÖR ska jag då ha en blogg? Kan jag inte stå för det jag skriver-- JA då låter jag bli att skriva det! Så där enkelt! Eller? Nej jag vet att det inte är lätt här i livet men just denna frågan är det för mig! Jag måste kunna stå för det jag skriver annars så ser jag ingen mening med att jag ska skriva en blogg!
Men det är sån jag är! Vad anser ni själva? Man kan bara gå till sig själv för att få reda på vad man tycker...
Nej ska nog ta fram en bok och börja läsa lite innan det är dax att avrunda denna vecka och reflektera lite över vad som hänt o inte hihi 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Mer sol!

Söndag och sista dagen för denna vecka, men den startar perfekt med sol! 
Idag blir det en mysdag med lite ritning och bara umgås tror jag. Äldsta dottern skulle komma ut med sin familj en stund så då får vi rå om de lite så härligt hihi
Lilla fröken vakna i natt innan jag gick o la mig sen kröp vi ner o kikade på hennes fjäril som lyser i olika färger men jag somna jag med så jag antar att jag får byta batteri i den idag hihi 
Nej dags att gå ut o njuta lite av solen.. 
Ha en fin dag och tycker du om någon SÄG det, det är inte alltid folk förstår hur du känner!
PUSS o KRAM
 
 

Film kväll!

Wow har haft filmkväll med grabbarna och den var kanonbra haha inte ofta jag streamar film men det kommer bli oftare kan jag lova hihi Haft en fin dag med sol och mycket utevistelse, hunnit klippt gräsmattan med juniors hjälp och tagit in en del ved så det kan eldas så vi kan få lite varmvatten i veckan och nu njuter jag av ett gott vin medans musik strömmar ut från datorn hihi Hoppas på fint väder imorgon med så man kanske kan bättra på färgen lite o inte vara randig som man är nu haha fick en del färg nu när jag körde gräsklipparen i dag men hade ju ett linne på mig juuuuu haha Åh såg reklam för en annan film som jag verkligen skulle vilja se sen hihi Magic Mike XXL fniss äldsta dottern o jag kanske skulle gå på den hihi Men då blir det bio men jag kommer säkert streama den med sen hihi mmmm Nej nu lite tv o egen tid. Ha en fortsatt trevlig kväll, sov gott sen när det blir! PUSS o KRAM

Lördag o sol!

Godmorgon vilken härlig dag, vakna innan skruttan och kunde ligga kvar o bara njuta av solen som sken in och sen när hon vakna så myste vi en stund innan vi gick upp. Bara älskar såna mornar! 
Idag blir det en hemmadag med lite fix och bara mysa med barnen. 
Ibland kan livet vara ganska roligt, igår var en sån dag hihi ibland får man precis det man ber om.... 
Kan va bra att tänka sig för innan man önskar saker man vill ha i livet hihi de kan komma väldigt fort ibland... 
Åh vill bara gå ut o njuta av solen men det är lite kallt än haha men snart så, har lovat lilla fröken vi ska gå ut så hon kan cykla sen. Hon har tjattrat ända sen i går om den där cykeln haha antar hon tyckte det var roligt. 
Vi har dansat och lyssnat på musik redan nu på morgonen så nu ska det bli gott med lite frukost hihi ja OM hon nu vill ha det... Fråga för en stund sen men nej då ville hon vänta... Haha en bestämd liten dam.
Nej nu ska jag börja dagen lite smått hihi Ha en fin dag och gör någon glad, även om det bara är dig själv, idag!
PUSS o KRAM
 
 

Lyx!

