Allt blir precis som jag vill!

Haft en riktigt skitdag med värk i hela kroppen idag, man blir så grinig och trött fort när kroppen inte vill som jag vill. Men jag har hunnit tvätta lite o städat lite, börjat med uppgift  i Häslopedagogiken och gosat massor med lilla barnbarnet så jag är väldigt nöjd! Tur jag har mina små och lilla barnbarnet som kan ge mig glädje när jag behöver det som mest. 
Vart lite full i skratt när jag läste igenom kapitlet i boken till uppgiften jag ska skriva ner haha den ena friskfaktorn handlade om LOA (LagenOmAttraktion) men de beskrev det med lite andra ord så jag skratta gott och valde det som friskhets faktor! Ska fortsätta imorgon och se om jag kan skriva ihop nått bra av det! Mycket handlar ju om att tänka o känna sig in i en situation eller nått du vill ha. Jag älskar när mina skoluppgifter sammanfaller med mina intressen. Håller på o arbetar mycket med det just nu så det var ju helt perfekt! Har nog bestämt vilken riksfaktor jag ska skriva om också. Och det är också ett sånt ämne som jag vet jag kan skriva massor om men jag måste begränsa mig en aning! Uppgiften ska va på ca 2 A4 sidor inte mer eller mindre haha så JA jag måste begränsa mig mycket i båda ämnena! Men jag fixar det!
Nej ska nog sätta mig i soffan och måla lite om det går hihi ja en liten stund i alla fall.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Ny vecka, nya möjligheter!

Godmorgon ny dag o ny vecka! Denna vecka blir det mycket självstudier då vi inte har så många lektioner, men det kan va skönt med lite mjukstart så här sista terminen. Ska bli skönt när den är klar så man kan fortsätta med grundämnena så man kanske kan fortsätta på högskola till nästa höst sen! Det är så spännande! 
Jag ser fram emot när jag ska bli färdig och kunna börja jobba med den nya utbildningen! 
Men just nu blir det hemmastudier om hälsa, kan lika gärna börja idag som att göra den i sista minuten hihi kan passa på medans tvättmaskinen körs några gånger. Fördelen med att plugga hemma är väl att man kan kombinera hushållsarbetet med studierna. 
Först kaffe innan det är dax att väcka upp barnen och göra lite grötfrukost. Får se hur lilla junior mår idag, kanske får ha honom hemma. Inte lätt att vara sjuk, men skönt att man som mamma kan pyssla om honom då.
Längtar tills kursen ska börja som jag skrev upp mig på igår. Ja visst den kostade en del men jag brukar aldrig investera i kurser för min skull så nu är det på tiden jag gör det. För jag har hittat en utbildning ,som jag får betala själv för sen, som jag verkligen vill gå.
Nej dags för lite mer kaffe nu så jag piggnar till hihi
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, men glöm inte att ge dig själv minst två!
PUSS o KRAM
 
 
 

Avrunda denna vecka!

Nöjd o glad tror jag barnen är hihi morsan va lat och fixa hämtmat.... Ja ja jag vet men idag kändes det som en bra ide, sen hade mellantjejen fixat lite cupcakes som vi smaska på efter våran promenad. Alla utom lilla killen var på på promenaden i kväll. Lilla junior mår inte bra hade förhöjd temp tidigare o ont i hela kroppen.... Stackars liten får se hur han mår i morgon om han ska va hemma eller inte.
Förutom det så har vi haft en mysig o lugn dag då vi bara slappat o tagit det lugnt. Målat lite och mediterat. Anmält mig till en kurs som jag hoppas kan ge mig massor.
Då var det sista dagen denna vecka dags att reflektera vad som varit bra o vad som vi vill ha mindre av. Konsstigt nog så är deet mer av sånt som varit bra denna vecka än av något annat. Sånt som varit mindre bra har vi börjat bearbeta till det bättre, kan ta lite tid men det kommer bli bra det med i slutänden!
Dags o slappa lite i soffan innan det är dax att sova så man orkar med morgondagen med nya äventyr hihi
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Sovmorgon.

Godmorgon fick lite sovmorgon idag så skönt! Lilla skruttan har varit lite orolig några nätter så denna nattsömn var välbehövlig. En grå dag med lite moln, kanske blir det regn men kan även bli sol återstår att se vad det blir hihi men funderar på o hålla på inne idag så det får gärna regna. Ska göra bilden klar idag och kanske hinna påbörja en ny. Ska kolla om jag kan få lite hjälp med att skruva ihop en expedit som står... Vill så gärna få ordning nu i vardagsrummet och sen åka o shoppa det som fattas till skruttans lekhörna.
Men först blir det en massa mys med lilla skruttan och lite mer kaffe hihi :)
Ha en riktigt fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Små lådor?!

Åh fick hem mina meditationer idag så barnen o jag kan använda, så glad! Testa den ena på skruttan o hon gillade den hihi ville höra flera gånger.
Har varit ner o grattat svärsonen idag på em. Passade på o gosa massor då hihi med lilla barnbarnet så klart. Han är så go, mormors lilla plutt. 
Har passat på o målat lite med lilla skruttan och det är så härligt när vi sitter tillsammans, ja även de andra när de tar sig tid att sitta med. Var även tvungen att plocka ihop alla mina pennor o böcker o samla på ett ställe hmm konstigt vilka små lådor jag hade köpt hihi får nog införskaffa en större. För alla mina pennor fick inte plats!!
Haha eller kan man ha för mycket?? Nääää klart man inte kan det, har ju beställt mer pennor ju....
Och tänker köpa mer pennor o kanske böcker när vi ska till Ullared! 
Har börjat prata med barnen vad de vill ha i julklapp, så man vet vad man ska köpa när man åker ner dit hihi ska bli så roligt! Bara jag o äldsta dottern.
Nej sätta sig framför tvn o måla lite mer innan sängen kallar.
Ha en fortsatt fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
Inte alla pennor fick plats hihi
 

Lördag o sol!

Godmorgon solen skiner och skruttan tittar på tv medans jag njuter av lite kaffe o värmen i ryggen från solen. SÅ härligt! De andra barnen sover.
Idag ska jag försöka hinna med lite måsten men vill måla mer ju hihi ja kanske hinner med massor med målning också. 
Ledig helg och jag kan tala om att jag njuter för fullt det är så härligt med ledigt och kunna umgås med familjen istället som det varit under ett år nu då jag jobbat varje helg och sen sovit bort all tid som jag kunnat umgås med barnen. Haha tittade på en revy på tvn igår o jösses vad jag garva, grabbarna kom ner för att se vad jag hade så roligt åt så lilla junior satt kvar och titta klart på den med mig hihi skönt att få skratta tillsammans med barnen och att vi har samma slags humor.
Nej lite mer kaffe nu och slappa lite tillsammans med lilla skruttan.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Redovisning klar!

Det är så skönt att jag hann göra den idag, och att jag har jobbat lite också. Handlat lite fredagsgott som vi myst med samt ikväll så öppna jag mitt bokpaket med alla målarböckerna och jag är så glad för de o jag kommer ha så roligt haha fick fnatt när jag skulle testa nya pennorna från Staedtler gick verkligen "bananas" med färgerna hihi men kul var det! 
Har hunnit gosa lite med barnbarnet också innan jag gjorde redovisningen så mysigt hihi han är ett riktigt dreggelmonster men ett väldigt sött sådant hihi ska mysa lite mer i morgon.
Men ska nog börja tänka på att det är en dag i morgon så dags för sängen snart.
Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Fredag och jobb!

