Söndag kväll!

​Söndag kväll och jag är supernöjd med veckan som varit. Haft sportlov men jobbat en del och i helgen har vi röjt och rensat massor haha vad kläder jag hade i min garderob som jag aldrig använde. MEN nu har jag gjort plats för lite nytt. Och en del tog dottern hand om samt resten åker till second hand. Har även plockat lite som minstingen växt ur, och än så länge har vi fyllt en säck haha och då har jag inte börjat med hennes garderob än.... Tror mina barn har mycket kläder!

Och jag har väldigt mycket böcker och prydnadssaker också som ska gås igenom och skänkas iväg eller säljas. Barnsaker som ska skänkas och en massa kläder som ska gås igenom och skänkas iväg. Det kommer jag hinna innan det blir flytt av! Hihi japp NU är det officiellt! Ska bli skönt på ett sätt men ändå kommer jag sakna "landet" lite, men funderar på OM man kanske kan få tag på någon sommarstuga man kan hyra på årsbasis! Då får jag ett ställe där jag kan andas ut o njuta av alla mina blommor o växter hihi 

Får ta med mig det in i drömmarnas land och försöka genom LOA och EFT se om jag kan manifestera in det i mitt liv hihi

 

Ha en härlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir PUSS o KRAM

 

 

YES äntligen!

Godmorgon är nog lika sprudlande glad i dag som jag var i går haha vart erbjuden en fast halvtidstjänst igår och tackade JAAAAA hihi känns så skönt! Börjar 29 Februari och det känns helt underbart! Sen kan jag ta extra pass så jag får in mer pengar också men en halvtid innebär att jag pluggar heltid PLUS att jag får en halvtidslön! Helt perfekt!!!
Känns så skönt och det har gått fort... Började jobba som vikarie i juni förra året! Lite skillnad på kommuner haha jag har verkligen valt rätt!
Nu ska vi fixa så vi kan få flytta lite fortare med hihi då är allt bara helt perfekt! 
Lägenhet är fixat och det kan bli en snabbare inflytt så det är ju en bra början!
Nej nu lite meditation så jag vaknar ordentligt hihi 
Ha en härlig dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag o mitt i veckan redan!

Oj vad dagarna går fort nu och det kommer hända mycket haha vart lite förvånad i går när jag fick veta att det finns speculanter på huset jag hyr och att det som satte stopp för en ev försäljning var att de ville gå ner lite i pris... Men hallå vad har jag beställt av universum???? Jo att huset blir sålt fort och smidigt! Haha Älskar verkligen när LOA jobbar snabbt så nu ska "bomben" släppas att vi ska flytta. Men jag tror de redan vet om det hihi men det är ok då har de redan bearbetat det en aning.
Fick mer jobb i går så nu blir det jobb 6 dagar i rad, visst jag kommer sakna barnen för vi kommer knappt hinna träffas MEN vi får ta igen det sen när jag är ledig lite nästa vecka!
Och vi ska verkligen umgås o njuta på våran båtresa även om minstingen inte följer med. Men nu ska jag bara fixa resten som har med flytten att göra så jag kan få bärhjälp och låna en bil med dragkrok så jag kan hyra en släpkärra.... Men det ordnar sig det med på bästa sättet. Och nu på fredag så ska jag iväg till min kursledare och hämta en sprillans ny bok som hon gjort! Så härligt ska bli spännande att läsa och jag måste få hem mer té haha mitt yoga té är helt slut nu... Men det finns ju mer att köpa!
Ha en härlig dag o skratta, njut och gör saker du mår bra och blir glad av!
PUSS o KRAM
 
 

Måndag morgon.

