Trött dag

Idag har lilltjejen varit pigg men lillkillen har varit lite hängig, ingen höjdare får se vi blir nog hemma imorgon men sen får vi se hur det blir.
Ska bli skönt när alla är friska så vi kan gå tillbaka till våra vardagsrutiner :)
Men nu ska jag nog krypa ner o sova lite så Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Pigg tjej

Har sovit bredvid en liten orolig kille som kom in i natt han hade drömt mardrömmar. Inget vidare men vad gör man :)) Han kan ha mardrömmar ibland o då kommer han in o vill sova hos mig o det är klart de får :))
Lilltjejen verkar må bättre idag jag känner mig inte så bra men får försöka kurera mig så vi kan gå imorgon alla 3 :)) Men idag blir det en lugn dag med mycket mys hihi
ha en bra dag alla kram kram

Sjuk dotter och febrig själv :(

Usch nu har jag med blivit sjuk men jag får försöka kurera mig så vi kan bli friska fort :))
Idag har jag o lilltjejen mest legat o kollat film o halvsovit. Inget vidare för lillkillen men vad ska man göra.... Han har byggt lite med lego o kollat till oss sjuklingar hihi han har trivts o sen har vi ju haft storebror hemma med han har hjälpt till med o sysselsätta lillkillen :))
Men nu känner jag att feber är tillbaka så nu blir det sängen för mig med o hoppas febern är borta imorgon :))
Sov gott alla kram kram

Febrig dotter

Ny vecka med nya möjligheter :)
Idag blir vi hemma har en liten dotter med feber inget vidare men det får gå ändå :)
Så då får vi se vad vi ska hitta på nått blir det väl :)) Kanske skulle gör en play-do lera så de kan få leka lite hihi men jag ska plugga lite engelska i alla fall så då får jag hitta på nått till de små o göra :)
Men ha en bra dag alla det tänker vi ha kram kram

Söndag kväll

Jaha slutet på denna vecka o den har varit händelserik undrar vad nästa vecka kommer innebära hihi
De små sover så sött o jag ska snart krypa ner jag med o sova lite
Så Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram


Godmorgon

Idag blir det en lugn dag känner jag hihi Får se vad de små vill hitta på när de kommer hem från morfar o mormor :))
Ska hämta min äldste som varit iväg på LAN i helgen, samt fixa iordning allt inför morgondagen :))
Men det blir inte förrän senare :))
Nu ska jag försöka vakna med lite hjälp av kaffe :))
Ha en bra dag alla kram kram

Underbar morgon

Vilken härlig dag solen skiner o vi är lediga kan det bli bättre hihi
Ska åka ner med de små sen så de får handla lite lördagsgodis :)) Vi har börjat med veckopeng till lillkillen han tycker det är jättekul :)) Han plockar lite lösgodis o sen betalar själv hihi o hittills har jag inte behövt lägga till han får alltid pengar tillbaka o det är kanonbra då lär han sig hur man handskas med pengar :))
Idag ska de små åka till morfar o mormor o sova för jag får besök o vi ska gå ut o roa oss lite :))
Ska bli kul jag är ute aldelles för sällan :)) Men jag får försöka ändra på det hihi
Ha en kanonbra dag alla kram kram

Film kväll :))

De små sover o den äldste är iväg på LAN så nu ska min tonårsdotter o jag kolla lite film ska bli så nice hihi
Idag har jag hämtat min bil såå skönt o få köra den igen hihi lilltjejen vart sur för hon ville åka mormors bil mer hihi ja de små är för goa ibland
Men nu ska jag kolla film ha en underbar fredag kväll alla det tänker jag ha kram kram

Goood morgon

Äntligen fredag den här veckan har gått fort :))
Idag ska jag hämta min bil ska bli sååå skönt att den är lagad o klar nu.
Vi har en lång dag framför oss, de små börjar innan 8 idag o jag halv 9 sen går de till nästan halv 3, så det blir en lång dag :)) Men det gör inget för sen är vi lediga i 2 dar såå skönt hihi
ha en underbar dag alla kram kram

"Kör"ig dag :))