Godmorgon trött men uppe och sitter med kaffekoppen hihi ska iväg och jobba lite innan skolan börjar så det är så skönt att redovisningen är klar.
Efter skolan så tar jag helg med mina hjärtan och tänker bara njuta och mysa i mängder. Och öppna mitt bokpaket hihi har inte vågat än då jag vet att jag lär börja i en ny bok på en gång sen blir jag sittande med den. Men i kväll ska jag sitta med någon ny bok det har jag tänkt i alla fall.
Nej dags o ta lite mer kaffe innan det är dax att åka.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, men glöm inte ge dig själv minst en!
PUSS o KRAM
 
 

Bra dag!

Ibland bara älskar jag livet, det bara är ett sånt flöde på allt hihi Jag börja prata i helgen om att jag funderade på att köpa en liten surfplatta till mig, på måndagen fick vi reklam i vanlig ordning och då hade de en surfplatta till reapris. Men det var en stor! Jaja tänkte jag strunt samma det får väl bli en stor då, så idag var min far o son in och skulle köpa den, men den var slut så de fick en liknande fast mindre för samma pris hihi så jag fick min lilla som jag ville från början. 
Sen har jag jobbat lite på bästa gruppboendet i kväll. Älskar verkligen att jobba där. 
Hunnit göra klar min presentation jag ska redovisa muntligt imorgon. Så skönt att den är klar. 
Och den vart lite bättre än jag trodde det skulle bli.
Men nu får jag nog försöka sova lite så jag orkar med morgondagen.
Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Enkelt att beställa.

Kollage från Zalando
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Sponsrat inlägg

Tyst morgon.

Godmorgon sitter här i mörkret och njuter av kaffe och tystnaden, bäst att passa på innan barnen vaknar hihi sen är det full rulle. Men skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan mina barn. Kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara. 
Idag blir det en tur in till grannkommun för att kolla på surfplattor, jag har bestämt mig för att jag ska ha en. Och nu hade de ett bra erbjudande så då ska jag köpa det. Sen får vi se om det blir något annat med. 
Dagarna går så fort det är fredag redan imorgon och jag ska göra en muntlig redovisning. Ska börja kika lite mer idag hur jag ska lägga upp det och sen göra klart det i morgon.
Har äntligen valt vad jag ska prata om. Haha de som känner mig vet att jag kan bli väldigt osäker när det gäller redovisningar, men den här känns faktiskt bra. 
Nej ta lite mer kaffe innan det är dax att väcka barnen.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Trött.

Varför kan jag inte gå in i en affär o BARA köpa det jag ska haha skulle in på Factory Outlet här i byn för att köpa presentkort till svärsonen men kom ut med betydligt mer. Ja inte var det dyra saker hitta lite på rean till lilla sonen o barnbarnet. Det är sånt som behövs men ändå hihi
Har hämtat ut skorna till barnen så de ska prova det imorgon idag var de för trötta. Har även hunnit vara ute på en promenad, det är så skönt. 
Känner mig ganska trött idag men ska nog försöka kolla lite på trav sen och då kan jag passa på o måla lite så den blir klar. Ska hämta ut mitt paket med nya målarböcker i morgon. Måste ju testa de nya pennorna som kom i går hihi
Nej nu blir det soffan o lite mys med mellandottern innan hon ska lägga sig.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Present inköp!

Godmorgon fick lite sällskap nu på morgonen av lilla skruttans som ligger och tittar på tv medans jag dricker kaffe o försöker vakna ordentligt hihi 
Idag blir det en lugnare dag med skola på fm sen till äldsta dottern för att hjälpa henne köpa present till sin kille som fyller år idag. Ska passa på o köpa något jag med till honom, ska även hämta ut skorna till mina barn som kommit. Men väntar med spänning på mitt bokpaket hihi är så nyfiken på mina nya målarböcker.
Börjar bli dax att börja dagen lite smått.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, men glöm inte ge dig själv minst en!
PUSS o KRAM
 
 
 

Shopping!

Tror mina döttrar är nöjda och glada med dagen. Har shoppat kläder till mellantjejen i Sparreholm på Fabriken och lite kläder till skruttan, lilla junior och även några plagg till mig fick komma med hem. Och sen kan jag ju inte låta bli "texttavlor" så två såna kom med hem och lite ljus med texter på hihi Men vi har haft jätteroligt och det är det viktigaste och jag måste faktiskt skryta lite båda tjejerna skötte sig bra. Lite tråkigt vart det när vi åkte dit då båda somna men sen var de vakna.
Fick bli lite hämtmat idag då vi kom hem ganska sent. Men jag är lite mallig jag kom ihåg hur man skulle åka dit, fast det är över ett år sen jag var där. Och nu lär tjejerna vilja åka dit fler gånger hihi tror inte jag kommer protestera då. 
Fick tag på höstjackor till mellan tjejen och lilla sonen, ganska skönt att ha det klart och på vägen hem fick jag sms-avisering att skorna vi beställde till barnen kommit.
Lilla fröken valde ett nattlinne vi köpte som hon skulle sova i haha ja vad ska man säga.
Båda tjejerna sover gott nu och jag har hunnit läsa kapitlet vi ska gå igenom i morgon på samhällskunskapen så nu blir det lite slapp i soffan och göra klart målningen jag håller på med, så jag får börja med en ny och testa pennorna jag fick hem idag hihi inväntar fler böcker också.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Sovmorgon.

Godmorgon fick lite sovmorgon idag haha något knas med väckarklockan men som tur är vakna lilla skruttan i tid.
Ja jag behövde nog den där extra sömnen. 
Skola idag och sen iväg på shoppingtur med mina tjejer. Ska bli så kul, mellantjejen behöver lite byxor och tröjor. Får se vad vi hittar för kul, ska kolla om vi kan hitta höstjackor till mellantjejen och lilla junior. Minsta skruttan har massor med kläder så där behövs det egentligen inte köpas något men lär nog bli något i alla fall hihi
Nej lite mer kaffe så jag vaknar ordentligt.
Ha en fin dag och ge någon en kram idag.
PUSS o KRAM
 
 Något att tänka på.
 
 

Egoistiska bananer!

Haha jösses vilka goa ungar jag har, i morse kom min lilla son och bad mig köpa ekologiska bananer. Då skulle jag skämta till det o fråga om det var egoistiska bananer han menade, han bara log och skrattade "Ja mamma det är såna jag vill ha" fick jag till svar. Han förstod jag sett reklamen för ekologiskt hihi
SÅ nu i vårat hem heter det inte ekologiskt utan egoistiskt! Därmed basta! Tur mina barn är vana vid mina påhitt och mina tankar. Jag är tacksam att jag får vara mamma till just de här barnen.
Idag har jag öppnat min samhällskunskap bok och ärligt så i början kände jag att nej det här kommer jag aldrig fixa, men sen tänkte jag att klart jag fixar det här o då vart det lite lättare och det gick lite fortare att läsa klart kapitlet. Jag vet att jag fixar det ämnet och det kommer bli riktigt roligt.
Imorgon är det dax för lektion i grannkommun och sen på eftermiddan så ska jag o mina tjejer åkta till Sparreholm och handla lite på fabriken där! Ska bli riktigt roligt.
Idag hann jag med två promenader med farsgubben o lilla vovven, fick låna vovven då jag gick o mötte barnen med så det var en skön dag med lite rörelse ute och det är så skönt.
Har hunnit gjort ett schema som jag satte upp på kylskåpet, där jag har skrivit ner sånt som vi gör varje vecka och som kan va bra att ha koll på som tex idrott vilka dagar barnen har och tider de slutar skolan, vilka tider jag är i skolan och vilken skola. Lite smidigt då har jag allt samlat på en plats även om det kan ändras lite ibland.
Är nöjd med dagen och ska ta en stund framför tvn med mina böcker innan det är dax för lite sömn.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Tacksamhet!