Godmorgon vi fortsätter med sjukstuga idag med.... Haft en väldigt trevlig helg och det är så skönt när jag inser att jag kommer få min fasta tjänst nu! Halvtid och ett schema så underbart, sen kan jag jobba upp mig till fler timmar så det är kanonbra! 
Jag har testat på en ny metod, ja den är ny för mig i alla fall, och har kört en o samma övning nu i nästan tre veckor och ja det funkar att hjälpa mig visualisera och "drömma" lite haha EFT heter det och det innebär att man ska "knacka" på olika punkter medans man säger positiva saker! Skulle verkligen vilja lära mig ännu mer för detta var något som jag kände att ja varför inte testa och se vad som kan hända haha o vad hände första veckan? Jo jag fick veta att en tjänst ska bli ledig på mitt jobb och då började jag fundera och kände att den vill jag ha MEN jag vill inte ha heltid då jag pluggar samtidigt nu haha så vad händer? Jo jag får en halvtid så perfekt! Det är denna metod i kombination med LOA. Så dessa två kommer jag jobba mer med i framtiden! Skulle vilja ha boken och kunna gå en kurs i detta. Skulle vara så roligt om det kunde finnas så jag kan gå, antingen lära mig hemifrån eller åka bort en helg och lära mig lite mer.
Hemifrån är helt ok då det finns massor med klipp på YouTube.
 
Nej nu ska jag meditera lite medans jag njuter av min kopp té innan jag väcker barnen för att fixa lite mysfrukost!
Ha en härlig dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 
 

Fredag morgon!

Godmorgon så skönt att få sova en hel natt utan avbrott... vet knappt när det inträffa sist haha lilla fröken snurrar ju som en propeller nu när hon inte är så pigg o det känns i kroppen mer än man tror att man blir väckt flera gånger per natt.
Men nu är jag redo för en heldag fylld med gos o lite bus kanske med henne sen ikväll bär det av till jobbet och sova lite o hoppas det blir en lugn natt.
Funderar lite på vad man ska hitta å för något till på söndag.... Brukar alltid fixa något gott så vi kan äta det efter en go middag när det är alla hjärtans dag. Även om vi inte direkt firar så men ändå vill jag uppmärksamma den dagen lite extra för barnens skull. Men de är nog ganska vana vid att vi säger ofta och visar vad vi tycker om varandra, jag tycker man ska inte bara ha en dag som man gör en massa sånt på utan det ska vara lite och ofta istället!
Nej dags att sparka igång dagen lite smått kanske hihi
Ha en härlig dag o ser du någon utan ett leende, ge de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Matteprov.

Godmorgon idag ska jag bara iväg o göra matteprov sen hem igen o fortsätta mysa med lilla skruttan. Ja i alla fall fram tills det blir jobb. OCh det blir en sen kväll för mig så barnen sover borta i natt. Sen i helgen har jag sovande natt vilket jag gillar för då jobbar jag när de sover o sen har vi hela dagen på oss att göra något kul haha men i helgen blir det rensning och sen sortering så det ska bli skönt att få börja!
Får lägga ut en del på försäljning med antar jag o sen kommer nog barnen att vilja ha en del så det är skönt!
Men nu blir det att ladda lite för provet haha och väcka upp barnen så vi får mysa lite till frukosten!
Ha en underbar dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Sjuk dotter.

Vart inte riktigt som jag tänkt mig i dag utan fick snällt vara hemma med lilla fröken. Får bli en snabbis till skolan i morgon o göra matteprov sen hem igen o mysa med henne tills det är dax för jobb.
Åh vad jag längtar efter att få börja flytta nu och sen få ordning i nya lägenheten hihi.... Men först lär det bli en massa rensat och mycket ska bort som jag inte använder.
Det är väääldigt mycket man samlar på sig när man bor i hus hahaha men nja mycket hinner man inte använda så kanske kan någon annan få glädje av det istället.
Dottern ska hjälpa mig så jag inte sparar för mycket utan gör mig av med sånt jag inte behöver... haha hon har ingen lätt uppgift direkt men det är bra för mig!
Men nu ska jag slappa lite och kolla på tv så jag är fräsch o pigg i morgon till matteprovet!
Sov så gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag redan!

Godmorgon känns som man skulle blivit överkörd av en ångvält i natt haha lilla fröken har snurrat väldigt mycket och sparkats. Vet inte om det är växtvärk eller bara en orolig dröm.
Jag va jättetrött i går kväll haha somna i soffan o missade helt "Ullared" programmet. Men jaja det går nog i repris med. 
Var och tittade på lägenheten igår och ja den va inte så liten som jag trodde men köket va inte stort MEN det räcker åt oss och ja jag får rum med min köksoffa hihi och jag tror jag vet hur jag ska möblera och vilket rum vem ska ha! Och det var massor med GARDEROBER haha sånt saknar jag verkligen idag! Har nästan ingenting sånt.
Den ska renoveras så jag skulle få besked när den kan bli klar så det är kanonskönt. 
Tror barnen kommer gilla det! Berättade för lilla killen och han vart glad, tjejerna får jag berätta lite senare och ja jag tror de kommer bli glada med.
Så nu blickar jag framåt och vet att detta kommer bli bra och då är det nästa punkt på listan med vikariat som ska ske också hihi Och ja det kommer det med!
Nu lite meditation och té så jag vaknar ordentligt hihi
Ha en härlig dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Håll tummarna!