Wow vad härligt det är att sluta tidigt en fredag och ha en hel ledig helg framför sig hihi Skulle definitivt kunna lära mig leva med såna dagar! Var iväg och handlade lite innan jag åkte hem. Och det var så härligt när barnen kom mot mig när jag kom hem och bara ville kramas och prata... Jag känner mer och mer att jag väljer rätt väg i mitt liv! Det var verkligen dags att ändra bana i mitt yrke och jag har haft en otroligt tur att jag hamna just där jag hamna! Jag är så att säga på rätt plats vid rätt tillfälle i mitt liv! Och jag älskar det hihi och jag verkar vara uppskattad för brukarna och en del i personalen frågar när jag ska komma nästa gång och de säger alltid snälla saker, som att det är trevligt att se mig och att de tycker om när jag är där... Även om de inte skulle mena det mer än just den stunden de säger det så blir jag varm i kroppen! Jag älskar att arbeta med människor och här ser jag att jag kan hjälpa och att jag får en bra respons.... Det är kanon!
Hela eftermiddagen här hemma har jag myst med minstingen och lilla junior, ja han var med en stund i alla fall. Medans mellantjejen hade fullt upp med kompisar och hästar, o då är inte mamma ett dugg intressant haha ja jag har börjat vänja mig att hästarna kommer före mig numera....
Stora junior vart nog bara glad att han slapp vara barnvakt haha 
Lilla fröken och jag var in till mina föräldrar och prata lite och fika lite med bullarna mina småtjejer bakat! Mmm de var riktigt goda och de är duktiga mina flickor. Ja lite hjälp hade de fått men goda var bullarna hihi, vi har ritat lite idag med haha förvånande?? Hmm nej inte direkt men det är ju så rogivande att sitta och se hur bilden blir när man färglägger! Ska se om jag vågar lägga upp någon bild någon gång hihi 
Lite Hello Kitty film har vi också hunnit med innan tröttmassan somna och mamma fick lite egentid... Ja sånt kan behövas ibland med och det är inte lätt när man har barnen hela tiden, men oftast lyckas jag hitta nån liten stund då jag kan koppla av eller meditera en stund utan att bli avbruten.
Men nu ska jag nog ta en dejt med tvsoffan har inte blivit så mycket av den varan då jag haft en bok som jag ville läsa ut, men nu har jag ingen så jag får fundera ut lite vad jag ska börja med för bok denna gång! 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Fredag morgon!

Godmorgon uppe med tuppen idag, ska iväg o jobba lite. Vart lite glad igår då chefen ringde och ville jag skulle skola in mig på ett ställe till men vi fick skjuta på det då jag hade fullt den veckan. Man blir glad över sånt! Jag tror att allt kommer bli så som jag vill till slut!
En härlig känsla när allt faller på plats hihi
Har en kort dag idag och det är man ju inte bortskämd med så idag blir det lite handling innan jag åker hem. Och jag hoppas det kan bli fler såna turer... 
Det är grått o regn i luften idag med och det är en typisk innedag då man kan pyssla och bara göra saker inne.... Kan va skönt det med ibland hihi
Nej ta o dricka lite kaffe så man vaknar någon gång hihi 
Ha en fin dag och le mot världen du vet aldrig vem du inspirerar!
PUSS o KRAM
 
 

Trött.

Känner mig trött o lite frusen men jag är nog lite trött haha så det går över... Ska snart kliva in i en varm dusch o sen krypa upp i soffan med en filt o kika lite på tv... Har inte gjort det på ett tag då jag föredragit att sätta mig o måla lite istället hihi ja det är sååå rogivande o roligt och tiden bara flyger iväg när man målar.... Har settat massor idag och bara njutit och målat och låtit tankarna fara runt, kan behövas ibland...
Nej får nog bli tidigt i säng ikväll sen då jag ska jobba imorgon o börjar tidigt...
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

En vanlig dag!

Godmorgon trött men uppe liten tyckte vi hade sovit klart hm jag hade nog kunnat sova någon timme till men ja det är skönt att komma upp också.... Ledig idag med får se vad vi ska hitta på kanske baka något, får se hihi men det är ju så gott o ja då får vi ju något att göra en stund.... 
Men jag ska nog ha lite kaffe först så jag vaknar ordentligt hihi sen får vi planera lite..... 
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, även om du bara ger den till dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Pigg liten skrutta!!!