Godmorgon ny dag och ny vecka med nya utmaningar! Ska bli intressant o se vad denna vecka kommer innehålla. Sitter här med kaffekoppen och försöker vakna och känner en enorm tacksamhet för mycket som händer i mitt liv. Det är en skön känsla att vara tacksam för det man har och se hur mycket mer som kommer in i ens liv. Det finns så mycket som man bara tar för givet ska finnas där men som inte alla har. Jag är tacksam för att jag har tak över huvudet och mat att ställa på bordet, vatten som rinner i kran som är färdigt att dricka och som jag kan använda till att göra kaffe! Jag har en familj som ger mig glädje och kärlek i massor, jag har vänner som finns där när jag behöver. 
Vad har du att vara tacksam för? Tänker man efter så finns det massor som man tar för givet. 
Ska ta tag i samhällskunskapen idag och kolla lite i boken samt bestämma mig för hur min redovisning ska se ut. Vi har en extra lektion på fredag då vi ska redovisa lite källkritik, ska välja ut en organisation eller webbsida där vi ska vara källkritiska och sen göra en muntlig redovisning på 5-10 min. Så det ska bli kul.
Idag har jag inga lektioner utan självstudier så jag hoppas boken kommer snart och imorgon får vi nog boken vi ska få låna från skolan. 
Nej mysa ner sig lite i soffan hos skruttan medans hon tittar på tv en stund kanske med lite mer kaffe så man vaknar lite mer hihi
Ha en fin dag och var rädda om varandra.
PUSS o KRAM
 
 

Avrundning på en underbar vecka!

Denna helg o vecka är snart till ända och en ny vecka ligger framför oss. Dags att avrunda denna och reflektera hur denna vecka varit och jag kan ju säga att vädret kan vi ju inte klaga på vilka dagar med sol och värme vi haft! Vi har njutit i massor av sol, bad, god mat och trevligt umgänge. Vad mer finns det jo alla rutinerna har börjat komma tillbaka till de normala hihi 
Idag har jag beställt skor till barnen och sen "råkade" jag beställa hem nya pennor hihi usch den här hobbyn är såå otroligt rolig och avslappnande men kan bli vääääldigt dyr OM jag ska fortsätta shoppa så här hihi men vad gör det egentligen? Jag har ju råd med det. Det är värre med utrymmet haha måste komma på en bra lösning så jag inte behöver ta upp halva köksbordet med mina pennor o böcker.
Barnen har badat medans jag njutit av solen en stund. Äldsta dottern kom hit en stund med sin lilla så gosat har jag lyckats hinna med också idag. SÅ underbart. Ska försöka varva ner lite med en bok sen eller lite målning framför tvn.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
Gillar denna hihi 
 
 

Gosig morgon!

Godmorgon vart väckt av en pigg liten tjej som ville gosa lite innan hon gick upp. Oh vad jag älskar sådana stunder. Men jag var trött när jag klev upp haha såg "Trollkarlens lärling" igår o kunde inte sluta titta så det vart lite sent hihi men den är ju lite rolig och bra.
Men med kaffe i koppen och dimman som ligger som ett tjock täcke i hagarna så ska jag nog lyckas vakna hihi 
det ser lite fint ut när dimman sveper in naturen i ett fint täcke men inte var det varmt ute hihi 
Idag får det nog bli en softardag bara inga måsten o inga krav. Låter som en skön avslutning på denna vecka.
Dags att börja dagen lite smått kanske hihi
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Underbar dag!

Oj vilken dag. Var in till grannkommunen och inhandlade en ny datastol till lilla sonen. Sen lite annan handling haha fattar inte hur jag bär mig åt men vi kommer alltid hem med mer än det som står på listan o det blir alltid billigare än vad jag trott hihi sånt är kanonskönt!
Men skor i hans storlek hittade vi inte så det blir en tur till för att kolla skor senare i veckan. 
Barnen tycker vi haft en riktig "festar"dag, på vägen hem från shoppingen köpte vi pizza vi delade på, barnen badade och jag grillade hamburgare och korv. En liten promenad på det o sen hem o fixa lite räkmackor haha o nu ikväll lite godis till tvn. Känns som vi inte gjort annat än ätit idag men men måste ju unna sig lite sånt ibland med hihi det blir ju inte så ofta man gör det.
Men solen har jag njutit massor av men ska nog tänka på mitt halsband i fortsättningen hm har fått ett vitt märke efter mitt hänge haha jaja får väl tänka mig för nästa gång jag går ut.
Nej nu lite slapp i soffan innan det blir dax sängen.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Tidig lördagsmorgon.

Godmorgon vakna innan alla o kunde inte somna om haha japp så var det med den sovmorgonen. Men nu sitter jag med kaffe i koppen o skruttan kikar lite på tv medans dimman ligger som ett täcke i hagarna, lite höstlikt men mysigt.
Blir nog en fin dag i dag med och får se om vi kanske ska grilla något idag också.Det är ju så gott. Och barnen gillar det. 
Igår gav jag dottern pyjamasen jag köpte till lilla barnbarnet, gillar att överraska med lite sånt som jag köpt och som jag vet kan behövas.
Men nu längtar jag till Ullared så vi får shoppa loss ordentligt, fick besked att vi kommer åka från våran kommun o inte grannkommun som det var sagt från början. Det är så skönt för då slipper jag köra den biten själv, nu blir det bara från station o hem hit....
Och reparationerna av bilen vart mycket billigare än jag trodde från början så jag är nöjd och glad.
Dottern frågade igår om jag ville följa med till Sparreholm på tisdag, och ja jag funderar men vi får se kanske skulle ta med mellantjejen då och handla lite kläder till henne så hon med har en del nya nu till hösten. Lilla sonen beställde vi kläder till som han valde så han är nöjd.
Ja vi får se jag är lite sugen men som sagt vi ska ju till Ullared snart hihi
Nej dags att mysa ner sig i soffan lite med skruttan innan vi börjar dagen lite smått.
Ha en fin dag och ser du någon utan ett leende, ge de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Sol o mys i mängder!

Oj vilken dag, vi "lånade" barnbarnet några timmar innan hans föräldrar kom ut o då passa vi på o grilla och äta o ha hur mysigt som helst. O allt i strålande solsken, min lilla fröken njöt massor av att få ha sin lilla systerson här o busa o gosa med. 
Medans jag inväntade köttleveransen så tvättade barnen bilen haha ja jag klagade inte. Så nu har jag både en ren bil o köttfärs i frysen igen.
I morgon blir det en tur in till grannkommun för lite handling, och inköp av stol o skor till lilla sonen.
Och fler lådor till mig o lite annat som vi kan behöva här hemma.
Men nu ska jag slappa i soffan och titta på tv hade jag tänkt hihi
Ha en trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Fredag!

Godmorgon uppe med tuppen men idag är jag trött haha var lite svårt att gå ner i varv efter kvällsjobbet. Svårt att sova men ja så småningom gick det. Då har vi fredag idag o en helg som på börjas. Så härligt! 
Och den är ledig ännu bättre hihi får se om det blir lika fint väder idag som vi hade igår. Har funderingar på att grilla lite, det är ju såååå gott. 
Men först ska barnen till skolan och dagis och jag ska hämta min pärla, sen måste jag ha hem mer bricketter om jag ska grilla så lite handling får det bli med.
Kanske skulle ha något gott i glaset med hmm ja tål att tänkas på.
Tittar ut och idag har jag ingen dimma över hagarna, men solen har inte riktigt börjat stråla ordentligt men det kommer.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 
 

Nya tider!