Godmorgon idag ska jag iväg och titta på en lägenhet! Wow så mycket jag vill ha den haha redan innan jag tittat.
Och sen vill jag ha ett längre vikariat som leder till en fast anställning! Hihi och ja det är inte så svåra saker så dessa ska jag få till med hjälp av LOA! Har börjat rensa bort lite saker som stört mig en tid.... Och jag kommer göra sånt jag själv vill i fortsättningen mycket mer än tidigare! Och jag ska börja planera och göra mig av med en massa saker! Sånt jag inte använt under de åren jag bott här ska bort! Haha en så härlig känsla och jag vet det kommer bli en del gnäll MEN det får det bli jag kommer flytta och rensa och allt kommer flyta på så allt funkar kanonbra i slutänden!
Men nu är det dax att väcka barnen och fixa lite frulle innan de ska till skolan!
Ha en härlig dag och gör något du älskar!
PUSS o KRAM
 
 

Mys och pysseldag.

Godmorgon jösses vad griskött jag fick hem igår, hela bakluckan va full hihi var så tacksam för att jag fick det hemkörda så jag slapp. Även om det hade varit ett äventyr så var det skönt att slippa.
Det är väldigt roligt att se när LOA fungerar och det gör den fort. 
Jag satt och tänkte på morgonen att det är så grått så det skulle vara skönt att vara hemma och sen få köttet lite billigare än jag tänkt mig. Vad händer sen JO min jobbarkompis messar att hon ska åka dit så hon hämtar mitt kött och kör det till mig. Sen vart det 300 kr billigare än jag trodde priset skulle hamna på. Så helt underbart och frysen vart full och äldsta dottern fick lite kött så jag hoppas hon med vart nöjd. Kommer definitivt att handla därifrån fler gånger! Så härligt att kunna köpa kött direkt av uppfödarna och nu i slutet på denna månad så får jag hem nötkött jag beställt. Sen fick jag höra att det ev kommer bli ett längre vikariat ledigt och att de gärna ser mig på det.... Åh vad jag vill ha det! Heltid och allt på bästa jobbet. Helt underbart. SÅ nu ska jag bara be LOA att fixa det åt mig hihi börjar få kläm på detta och det är helt underbart! Det kan va svårt ibland men när man får kläm på det ja då är det en underbar känsla och bara att fortsätta.
Idag blir det en mys och pysseldag här hemma och det ska bli så skönt och ja jag har börjat fundera lite på Ullared och om kanske stora junior vill följa med. Ska kolla lite på bussresorna och vilka dagar det går!
För sen tar vi en biltur ner i sommar och hyr stuga, jag o de tre små. Vet inte vem av oss som ser fram emot det mest haha jag eller de.
Nej nu är det dags för lite meditation och ja idag får det bli en kopp kaffe hihi måste köpa en ny vattenkokare!
Ha en härlig dag och gör något du blir glad av idag!
PUSS o KRAM
 
 

Trött morgon.

Godmorgon idag är jag lite trött men det va skönt att få vakna utan en klocka som ringer. Får bli en liten roadtripp idag sen bara en massa mys. Och fixa lite tvätt kanske haha förstår inte hur mycket tvätt ungarna fixar på några dagar.
MÅLA haha jag måste måla idag, fick ju en ny bok jag ska utvärdera! Det är så kul både jag o dottern vart uttagen så det ska bli intressant.
Lilla fröken gillar också måla då får hon använda sina vattenfärger igen haha det var det första hon pratade om i går när vi var hemma innan dagis så nja hon fick löfte om att testa det när vi kom hem istället och jo då hon använde de. Och gjorde en jättefin teckning så idag får det bli ett litet större papper hon ska få vara kreativ på.
Men jag tror det får bli en kopp kaffe så man vaknar lite idag haha annars brukar det vara lite te.
Ha en härlig dag och gör något som du blir glad av.
PUSS o KRAM
 
 
 

Fredagsmys.