Men hur länge kan en unge vara vaken egentligen haha inte vill hon sova inte och jag börjar bli en aning irriterad... Men men skam den som ger sig, bara o hålla på o lägga henne några gånger till tills hon ledsnar.... 
Idag har vi firat mellantjejen och jag är ganska övertygad om att hon är nöjd med sin dag och sina presenter! Hon har haft en kompis här halva dagen och de har pysslat och målat så det har stått härligt till, Men jag tror båda var nöjda och glada när kompisen åkte hem! 
Jag är nöjd att ha rott alla tre födelsedagarna i hamn med nöjda barn i år igen..... 
Men nu ska jag nog snart krypa upp i soffan och kika lite om det är något bra på tv eller om man ska sätta sig o fortsätta läsa boken... Ja det märks hihi
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

8 årsdag.

Godmorgon idag firar vi mellantjejen som fyller 8 år, varför är det alltid lättare att hitta presenter till en tjej för? Haha kanske beror det på att hon alltid säger vad hon vill ha.... Men idag ska vi fira både henne och storasyster som fyllde i går så idag ska vi fixa en tårta och vi har förberett allt så det är bara göra vaniljkrämen också sen får vi bygga ihop tårtan. Tjejerna har bestämt vad det ska vara mellan tårtbottnarna och jag tror den kommer bli bra. Men medans småtjejerna kikar på presenterna och pratar lite så försöker jag vakna med lite kaffe hihi
Stora tjejen och jag har börjat prata om att åka till Ullared här i höst och jag längtar verkligen att få åka dit igen och shoppa loss en aning.... Bussresa är det smidigaste och då har man några timmar på sig att handla det man vill ha så ja nu ska vi bara lösa det rent praktiskt så vi kan åka utan barn haha det är inte det lättaste men det kommer att gå bra, hennes lilla plutt har ju hunnit bli ganska stor då....
Nej nu blir det lite mys med tjejerna!
Ha en fin dag och var rädda om varandra.
PUSS o KRAM
 
Hihi jag är ett STOOORT fan av Minionerna! 
 
 

Fiskelycka.

Haft dottern och barnbarnet här idag och fått myst massor. Sen har min lilla skrutta och jag gjort min egen variant på "sheppards paj" mums kanongod o vi hann fixa en äppelpaj också som vi hunnit njuta lite av nu ikväll. Har hunnit förbereda lite till tårtan imorgon så jag tror mellantjejen kommer bli nöjd!
Äldste sonen tog med sig mellantjejen och lillebror ner till sjön för att fiska lite och hem kom två glada som fått varsin liten fisk... Men inte ens katterna ville ha de... Jaja de kanske äter sånt längre fram i sommar hihi
Men jag har haft ont i huvudet lite till och från idag så jag tror jag får ta en tidig kväll och lägga mig och läsa lite eller nått.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Sovmorgon o sol!

Godmorgon vakna först av alla hihi det är inte så vanligt, lilla skruttan sov till strax innan 8 sen skulle hon upp så då var det bara kliva ur sängen. Men det gjorde inget för nu njuter jag av kaffe o solen som leker tittut mellan molnen.
Idag är det exakt 20 år sen min äldsta dotter föddes och min lycka var total. Jösses vilken resa vi har gjort tillsammans och vi har nog växt båda två massor. En enorm kärlek har jag till henne ( ja till alla mina barn faktiskt) och hon har gett mig både glädje och sorg dagar, men det är så det ska vara. Jag är otroligt tacksam att just hon vart min dotter..... Ett stort GRATTIS älskade ungen min <3 Vi ska fira henne och hennes lillasyster imorgon. Det ser vi fram emot.
Vad jag ska göra idag? Hmm ja det vanliga tvätta lite städa lite och förbereda för tårtan i morgon och mellantjejens födelsedag. Haha ja de fyller dagarna efter varandra och nej det är inget vi hade planerat..... Men nu är det så och bara gilla läget!
Nej ska nog sätta mig i soffan snart och mysa lite med minsta fröken som tittar på tv...
Ha en fin dag och håll i hatten för nu blåser det.
PUSS o KRAM
 
 
 

Kvällspass!