Vad konstigt det kändes att sluta jobba 22 redan, har ju oftast bara börjat jobba då MEN jag kan definitivt vänja mig vid det! Så skönt att få krypa ner i sängen och få sova en hel natt efter lite kvällsjobb. 
Men vilken dag vi haft! Strålande sol och så skönt ute har settat ute och fikat med brukarna en stund men sen fick vi hålla oss inne då det var nästan för varmt. Men jag njöt för fulla drag när vi satt i solen. 
Äntligen har jag fått min bok till samhällskunskapen, så skönt att veta att nu kan jag hänga med på lektionerna.
Sen fick jag reda på att min bil är klar redan så imorgonbitti ska vi åka upp o hämta den och det blir mycket billigare än jag trodde hihi så skönt.
Ska kolla igenom kläderna jag beställde till barnen imorgon och se vad de tycker om sina regnkläder jag köpte idag. Bara lite skor som ska inhandlas nu då hihi får ta lite på lördag och lite via nätet. OM nu inte dottern vill med in en annan dag o handla lite skor, ja vi får se.
Men nu ska jag nog plocka ihop och försöka sova lite så jag orkar med morgondagen.
Sov gott o dröm sött!
PUSS o KRAM
 
 
 
 

Njuter!

Godmorgon uppe med tuppen idag igen hihi börjar bli en vana. Men gör mig inget då får jag njuta lite av egen tid innan barnen ska väckas och det kan va skönt. Ska ner i dag o hämta paket o kolla om vi hittar regnkläder till mina busungar. Ska passa på o handla lite med. 
Sen blir det lite jobb i kväll på bästa gruppboendet, ska bli roligt! Och imorgon är det fredag hihi denna vecka har gått fort. Men det är skönt nu är vi på väg in i höstmånaderna och jag gillar hösten då man kan tända lite ljus och mysa inne med någon bra film eller bok eller som nu min nya hobby mina målarböcker. Haha skulle beställa mina skolböcke jag behöver men tror jag fick med mig lite målarböcker också hihi Jaja lite roligt ska väl jag med ha!
Längtar tills vi ska till Ullared, ska bli kul att få en hel dag med dottern och bara umgås och shoppa hihi 
Har tänkt åka o handla lite skor till barnen på lördag men mellantjejen har ju sin ridning så jag får nog ta med henne själv en em istället och kolla om vi kan hitta lite skor eller om vi ska beställa vi nätet, det funkar det med!
Nej dags att väcka de små liven så vi kan börja dagen lite smått hihi
Ha en fin dag och ge någon en komplimang idag men glöm inte ge dig själv minst en också.
PUSS o KRAM
 
 

Tröttmössan är på!

Oj vilken härlig dag, solen har lyst hela dagen o jag med den! Varit i skolan och jag tyckte lektionen gick väldigt fort. 
Mellantjejen fick sitt halsband idag, fick en överlycklig dotter som var superglad för sitt smycke!
Sen har vi bara njutit av det underbara vädret, varit ute mycket och barnen var ganska trötta nu i kväll. Även jag kan jag tillägga hihi har varit på väg att somna i soffan flera gånger i soffan så nu får det bli sängen så jag kan somna ordentligt så jag orkar med morgondagen!
Sov gott o dröm sött!
PUSS o KRAM
 
 

Duktig!

Godmorgon vad jag var effektiv i går kväll hihi satte mig o namnmärkte alla skruttans kläder så vi kan ha de till dagis. Sen valde jag stenarna jag ska ha till vristlänken och fick ett jätteroligt besked att pengarna från CSN kommer i morgon. Wiiee bara börja kolla böcker nu ifall jag ska beställa de nya eller inte. Men först lektion och sen hämta halsband o leverera stenarna. Stora junior var också glad i går hans paket hade kommit så vi ska ner och hämta det sen, så idag blir jag och skruttan med dator hihi ska bli lite skönt att ha en stationär igen.
Jo jag vet att det retar många att vi har så många datorer men nu är det som så att min äldsta är väldigt data intresserad så han fixar och köper ny till sig så vi andra kan ta hans gamla sen. Och sen är det ju faktiskt den tiden vi lever i, dataåldern!
Får se vilken dag jag ska boka in verkstan med så de får fixa framhjulen. Ska kolla med min far om han kanske kan hjälpa mig att köra upp bilen till verkstan på torsdag och att vi hämtar den på fredag.... Ja det är nog enda dagen denna vecka som jag kan men a vi får se vad han säger.
Nej dags att börja väcka upp barnen snart och börja dagen lite smått hihi
Ha en fin dag och om du ser någon utan ett leende, GE de ett av dina!
PUSS o KRAM
 
 

Sol o jobb!

Vilken härlig dag! Skola o lite introduktion på fm o jobb på bästa gruppboendet på em/kvällen. Kunde inte bli bättre. Jo förresten solen har lyst så fint hela dagen o värmt mig, så trevligt.
Enda molnet på min himmel idag var nog att tjejen jag skulle köpa boken av hade glömt bort det så hon hade inte tagit med den.. Ja vi får göra ett nytt försök till torsdag igen!
Och imorgon ska jag hämta halsbandet som jag köpt till mellandottern det är så fint och handgjort!
Ska även lämna lite stenar som jag ska ha i en vristlänk. Den kommer bli kanonfin till mig sen.
Nej slappa lite i soffan innan det är dax att sova kanske hihi
Ha en fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Skola!

Godmorgon trött men uppe haha ska till skolan idag och träffa klasskamraterna, ska bli kul. Får se hur länge vi håller på idag och få se schemat hur de har lagt upp det denna termin. Och framför allt vilka böcker vi ska ha så man kan beställa de. Lite svårt att göra när man inte har en aning vilka vi ska använda denna termin.
Men ska bli roligt att köra igång och jag ser fram emot hösten och allt som det kommer innebära.
Jag hoppas det bara blir som ett upprop i dag o sen får vi schema,veta vilka böcker vi ska ha o åka hem. Då ska jag åka förbi bilverkstan o boka tid för bilen, sen hem o mysa lite innan jag måste ge mig iväg för att jobba lite. Blir en kort kvällstur idag på bästa gruppboendet.
Men först ska jag väcka barn o få iväg de till skolan. Sen hem o mysa lite med lilla skruttan innan jag ska iväg!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

SOL!

Oj vilken härlig start på veckan. Massor med sol och en massa mys o gos. Haft lille barnbarnet med sin mor här i dag så jag har fått gos massor och min lilla skrutta var ledig från dagis.Men imorgon börjar jag med i skolan så då blir det mindre gos men kanske lika mycket sol. Kan ju alltid hoppas.
Hämta batteriet till min mobil så nu ska väl telefon fungera lite bättre haha höll på att bli galen då den starta om hela tiden! 
Håller på och verkställer mina projekt som är på gång, ska bli lite skönt när det är klart. Tar lite tid men det kommer bli kanonbra när det är klart!
Barnen var nöjda med sin första dag i skolan. Det är så skönt när de har det bra o får må bra, då är jag nöjd och tacksam! 
Men nu börjar jag känna mig en aning trött men ska nog krypa upp i soffan o titta lite på tv innan det är dax för att ta en tur till drömmarnas land. 
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

RUTINER!

Godmorgon ny vecka med nya utmaningar! Barnen ska väckas o köras till skolan sen ska jag o lilla skruttan handla lite tror jag haha den konstanta mjölken som alltid (ja nästan i alla fall) är slut! 
Sen får vi se vad vi ska hitta på, har några saker jag verkligen behöver göra men får se om vi hinner det i dag eller inte. Vill ju ha lite tid att måla med! 
Ser ut att kunna bli regn så då passar det ju bra med lite pyssel med lilla fröken. Men allvarligt vart tar åren vägen? Lilla junior ska upp i fyran och mellan tjejen i tvåan! Vad hände liksom? De gick ju på dagis nyss haha ja det kan man ju undra, tur lilla skruttan har några år kvar på dagis.
Vet ni det bästa med denna vecka är nog att jag har en ledig helg att se fram emot hihi det ska bli skönt faktiskt!
Nej dags för lite mer kaffe innan jag börjar väcka upp barnen.
Ha en fin dag o va rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Söndag kväll!