Åh vad härligt med fredag och att veta jag är ledig hela helgen. Så skönt och ja jag har några måsten som jag ska göra men kommer bli en del vila o mys med.... Och kanske gos med en eller annan gris hihi
Ikväll blir det att kika på Arkiv X avsnittet för jag orkade inte igår. Och sen bara slappa.....
Vart godkänd, äntligen, på engelska grammatiken! 
Eller ja verben i alla fall haha har nog en hel del kvar till hela grammatiken är klar... Men en sak i taget.
Får se hur länge lilla fröken orkar va uppe hihi hon vart ju väckt tidigt i morse av sin systerson.
Solen har skinit så härligt idag, man blir lite gladare och får lite mer energi när den visar sig så fint. Mer sånt, ja tack! Och det kommer ju, vi är ju på väg in i de ljusare och varmare årstiderna nu.
Nej nu ska jag nog krypa upp i soffan jag med o mysa lite framför tvn..
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Jobba i sommar.

Godmorgon är så glad och tacksam för mina arbetskollegor, och igår upptäckte jag att det är fler som börjat reagera på hur en av kollegerna beter sig på jobbet. Så skönt för då innebär det att jag har inte överreagerat. Jag vet att alla inte passar i vårdyrken MEN denna person passar men skulle nog behöva byta lite miljö för att få lite nytänk eller bara se andra situationer. Där är jag väldigt lyckligt lottad att jag har fått prova på många olika situationer i olika miljöer när jag varit vikarie inom äldreomsorgen för då är man ju aldrig kvar länge på samma plats.
Och ja man måste tänka utanför lådan ibland när man jobbar med människor och ta en dag i taget och inte planera för en hel vecka. 
Jag har i alla fall talat om att jag kan jobba hela sommaren och det ser jag fram emot, sen har jag ju lite tider inplanerade redan och jag vet att det kommer att komma fler.
Dags för lite meditation och sen frukost innan mellantjejen kommer in så jag kan köra henne till skolan.
Ha en härlig dag och ge någon en kram idag, men glöm inte ge dig själv två!
PUSS o KRAM
 
 

Superdupernöjd!

Wow vilken dag och kväll haha älskar mitt jobb och de jag arbetar med! Fick lite mer tider inbokade och ja det kommer bli mer hihi så jag är superdupernöjd!
Sen så ska jag börja kika på när vi ska åka ner till Ullared och hyra stuga så vi kan shoppa lite hihi ska bli kul och kryssningen är bokad redan. Haha barnen kommer bli sååå överraskade.
Jag har varit riktigt duktig idag och pluggade när jag hade min rast!
Men nu börjar det bli trött i ögat så lite soffhäng först o kolla Arkiv X först.
Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Panik.......

Godmorgon denna ljuvliga torsdag. Vart lite panik nu när jag skulle fixa mig en kopp thé och vattenkokaren inte fungerade..... Haha men det går ju använda kastrull och vatten som man gjorde förr. Men vilken panik det vart först när man yrvaken o allt stog o försökte få igång den..... 
Idag blir det en hemmastudie dag, ligger så långt fram i matten så jag vaäljer att göra svenska och engelska idag så jag kan komma ikapp lite i de två ämnena sen jag var hemma med lilla skruttan.
Och ikväll blir det jobb. Så lilla skruttan ska till storasyster igen och sova. Hur skulle jag klara mig utan henne? Den hjälpen är så mycket värt för mig.
Igår skrev jag om energitjyvar och att energin försvann totalt för mig MEN det finns sätt att hämta tillbaka den och det gjorde jag i går kväll sen och det behövdes. Tänk dig du sitter i en bubbla och sen säger du bara att du tar tillbaka all energi som andra tagit utan lov occh du skickar tillbaka sånt du tagit utan lov och sen drar du bubblan lite närmare dig. Första gångerna jag gjorde detta var svårt men sen så vart det nästan en självklarhet att göra det varje gång jag satt i min bubbla och den funkar för mig. Visst jag har känslan i minnet kvar så nästa gång är jag nog mer beredd och skyddar mig innan det händer måste hitta ett sätt att kunna sätta upp ett skydd snabbt när det blir så här! Får fundera lite till.
Men nu blir det lite meditation och lite mer thé innan jag sparkar igång dagen.
Ha en härlig dag och var rädda om er!
PUSS o KRAM
 
 

Fler mirakler att vänta.