Idag har vi haft en kort dag det va skönt vi har inte gjort nått annat än flängt fram o tillbaka idag tycker jag, först hämta mormor till tandläkaren sen från tandläkaren. Sen skulle hon till jobbet o de små till dagis o jag till skolan hihi sen vart det lite lugnt ett tag men sen hem. Sen skulle jag hämta den äldste vid tåget o han hade en kompis med sig hem o sen fixa mat till alla o sen hämta mormor när hon slutade jobbet o köra henne hem o sen skulle jag hem igen så usch vad skönt det ska bli när jag får hem min bil igen hihi
Ska hämta den imorgon ska bli sååååå skönt :))
Ska kolla om nån vill ha en presentation nästa vecka av mina kära kollegor i min lilla hälsogrupp som ökat en aning o fler lär det bli hihi
Nä nu ska jag sova lite Natti natt alla sov gott kram kram

God morgon

Idag har vi lite sovmorgon även om vi inte hade tänkt oss det. Men det va skönt o få sova lite längre :)) Tror barnen tyckte det med.
Lilltjejen är lite pipig hoppas hon inte är på väg att bli sjuk bara. Min stora tjej ät genomförkyld och har feber så hon är hemma idag från skolan.
Jag ska snart hämta mamma o köra henne till tandläkaren :)) Jag har ju hennes bil nu så det är ju bra så vi kan ta oss nån stans.
Jag ska blädra igenom mina engelska böcker lite idag tänkte jag har engelska på em så det känns skönt jag har de böckerna i alla fall.
Men nu ska jag försöka få imig lite mer kaffe o sjukskriva min äldsta dotter
Ha en bra dag alla kram kram

Lång dag

Idag har det varit en händelserik dag skulle in till grannkommun och köpa böcker till engelskan o vad händer då? Jo bilen går sönder, typiskt men allt löste sig ändå mamma va så snäll så hon kom o hämtade oss o sen skulle vekstan hämta bilen.
Visst det kommer kosta men det kan det va värt, och han skulle försöka fixa det innan helgen så det känns kanonbra :))
Barnen var jätteduktiga så de fick ha lite myspys nu ikväll :))
Och imorgon börjar vi lite senare har tagit ledigt från morgon lektionen då jag egentligen skulle jobbat i natt men inte kunde då min bil va trasig :)
Men nu ska jag nog krypa ner o läsa lite så Natti natt sov gott o dröm sött :))

Godmorgon

Idag har vi sovmorgon men jag är tvungen att gå upp o köra äldste till tåget han mår bättre nu så han skulle till skolan hihi ingen rast o ingen ro hehe
Men det är skönt han mår bättre så han kan gå till skolan.
De små börjar inte förrän 9 idag de går kort dag idag det är skönt :))
O även jag gör det har bara engelska idag så det är skönt.
Ska träffa en tjej i dag o köpa hennes engelska böcker begagnade det ska bli skönt o få de :)) Så man kan träna lite har verbprov nästa vecka i engelska så det blir till o plugga lite hihi men inte i helgen får besök ska bli så kul både barnen o jag ser fram emot det :))
Ha en bra dag alla där ute kram kram

Lång dag :))

Idag har det varit en lång dag för de små de har varit på dagis hel dag. Men de har haft roligt det är ju huvudsaken. :))
Imorgon är det kort dag så det ser vi fram emot vi ska åka o handla efter att de slutar dagis.
Jag ska köpa skor till mig det behöver jag. Samt lite annat så vi kan få ordning på en del grejor hihi
Men nu ska jag nog krypa ner o sova lite så Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Godmorgon

De små är trötta o sover fortfarande men det är ingen fara de börjar ju inte riktigt än på dagis utan de kan få sova en stund till idag.
Det är bara jag o min tonårstjej som är vaken än, tonårskillen har fortfarande feber så han får va hemma idag med.
Idag har jag två mattelektioner o sen håltimme o sen två svenska lektioner.
Det är ju inte så farligt hihi det är ett bra schema jag fått. Imorgon har vi sovmorgon då börjar inte de små förrän 9 så det är skönt.
När jag slutar för dan idag så ska vi åka till min kompis o hämta lite kartonger så vi kan börja packa sånt vi inte använder. Det ska bli skönt att få börja lite i alla fall :))
Men ha en bra dag alla kram kram

Första skoldagen :))

Idag har jag settat väldigt mycket haha är inte van o sitta still så här länge som det vart idag asg men men det va roligt o lärorikt :))
De små har verkligen gillat sin dag på dagis men lilltjejen va trött i kväll o somnade tidigt. Lillkillen har hjälpt mig röja lite i köket hihi han tyckte det var kul :))
Men imorgon går jag lång dag så det blir tufft för både mig o barnen men det är skönt när vi kommer igång o får rutin i allt :))
Men nu ska jag kolla lite tv innan jag sätter mig o kollar igenom lite matrial jag fick med mig från skolan
Natti natt alla sov gott dröm sött :)) kram kram