Redan söndag igen, hmm denna vecka gick väldigt fort! Men det är skönt då är det en ny vecka imorgon och en massa nya möjligheter ligger framför oss gäller bara o ta för sig hihi man kan välja vad man vill ha i stora livskatalogen och jag har bara börjat gjort mina beställningar och det är lätt! Varför inte testa?
Fundera vad du vill ha i ditt liv o sen arbeta mot det målet! Svårare är det inte. Men då kommer det såna där negativa typer o säger ja men jag har inte pengar till sånt eller jag har inte tid att göra sånt jag vill! Ja MEN bryt ner målet till olika delmål! Då ska du se att du med kan få det du vill ha! Ut och testa! Ta små saker först o sen större. Du kommer gilla det jag lovar!
Imorgon börjar barnen i skolan, men lilla skruttan är ledig från dagis då det är stängt. De har sån där planeringsdag som de kan ha ibland, men vårat dagis tog två dagar på en gång.
Ja vi får hitta på något roligt då jag inte har några lektioner imorgon!
Nej dags för lite tv kanske o slappa innan det blir en tur till drömmarnas land, så man orkar med morgondagen!
Ha en fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Sol o ledigt!

Godmorgon solen skiner och liten skrutta tittar på tv medans jag försöker vakna lite hihi kaffe i koppen o fågelkvitter så ska det nog fixa sig idag med.
Sista dagen innan barnen börjar skolan, ska bli riktigt skönt att få in rutiner igen. Men barnen gillade inte direkt att bli väckta men ja det är nödvändigt för att vända dygnet för de och de kommer uppskatta det när skolan börjar.
Imorgon är lilla skruttan ledig då dagiset är stängt måndag o tisdag, men då får hon o jag hitta på något roligt. Kanske baka något eller ja jag vet inte vi får se då vad vi ska hitta på.
Tror jag ska gå ut o njuta av solen i dag o bara vara hihi låter som en bra ide faktiskt.
Ha en fin dag o glöm inte le, du vet aldrig vems dag du förgyller.
PUSS o KRAM
 
 

Varm kväll!

Oj vilken omtumlande dag! Massa mys och goa skratt har det varit idag. Är så fruktansvärt glad och lite stolt över min dotter som fixar o donar för att allt ska bli bra i hennes liv.
Sen var jag ut på travsidan o jag är med i tre olika travlag o den ena gav en utdelning på lite mer än 600 per andel hihi lite roligt! Och jag är ledig! Kan ju inte bli bättre.
Har så mycket att vara tacksam för och så mycket som kommer att ske i framtiden. Vet ni att ibland kan livet va riktigt underbart att leva! Hade du frågat mig för två år sen så hade jag nog inte sagt samma sak, inte för ett år sen heller! Men just nu så är det helt underbart och det kommer bli ännu bättre hihi
Jag har kommit så långt på min väg och den är långt ifrån slut finns så mycket kvar att göra och utforska.
Jag vet ju att många kapitel har jag skrivit och många fler kommer det bli! Nu vänder jag blad och ser förväntansfullt framåt på många områden.
Men nu ska jag börja med att njuta av denna varma kväll och lite gott att dricka hihi
Ha en fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 
 

Äntligen!

Godmorgon äntligen är dagen här. Har gjort sista natten! Både skönt o tråkigt! MEN nu vänder jag blad o startar ett nytt kapitel i min bok! Ska bli så spännande och roligt.
Jo jag vet vissa tycker jag är dum i huvudet men ärligt talat så struntar jag i det! Jag gör det som känns rätt för mig! O min familj. Och jag vet vad jag vill så nu kör vi hihi
Men först ska jag sova några timmar så jag orkar mysa massor med barnen sen! 
Solen skiner och det kommer bli varmare under dagen så passa på o njut av allt som livet kan ge.
Ha en underbar dag o ge någon en kram!
PUSS o KRAM
 
 

SOL O VARMT!!!!

Vilken härlig dag, myst med lilla barnbarnet och umgåtts lite med dottern. Har även varit ner o handlat mjölk haha undrar hur mycket som går åt på ett år egentligen? O hur mycket största junior dricker... Haha han är som mig mjölk till allt... MEN det är ju såååå gott!
Barnen har även fått nöjet att bada i mormor o morfars pool... Synd bara det inte händer oftare. Men jaja nästa hus jag bor i ska ha egen pool! Och ett fint växthus! Haha har redan sett ett jag vill ha o det va ganska stort!
Skulle behöva ett med en annan uppvärmning då vedeldning inte är det bästa för mina leder! Själva eldningen är ingen fara det är att få in ved som är slitigt för mig o kroppen. Vinterhalvåret går det åt mycket ved.... Ja får se vad vi kan hitta, har en bild i huvudet på hur jag skulle vilja ha det! 
Nej nog om det men vet ni jag tror faktiskt sommaren har kommit nu! Vilken värme och solen skiner så fint mer sånt TACK!
Har en natt kvar på äldreomsorgen, känns både skönt o lite vemodigt! Men som jag sa till min goa kollega i morse så vem vet jag kanske ångrar mig o kommer tillbaka... Men det känns som det skulle vara ett avslutat kapitel just nu! 
Nej slappa lite innan det är dags o köra sista passet!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM

 

Avslut!

Godmorgon kändes både skönt o lite vemodigt i morse när jag sa hej då till en go kollega som jag jobbat mycket med. Kommer sakna henne men jag vet att vi kommer träffas igen då vi bor i ett litet samhälle.
Men nu är det bara ett pass kvar sen så.... Ska bli både skönt o lite tråkigt MEN jag vet att jag gör rätt! 
Det är dags nu och ja jag vet VEM som inspirerade mig o det kommer jag för evigt vara honom tacksam! Hoppas bara han är lycklig på nya jobbet och med att ha sin make hemma varje dag! All kärlek o lycka till honom!
Men fick en liten glad överraskning i natt då jag såg vad jag skulle få i lön denna månad hihi känns väldigt bra! 
Nej dags att försöka sova lite kanske.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang! Glöm inte att ge dig själv två!
PUSS o KRAM
 
 
 

Nedräkningen påbörjad!

Oj vad svårt det är att bara titta på pennor o målarböcker! Haha NEJ jag har inte beställt några.. ÄN men ska men har lite svårt att bestämma mig vilka... Mmmm ja jag får fundera lite till och dra iväg på lite jobb... Men det är så skönt nu är det sista perioden av semesterschemat och ärligt talat har nog aldrig sett fram emot avslut så mycket som nu!! Ska bli sååå skönt att få normala tider och att kunna få SOVA på natten igen haha har jobbat natt i några år nu men nu blir det absolut mindre och försöka gå över till enbart dagtid. Ska verkligen bli skönt!
Har fått besked att jag får tilläggsbidraget med idag haha sååå härligt! Och på tisdag ska jag få min bok till samhällskunskapen och då får jag även veta schema för skolan i Katrineholm och vilka böcker vi ska ha. Ska bli så roligt att börja igen! Både med studierna samt att få träffa kamraterna igen. 
Ska fixa lite i sovrummet o här i vardagsrummet nu under hösten.. Har sådan lust att åka till Ikea och handla lite men nja det får vänta lite.. Kanske till efter att vi varit i Ullared! hihi vi prata om det i dag och det ska bli så kul!
Nej dags att slappa lite innan jag måste göra mig i ordning för nattjobb!
Ha en trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

SOL!