Vaar så glad och sprudlande hela dagen MEN på två minuter så försvann det och all energi!!!! Hur mycket kan EN person påverka en annans energi så mycket?
Energitjyvar är inget man vill ha runt sig men ibland går det inte undvika och nja det är svårt att skydda sig ibland.
Om en människa mår så fruktansvärt dåligt att den måste nervärdera och trycka ner andra för att må bra, då är det illa! Men man kan inte göra något för att hjälpa den må bra om den väljer att ha på sig offerkoftan!
 
Nej usch bort med energitjyvar och fram med en massa positiva energier och glada miner så man får lite energier tillbaka.
Jag vet att jag får många tecken från änglar och mina guider och många är knutna till siffror och ja ibland är det skrattretande så klockrena de är. Idag va en sån dag då tecknen haglat över mig och ett va att jag ska förvänta mig fler mirakler under min resa. Haha kan det bli bättre?? 
Där har ni anledningen till min glädje och sprudlande energi som jag haft hela dagen.
Men jag har en skyddande ängel i form av min äldsta dotter som alltid vet vad hon ska säga när jag blir utsatt för dessa attacker... Hon är guld värd. Peppar mig och lyssnar och uppmuntrar mig alltid.
Jag är så tacksam för mina barn att de valde just mig att få vara deras mamma. Finns inget mer underbart än att vara förälder.
Men nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av lite tv.
Sov gott o dröm sött sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag redan!

Godmorgon onsdag redan o mitt i veckan.. Dagarna går fort men det är helt ok för mig för nu längtar jag efter sommar o sol hihi Satt i går och bokade en resa med två av mina små, de kommer bli så överraskade hihi 
Men det är härligt och mysigt att kunna göra sånt. I sommar har jag planerat att vi ska åka på kortare turer o kanske en lite längre men nja vi får se.
Nu blir det lite mysfrukost med barnen innan vi drar igång dagen med skola o prov i engelska grammatik haha det blir nog bra det med så småningom.
Ha en härlig dag och gör något du blir glad av. 
PUSS o KRAM
 
 

Annorlunda men vart så bra!

Oj vilken dag haha först försov jag mig aaahhhh vakna inte förrän kvart i sju!!!! Men ja det va skönt det med att få köra morgonen på ett annorlunda sätt. Och vet ni världen stannade inte hihi nej den fortsatte snurra och dagen vart kanonbra på bästa sättet så jag klagar inte. Fick lära mig i gåra på kursen att jag måste lära mig släppa kontrollen haha joooo då men kan vi kanske ta det i ett lugnare tempo?  
Våran lärare är så underbar och säger man ska följa med i flödet istället för att kämpa och ja det är ju inte det lättaste men jag ska verkligen försöka. Allt har en mening och allt löser sig på det bästa för mig. 
I skolan flöt det på bra så det känns helt ok, sen efteråt så hjälpte Lina o jag en klasskamrat så hon kunde handla lite o få hem det. Och NU har jag äntligen fått hem min nya telefon så nu blir projektet att lägga in alla kort i datorn och nollställa den gamla mobilen så mellandotten kan få den.
Men nu blir det lite soffhäng o glo lite på tv o bara njuta.
Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Planering.

Godmorgon ny månad med nya möjligheter. Skola idag o sen kurs ikväll, så härligt. Denna månad kommer mycket ske och det är så roligt.
Och jag väntar på min nya telefon hihi 
Satt igår o kikade lite på boende om vi ska åka till Ullared och ja jag tror jag hittade en ganska bra grej så vi får se när vi kan åka dit. Ska kolla upp barnens skolschema o även mitt och sen planera in när vi ska åka o boka stuga.
Ska bli spännande och jag tror ungarna kommer gilla det.
Men nu är det dax att väcka upp barnen o fixa lite mysfrukost hihi
Ha en härlig dag o var rädda om varandra.
PUSS o KRAM
 
 

RSS 2.0