Kändes lite lyxigt att börja 15 och sluta sen vid 22. Men det passet gjorde jag i dag! Så härligt! Hade hela fm o nästan hela dagen med barnen och sen kunna åka iväg och jobba lite. Det känns väldigt lyxigt! Men samtidigt skönt att när de vaknar imorgon så är jag här och kommer äta frukost med de. Vet inte vem som njuter mest, de eller jag?! Antagligen jag och jag tycker det känns skönt att få umgås med de och kunna ge av min tid!
Funderar på vad det blir för väder nu i veckan om man kanske skulle ställa sig o baka lite någon dag.... Ja vi får se.... Men nu ska jag snart krypa ner o börja läsa lite på nya boken. 
Sov gott o dröm sött!
PUSS o KRAM!
 
 

Ny vecka!

Godmorgon vi tog lite sovmorgon idag, så härligt att ligga kvar i sängen o lyssna på regnet som smattrar mot fönsterblecket. Men nu kikar tjejerna på tv o jag försöker vakna med hjälp av kaffe hihi idag blir det en lugn dag med inneaktiviteter. Har lovat vi ska rita lite så jag har printat ut lite nya motiv, men upptäckte till min fasa att mina patroner till skrivaren är på väg att ta slut så jag var tvungen att beställa nya! Måste ju ha färg i de så jag kan printa ut mina bilder jag färglägger sen. Det är väldigt rogivande och lugnande att sitta och färglägga. Har även beställt en ny målarbok, men har hittat fler jag vill ha hihi men får ta det längre fram....
Såg att Netto ska ha några målarböcker denna vecka så jag får nog ta en tur dit o kolla vad det är för böcker de har..... Men nu blir det lite mys med tjejerna innan det är dax att börja dagen lite smått!
Ha en fin dag och njut av livet!
PUSS o KRAM
 
 

Sol, bad och ledig!

Vilken härlig dag! Solen har strålat från en klarblå himmel och jag har njutit massor. Barnen har badat och jag har slappat hihi läst lite, målat lite och bara varit. Kan livet bli bättre? Haha ja det kan det säkert men just nu så är jag fruktansvärt nöjd! Jag är så tacksam för att jag har den möjligheten att kunna bo på landet och låta barnen vara ute i naturen och leka. Jag är tacksam för att jag kan sitta på min altan och njuta av det fina vädret medans barnen leker i trädgården och att de kan bada och leka. Finns så mycket jag är tacksam för men just nu så är det nog det mesta som händer i mitt liv. Som har med mitt jobb, egna företag och kärlek att göra allt det gör mig glad och tillfredsställd med mitt liv och det är jag tacksam för.
Men nu tänker jag njuta lite av tv med mina barn. 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Härlig dag!

Godmorgon hade en helt underbar dag i går. Jag och småbarnen drog iväg till ett våffelställe och tog en liten fika, sen handlade vi lite. Hemma igen så hade min bror lämnat sina barn hos våra föräldrar så mina barn fick leka lite med sina kusiner. SÅ roligt att se de och få umgås med de. Fick lite besök av äldrsta dottern med familj och alla barnen badade och även dotterns kille doppade sig till barnens glädje. Vi grillade och bara njöt av det underbara vädret och bara umgicks så härligt. Sen på kvällen hade vi filmmys med chips, dipp o dricka haha lilla skruttan gillade det massor...... Idag blir det mer mys med ungarna och bara njuta av det underbara vädret.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, även om det bara är dig själv du ger den till.
PUSS o KRAM
 
Lite bilder på det vi mumsade på vid Våffelstället!
 

Sol o mer ledigt!

Godmorgon inte ofta jag är ledig en hel helg men det är ljuvligt och jag tänker njuta massor! 
På em kommer äldsta dottern med familj då ska vi grilla... Mums det är ju bara så gott! Har tagit fram ryggbiff av kalv som jag ska lägga i marinad, sen har vi korv också ifall barnen vill ha det! 
Oj vad hungrig jag blir vid tanken bara hihi 
Ska passa på och käka lite frukost ute idag med då solen skiner så vackert och jag njuter i fulla drag.
Ha en bra dag i solen och le mot världen du vet aldrig vems dag du förgyller!
PUSS o KRAM
 
 

Underbar dag!