Godmorgon solen lyser så fint medans jag försöker vakna med hjälp av kaffe. Idag blir det en lugn hemmadag sååå skönt!
Barnen gillar inte att jag försöker vända dygnet på de haha men de kan ju inte ligga o sova till 9-10 när skolan börjar på måndag. Lillgrabben är det inga problem med värre med mellantjejen haha hon tycker att hon kan gott få sova till halv 8 sen o åka direkt till skolan. Men nej tack det går jag inte med på!
Fy vad orättvist det kan va ibland haha min lilla skrutta har HUR mycket energi som helst men inte vill hon dela med sig den..... Haha tänk om man hade haft samma energi vad bra det hade varit! Jaja få ta med henne ut så hon får rasa av sig lite kanske men först lite mer kaffe hihi
Nej dags att börja dagen lite!
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Onsdag och trav!

Åh vilken lycka fick tag i boken till samhällskunskapen som jag behöver ha! O billigare haha så härligt. 
Var ju första lektionen i samhällskunskap i dag på fm och det var ganska ok, tror jag kommer fixa den ganska bra MEN läraren rekkomenderade oss att titta på nyheterna varje dag! Haha vet inte när jag tittade på Rapport eller Aktuellt sist.... Blir så ledsen och upprörd när jag tittar för det känns som det enda de tar upp är krig o elände... Men jaja vill ju ha bra betyg så det får bli en vana nu då hmmm på nått sätt så ska jag nog få in det.....
Tog med barnen idag ut i skogen och plockade lite blåbär men vi var ju inte direkt ensamma där haha hur mycket mygg o flugor som helst!!! Men vi lyckades få med oss 3 liter hem och hade inte barnen (den värsta var den största) ätit så mycket så hade vi säkert fått med oss 5-6 liter istället.... Men ja jag förstår de det är gott! Har hunnit frysa ner 2 liter och sen gjorde vi blåbärspaj på en liter, såååå gott! MUMS!!!
Ska försöka hinna ut snart igen det är så skönt att få gå runt bland blåbärsriset och bara låta tankarna komma o gå. Kan behövas ibland, haha lilla skruttan var blå hela hon när vi skulle åka! Kan va ett tecken på att hon tyckte det avr roligt?! Antagligen då hon redan pratat om när vi ska åka nästa gång!
För några dagar sen fick jag ett erbjudande om en bok o ja den lät intressant så ajg nappade o DEN kom idag.. Ska bli spännande att få börja läsa den. 
Nej dags att kolla lite på travet hihi ja jag kan ju inte gå ifrån mina vanor helt!
Ha en fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 

Tidig morgon.

Godmorgon är nog fasiken vaken före tuppen i dag haha jaja bara börja vänja sig då allvaret börjar lite smått idag med samhällskunskap lektion på fm. Ska bli så spännande att få börja och att vi alla kommer in i rutiner.
jag är så glad och tacksam för beskedet igår både från CSN och jobbet på gruppboendet igår. 
Jag älskar verkligen livet och allt roligt som händer i det. Har så mycket roligt att se fram emot i höst. 
Alla sover här i huset bara jag som är vaken och det är inte så vanligt hihi men det är väldigt skönt att kunna få sitta framför datorn med kaffekoppen och vakna ordentligt helt själv! 
Får se hur vädret är idag om vi kan ge oss ut i skogen och plocka lite blåbär eller inte. Vill det väldigt gärna och vet att barnen längtar med.
Vem vet vi kanske kan få med morfar också ut i skogen hihi
Nej kanske skulle börja dagen lite smått innan jag ska väcka barnen.
Ha en fin dag och glöm inte bort att le, du vet aldrig vems dag du förgyller med ditt leende!
PUSS o KRAM
 
 

Härlig dag!

YES! Fick besked i dag från CSN att jag får bidrag så nu väntar jag på besked om tilläggsbidraget går igenom också! Men fatta så skönt det känns! 
O sen fick jag samtal från bästa gruppboendet och lite jobb så härligt! Denna dag har verkligen varit positiva besked- ME LIKE hihi Och det bästa är att jag fick berätta för en kollega i natt varför jag slutar jobba natt hos de, det var en enorm lättnad för mig! Så ärligt talat så denna dag har varit helt underbar.
NU börjar det bli så som JAG vill hihi ja nästan i alla fall men det är en väldigt bra början!
Har kikat på sista Allsången på Skansen med mellantjejen och sen har jag hunnit använda mina gelpennor som jag köpte på ica för ett tag sen och de var helt underbara att använda kommer köpa in fler det kan jag lova haha så mysiga att måla med.
Snart ska jag krypa ner o läsa i min nya Nära tidning som kom idag! Bara myser hihi
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

LEDIG!

Godmorgon till en regngrå morgon, den är helt perfekt för att sova hihi
Haft en ganska bra natt och jag har pratat massor med en kollega om mitt beslut att sluta o varför. Hon förstår mig o det känns skönt.
Nu ledig såååå skönt haha får se vad vi ska hitta på när jag vaknar sen!
Men nu blir det sängen o sova lite.
Ha en fin dag och le mot världen du vet aldrig hihi
PUSS o KRAM
 
 

Längtan.

Åh vad jag längtar ut i skogen, funderar starkt på om jag ska ta med barnen ut i morgon o kolla om vi hittar blåbär. Har vissa ställen där vi brukar plocka och det brukar vara massor där. Men jag är ju inte ensam om att plocka där!
Vakna tidigt idag men har slumrat till lite nu ikväll så jag ska orka med en natt till innan lite ledighet! Det ska bli riktigt skönt med lite ledighet, även om jag ska till skolan ena dagen hihi 
Tänk vad denna sommar gått fort. Tycker inte det är länge sen barnen sluta skolan o det är bara en vecka kvar innan de börjar!
Har äntligen bytt patroner i skrivaren haha så NU kan jag skriva ut nya motiv att måla även om jag har flera böcker att färglägga! Gjorde klar min första i boken " Dagdrömmar" det var riktigt roligt även om den tagit lite tid. Kommer att bli fler nu i höst när jag får mer tid till att göra sånt.
Nej dags att slappa lite innan jag måste göra mig i ordning för nattjobb!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Ny vecka!

Godmorgon måndag igen! Tycker veckorna går väldigt fort men jag försöker hänga med så gott jag kan hihi
Längtar till lördag ska bli så mysigt hihi
Nej kanske skulle krypa ner o sova lite så man kan njuta av dagen sen!
Ha en fin dag o ge någon en komplimang, MEN glöm inte att ge dig själv minst en!
PUSS o KRAM
 
 

Sista dan denna vecka o jobb.

Dagarna går fort, redan söndag och en ny vecka är i antågande! Ska bli spännande att se vad den veckan kommer innehålla. Lite vet jag ju men ja finns ju ändå massor som kan hända hihi
Just nu laddar jag för jobb och har en önskan att natten kommer bli mycket lugnare än den som var haha inte har man tråkigt på natten inte. Finns massor att göra och igår var det extremt mycket. Är så tacksam för underbara arbetskollegor som alltid ställer upp och hjälper till när det behövs!
Även om de har fullt upp så har jag kris så kommer de o jag är likadan mot de, precis som det ska va på en arbetsplats.
Ska börja kolla vilka böcker jag måste ha till skolan o om jag kan få tag i de begagnade eller om jag måste köpa de nya haha inte är det billigt att studera men det är så himla kul!
Och jag vet att det kommer ge utdelning så småningom. 
Nej nu lite slapp innan jag ska jobba!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

SOL!

Godmorgon härligt att åka hem när solen skiner o det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag. Men efter denna natt på jobbet ska det bli riktigt skönt att få krypa ner o sova lite. 
Nedräkningen har börjat hihi ska bli så skönt när allt är som det ska!
Lilla skruttan vakna när jag kom hem så mysigt att få sitta i soffan en stund innan man kryper ner o sover.
Ha en fin dag o var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Jobbhelg!

Usch vilken dag..... Vakna tidigt o hade jättesvårt att somna om haha när man sover som bäst ja DÅ ska man upp haha jaja bara hoppas denna natt blir lika lugn som den innan var! Haft en ganska ok dag när jag var vaken, lilla fröken o jag låg på soffan och tittade på travet en stund så hur slutade det?? Haha ja det vart 5 av 7 rätt o ingen utdelning! Men men roligt o spännande var det i alla fall! 
Sen har jag gjort rent min Budda ute på altan o då passa lilla junior på att "vattna" mig haha han tyckte det var ganska roligt men inte jag!
Är så sjukt sugen på att beställa hem mer pennor till mitt målande MEN nej har satt köpstopp på mig själv nu eftersom vi ska till Ullared i början av oktober.
Åh såg att det är en bra film i kväll på tvn, men får nog spela in den då jag inte vet OM jag hinner se hela haha blir nog samma i morgon! Jaja tur man kan spela in det o kolla senare!
Nej nu slappa lite innan det är dax att göra sig i ordning för lite nattjobb!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Godnatt! ZZZZZzzzzz

Godmorgon har en liten pigg tjej här som inte alls vill att mamma ska sova haha inte lätt att förstå alla gånger. 
Men nu har jag fixat travet och det är snart dax att krypa ner o sova lite innan man kan njuta av dagen!
Solen skiner så fint så det är nästan så man skämms för att man ska sova hihi men men 
Vart bjuden på go fika i natt av min trevliga arbetskollega, mmm var riktigt gott.
Nej nu sängen så jag kan vakna sen o njuta!
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Mysdag!

Sol, värme och en massa mys har dominerat dagen. Ja jag har fixat mitt tvättberg med haha inget vidare men nu är det gjort, så skönt.
Har även sovit då jag har en jobbhelg framför mig haha men nu räknar jag ner tills mitt sommarschema är slut! Ser verkligen fram emot det! 
Har verkligen börjat älska akvarellpennor att använda när jag målar. Håller på med en men lägger ut den när jag är klar sen. Vill ha fler hitta massor när jag kika i Panduro men valde att inte beställa just nu utan vänta lite.
De jag verkligen vill ha kostar nästan 700 i reapris för 60 pennor haha väldigt mkt pengar för pennor men ja de verkar va väldigt bra så vi får se när jag beställer de!
Har börjat kika på travet och kan ju säga att det inte är en lätt omgång men ja vi får se. Har en spik som jag är lite osäker på så vi får se vilken rad jag kör i morgon.
Nej dags att ladda för lite jobb och fixa i ordning sånt som ska med!
Ha en fin kväll,Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Fredag morgon!

Godmorgon liten vakna och tyckte vi skulle gå upp så det va bara göra det hihi men vad gör det solen skiner o kaffet är i muggen så jag njuter för fullt. 
Tror det får bli en mysdag hemma och njuta av solen lite hihi
Har ett tvättberg att sortera med så det ska jag hinna med också under dan, skönt när det är tvättat o klart. Men skulle behöva sortera en massa kläder och få ordning i min garderob. Varför ska man envisas med att spara en massa kläder som man inte använder? Nej skärpning nu blir det rensning så man kanske kan få in lite nytt sen hihi
Funderar lite på när man ska få besked från CSN om man får bidrag därifrån o hur mycket det ligger på.... Ja ja det kanske har med tålamodet att göra haha får väl besked så småningom!
Oj då vad roligt de hade på Panduro hmm kanske blir en beställning därifrån hmmm ja vi får se....
Ha en fin dag o njut av allt livet har att ge!
PUSS o KRAM
 
 

Ny grill!

Ibland har man en stor tur hihi har velat byta ut grillen vi har mot något större modell och nu såg jag de hade erbjudande på en större så vi åkte iväg idag för att köpa och vi fick tag på den jag sett, och det var den sista som de hade kvar! Är så glad och vi har redan invigt den och bjudit stora dottern med familj på grillat. Mums det är ju sååå gott! Har varit ute mkt nu på em/kvällen och det har verkligen varit helt underbart väder. Sol o varmt så jag är superduper nöjd.
Lilla fröken ville inte gå in o sova så klockan drog iväg ganska mycket innan jag fick henne i säng men nu sover hon så sött och jag funderar på att sätta mig och måla lite. Det är så avslappnande att göra det.
Haha skrattade lite åt lilla skruttan förut, hon stog o prata lite med min svärson och tala om för honom att lilla systersonen minsan också skulle ha egna målarböcker och pennor så han inte tog mina haha Hon är för söt men ja jag får väl köpa lite sånt till barnbarnet när han blir lite äldre sen.
Nej nu dags för målningar!
Ha en fin kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM 
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon!

Oj vad vi sovit. Godmorgon förresten! Vakna först av alla och då var klockan redan 8:30 hihi inte så dumt, så nu sitter jag med kaffet här o lilla skruttan kikar lite på tv medans vi försöker vakna.
Idag ska vi in till grannkommun och shoppa lite, jag hoppas det jag vill ha finns fortfarande!
Sen blir det hemmafix medans stora junior ska ut o köra lite med snälla morfar. 
Mellantjejen ska iväg på ridläger idag och vara borta några dagar... kommer kännas konstigt men jag tror både hon o jag fixar det.
Nej kanske dax att väcka de andra o fixa lite frukost innan vi ska iväg hihi
Ha en fin dag och le, du vet aldrig vems dag du förgyller!
PUSS o KRAM
 
 
 

Spänning!

Oj vilken dag :) någon skrämde upp mig i morse om ormar i sängen hmm så var ju tvungen att kolla både en,två o tre gånger så det inte va någon där haha. Vart typ 2 500 kr fattigare när jag hämta bilen och sen myst o busat en massa med barnen och njutit av trav nu ikväll! 
En väldigt bra dag med andra ord! O imorgon blir det en tur och shoppa lite så härligt.
Men först kolla klart travets sista lopp och sen försöka söva lilla skruttan men risken är jag själv kommer somna haha är ganska trött
Haha ja inte vart det 8 rätt men nog vart det 7 ändå o DD fick jag in hihi lite kul! Får se hur det blir på lördag sen om man kan pricka in 7an!
Nej nu blir det lite slapp innan skruttan o jag ska krypa ner o sova!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 

Regn o ledig....

Godmorgon men hallå vart tog den där gula saken vägen? Jag är ju ledig NUUUU så jag vill också kunna njuta lite... Ja det är väl typiskt haha 
Tur jag har mina egna solstrålar här inne så jag kan njuta ändå hihi ska sova lite så får vi se vad vi ska hitta på för kul sen... Kolla lite trav kanske det är ju ändå onsdag eller måla lite hmmm ja svårt val får se vad det blir!
Nej måste nog krypa ner o sova nu är så trött men ni andra
Ha en fin dag och gör någon glad men glöm inte dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Lugn dag!