Underbart väder och en massa mys, livet kan vara helt underbart ibland!
Har bara varit hemma och tagit det lugnt, njutit av solen massor och gosat massor med lilla barnbarnet men även mina små skruttar. Det har varit så skönt att bara vara och njuta massor av allt livet kan ge. Och vem vet vad som väntar bakom nästa hörn? Kanske ännu mer eller något ännu bättre..... 
Kommer fortsätta i samma anda hela helgen bara njuta av livet och allt det ger mig! Det är så underbart hihi 
Nej nu ska jag nog fortsätta läsa min bok lite innan det är dax att sova.
Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
Något som jag alltid förespråkar till mina barn! Oavsett så säg sanningen, den sårar en kort stund MEN lögnen sårar för alltid! Sanningen kommer alltid fram förr eller senare!

 

Sovmorgon?

Godmorgon vart väckt i morse av en liten pigg tjej som tyckte mamma hade sovit tillräckligt strax efter 6 i morse hihi Men nu har jag fått lite kaffe så nu kanske man kan vakna ordentligt hihi Får nog bli en dag hemma och bara softa tror jag... Nja ska ner o hämta paket och handla lite också. Får se om vi kanske drar iväg till det där våffelstället vem vet. Beror lite på hur varmt det blir.
Nej nu ska jag nog gå ut o njuta lite medans dottern kikar på tv.
Ha en underbar dag och le mot världen, du vet aldrig vems dag du förgyller med ditt leende!
PUSS o KRAM
 
 

SOL O VARMT!!!!

Vart en låååång dag idag, men den känns inte så lång ändå. Börja jobba 7 i morse o sluta strax efter 21 nu ikväll. Men det har varit väldigt varmt idag! Tänker inte klaga på värmen och solen som skiner men lite skulle det väl kunna fläkta ändå hihi Första rasten jag hade så passa jag på att gå till affären o köpa en glass o svalka av mig med.... 
Nu ska jag vara ledig några dagar ska bli så skönt att kunna njuta lite av solen o kanske bättra på färgen lite... Kanske kan man få bli lite gyllenbrun o inte fläckvis brun som nu hihi Ja får se hur vädret kommer vara... Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite innan jag ska sova.
Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Jobb!

Godmorgon är uppe med tuppen idag o njuter av en kopp kaffe o sol innan det är dax att bege sig till jobbet. Ser ut att kunna bli en riktigt fin dag. Så härligt. 
Jag tror dottern vart väldigt glad över sin förtidiga 20års present igår och jag hoppas hon kommer använda sin lika mycket om inte mer som jag gör med min. 
Imorgon är jag ledig igen och då ska jag passa på att hämta paket med wrapsen och sen kan folk beställa av mig igen så härligt hihi kommer ha sådana både till kroppen o ansiktet.
Nej dags att plocka ihop det som ska med till jobbet!
Ha en fin dag och ge någon en komplimang (även om det bara är dig själv).
PUSS o KRAM
 
Sådana köpte barnen i tisdags. Och de är väldigt omtyckta här hihi Använda varje dag hittills och de är lätta att använda. Kan varmt rekomendera!
 
 
 
 

Officiellt!

Ja då var det officiellt nu att jag är timvikarie i Katrineholm också! Så härlig känsla... Jag är så himla glad och nöjd!
Sen har vi köpt present till äldsta dottern som fyller 20 på tisdag nästa vecka. Hon fick välja och ville ha en matberedare så då fick det bli det! 
Har hållit på och klippt gräset lite och sen rensa jag lite ogräs på framsidan vid trappen, känns ganska skönt efteråt nu när det är klart!
Ska snart krypa upp i soffan o kika lite på tv innan det blir dax att lägga sig sen då jag ska börja jobba tidigt i morgon.
Ha en fortsatt trevlig kväll, sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Juli välkommen!

Oj en ny månad och solen skiner kan det bli en bättre start? 
Godmorgon förresten! Ska iväg idag o kolla lite om vi kan hitta en present till Natalie och sen ska jag köpa en till Buddha hihi ev kanske åka förbi biltema o kolla om de har några roliga pennor också. Med andra ord en heldag med stora tjejen. Men först lite morgonmys med lilla skruttan.
Ha en fin dag och avr rädd om varandra.
PUSS o KRAM
 
 

RSS 2.0