Är man släkt så får man tydligen bete sig hur man vill anser vissa hmmm nej inte riktigt så är det. Men vad är det man säger?! Släkten är värst!!! Jaja inget ont som inte för med sig nått gott.... Fick rätt i alla fall så ibland är det bra att vara envis! Visst fick ge mig på en punkt med men det vart bra för då vart det mycket billigare!
Har haft en ganska soft dag och det är skönt när man har en natt kvar att jobba innan ledigt, och kan ju säga att det ska bli riktigt skönt att vara ledig nu innan nästa omgång jobb. Får se om vi ska in till grannkommun på lite roligheter då de har en massa aktiviteter hela denna veckan, ska kolla vad som är aktuellt de dagar jag är ledig!
Annars får vi hitta på något annat kul bara jag får massor med sol o värme så är jag nöjd.
Nej slappa lite innan det är dax att göra sista natten.
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
 

Vågar man??

Godmorgon har varit till bilverkstan o fått domen haha ja vad ska man göra? Bara betala o se glad ut.....
Men jag är ändå glad att det är en sån summa så jag kan betala. Får flörta lite med min far o se om jag kan få låna hans bil under tiden min står på verkstan sen, tror inte det kommer bli några problem men ändå det känns lite jobbigt att vara så beroende av någon annan. Jaja sånt som händer.
Vet ni den där gula saken på himlen är där i dag med, törs man skriva att solen skiner eller kommer det börja regna då? Haha har ju skrivit det några gånger, lagt mig för att sova o sen när jag vaknat så har det regnat.....
Nej jag låter nog bli så den kanske är kvar när jag vaknar hihi
Ska krypa ner o sova lite så jag orkar med att njuta av dagen sen.
Ha en fin dag och ge någon en komplimang idag men glöm inte dig själv!
PUSS o KRAM
 
 

Sol

Underbara sol vad jag älskar när du kommer och visar dig från den bästa sidan. Du är så välkommen fler gånger och gärna när jag är ledig och kan vara ute och njuta massor hihi
Har sovit som en liten baby så skönt att få sova och vakna utan klockan eller barn haha men inte sover man så länge för det. Har hunnit ta tag i vissa saker jag bara skjutit framför mig MEN nu är det många saker på gång! Bilverkstan bokad, skolan accepterad och ansökan om bidrag gjort så nu är det bara att vänta och se vad resultatet blir.... Men det kommer bli jättebra och jag ser fram emot hösten och många planer kommer äntligen bli av haha hur många gånger har jag inte tjatat om att jag vill göra det eller det och nu ska jag börja beta av den listan har jag tänkt mig! En efter en, och den första är bokad och redo. 
Och jag räknar ner nätterna tills jag ska få lite längre ledighet.
Det jag har kvar är att kolla vilka böcker jag måste ha till skolan och fixa det sen så är jag klar för skolan. Och barnen börjar bli färdiga med, har lite kläder att fixa men får vänta lite med såna inöp, har funderingar på att kanske åka till Sparreholms Fabriken och handla kläder åt de men ja vi får se, beror ju på HUR jag kommer gå i skolan och vilka tider de kommer ha.
Men ska ladda för lite jobb först i natt och hoppas den blir lugn och fin! 
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM
 
Haha ja det är nog så......
 
 

Humör?!

Godmorgon är trött som en gnu men nu är jag lugn o fin haha jösses vad arg jag var i går kväll... Usch hade en viss person stått framför mig ja då hade den nog fått höra både det ena o det andra! Tur humöret hann lugna sig nu på morgonsidan. O det är skönt jag hade en fin arbetskollega som lugna ner mig.
Var förbi bilverstan på väg hem nu o boka en tid så min lilla Beata kan bli bra igen, har en konstigt knackande ljud som inte riktigt vill försvinna, men det är ju tur det finns de som jobbar med sånt!
Solen skiner, törs man skriva det utan att den försvinner? Ska kanske ta o sova några timmar så man orkar njuta lite av dagen sen.
Ha en fin dag och var rädda om varandra!
PUSS o KRAM
 
 

Söndag kväll o dags för jobb.

Har haft en underbar helg med en massa mys o trevliga äventyr med barnen. Shopping med tjejerna och god fika med några av barnen. Övernattning av lilla barnbarnet med en massa gos.
Men nu är helgen slut o det är dags för jobb igen. Nu är det "bara" två veckor kvar sen börjar skolan, ska bli såååå skönt!
Men ladda för jobb nu då o sen börja planera lite för skolan och vilka böcker jag måste ha och så.
Ska bli skönt att komma igång ordentligt med sista terminen och allt den kommer innehålla, men ska bli roligt att träffa klasskompisarna igen. 
Börjar bli dax att reflektera vad denna vecka innehållit och se framåt vad nästa kommer innehålla hihi lite vet jag ju o vissa saker ser man fram emot mer än andra!
Nej slappa lite innan det är dax att göra sig i ordning för jobb!
Ha en fin kväll, Sov gott sen när det blir.
PUSS o KRAM!

 

Godmorgon!

Bara plutten fick mig klarvaken så somna han om så skönt så haha ja vad ska man säga, han har bara vaknat en gång o ätit för att sen somna om fort igen så det har gått bra att vara barnvakt.
Men lilla fröken som skulle hjälpa mig att va barnvakt har sovit hela natten o inte vaknat när lilla plutten skrikit (eller knorrat kanske är en bättre beskrivning). Men skönt för henne att kunna sova även om han vaknar. 
Dags för lite kaffe nu o njuta av dagen som börjar kanske låter som en bra ide hihi ja kaffe är ju aldrig fel så det får det bli lite nu.
Var till våfflan igår o vi hade riktigt tur med vädret, solen sken hela tiden vi var där. Och även sen när vi kom hem så sken solen, skönt om den tänkte komma nu o förgylla våra dagar!

Nej lite kaffe nu o sen kanske plocka fram ritgrejorna hihi 
Ha en fin dag och ge någon en komplimang, men glöm inte att ge dig själv minst en!
PUSS o KRAM
 
 
 

Barnvakt!

Har fått äran att vara barnvakt åt mitt lilla barnbarn i natt. Vilket resulterade i att jag får en liten skrutta med i sängen hihi ja vad ska man säga... De är ju så rara de små liven.
Var ut en sväng till Vingåkers Våfflan och fikade lite med några av barnen det är ju så mysigt där och gott haha ska jag fortsätta åka dit så lär jag nog rulla fram snart... Nää inte riktigt då men gott är det!
Haft en riktigt fin dag o bara njutit och myst massor! 
Fick gräsmattan klippt också o det är jag tacksam för, sen kikade min far o son på min bil o jag måste nog kolla med bilverkstan om de kan hjälpa mig med den, annars får jag kolla med de andra om de kan ta in min bil. Måste bli gjort snart så jag kan använda den o åka om de ringer från gruppboendet.
Men det där ordnar sig på bästa sätt och till det billigaste! 
Nej nu ska jag slappa lite innan jag ska krypa ner bredvid två små som snarkar ikapp.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Ny månad!

Godmorgon välkomnar Augusti och solen som skiner så fint. Känner mig riktigt laddad idag med en ny månad som ligger framför oss som ett stort orört blad som bara väntar på att vi ska fylla den med vårat liv. 
Lilla fröken tyckte det var dumt att ta sovmorgon idag så det var bara kliva upp o se glad ut haha tur jag har kaffe så jag kan vakna ordentligt. Kanske ska ner till Factory o kolla om det finns några regnkläder till barnen o sen mysa lite med lilla junior o lilla skruttan. Ska se om äldsta dottern med familj kommer ut eller om jag ska hämta lilla barnbarnet sen, ska ju ha lilla plutten så hans mor o far får hitta på något själva.
Vet inte vem som ser fram emot det mest jag eller de andra barnen haha 
Nej nu ska jag nog mysa ner mig i soffan hos skruttan o kolla Nicke Nyfiken haha perfekt morgonstart.
Ha en fin dag och le, du vet aldrig vem du inspirerar eller gör glad!
PUSS o KRAM
 
 

RSS 2.0