Ny vecka, nya utmaningar

Idag börjar allvaret för oss alla, men jag tycker synd om min store kille han har feber o mår inget vidare så han får va hemma idag o imorgon från skolan. Vad ska man göra bara o vänta ut allt så febern i alla fall försvinner.
Vi andra ska till dagis/skolan i alla fall så han får ju lite lugn o ro under dan.
Ska börja röja lite i källaren o packa ner sånt vi inte använder nu måste börja någonstans eftersom vi ska flytta när vi hittar nått nytt boende inget vidare men det går inte bo kvar här som det är nu, grannens tjej anklagar oss för mer o mer o inget av det är sant så jag orkar inte mer. Jag fick en rejäl skopa ovett igår innan mötet så jag va lite ledsen igår, men jag orkar inte bry mig det är de som har problem inte jag.
Men idag ska det bli intressant o se vilka jag får gå i skolan med hihi man känner sig lite nervös men allt kommer gå bra det vet jag hehe
Men ha en kanonbra dag alla där ute nu kram kram

Söndag kväll

Idag har vi bara tagit det lugnt o jag har varit på möte väldigt inspirerande :)) Imorgon ska vi till dagis med de små sen ska jag till skolan o börja plugga ska bli intressant :)) Kommer nog va en aning trött imorgon kväll har jag en känsla av hihi och det kommer de små med att vara hehe
Men det är bäst vi vänjer oss så vi kan komma in i ordentliga rutiner på en gång hehe
Men nu ska jag plocka ihop de små barnens väskor så de är färdiga till imorgon sen blir det sängen o försöka sova hihi Natti natt alla sov så gott o dröm sött kram kram

Godmorgon världen

Vart väckt av en liten pigg tjej som ville gosa lite, vad mysigt det är när de kommer in o vill lägga sig o gosa lite på morgonen :))
Idag ska vi försöka hinna med o åka till morfar o mormor. Allt hänger på hur det går hos min kompis som ska ha produktvisning hemma hos sig det ska bli så kul o se vad alla säger :) Jag är så glad att hon skrev in sig o att hon verkligen gillar våra produkter :)) Jag hoppas hon får samma respons som jag fått. Våran underbara mentor från Örebro kommer o hjälper oss hålla i presentationen då jag är lite osäker fortfarande. Men jag tycker det är bättre o be henne om hjälp än att köra den själv när jag är osäker. Men det kommer nog gå bra det är jag övertygad om :))
Sen blir det att vi ska förbereda oss inför morgondagen då de ska till dagis och jag ska till skolan.
Det ser vi fram emot alla de kommer få va längre tid på dagis o jag kommer få va i skolan o lära mig lite hihi
Ha en underbar dag alla kram kram

Lördag kväll

De små sover så sött i sina sängar :)) Man kan inte annat än o älska de då hihi
Jag har varit i väg o jobbat några timmar tur jag har mina stora tonårsbarn som ställer upp som barnvakt ibland så jag kan få jobba hihi
Ska ut till morfar o mormor en stund imorgon med o busa lite med kusinerna :)) De åker ju hem på måndag när de små är på dagis så bäst o passa på när vi är lediga hihi
Men nu ska nog jag med krypa ner o sova lite så jag orkar med morgondagen hihi
Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Godmorgon

Idag tog vi lite sovmorgon :)) Lilltjejen vakna inte förrän strax efter 7 i morse o lillkillen kom upp strax innan halv 8 så det va skönt men nu börjar de längta till dagis :)) Och på måndag drar vi ju igång allt med dagis o skola för mig o de små :)) Det har varit skönt med lite mjukstart nu när de stora har börjat skolan hihi
Idag ska vi ut till mormor o morfar o busa lite med kusinerna det ser vi fram emot hihi vi träffas ju inte så ofta så vi passar på så länge de är kvar :))
Annars blir det en lugn dag med mycket mys :))
Ha en kanonbra dag alla där ute det tänker vi ha kram kram

Trött kväll

I kväll var mina barn väldigt trötta hihi men de har haft kul de har lekt o stojat hela dan hihi men morfar/farfar och mormor/farmor var o hämtade kusinerna nu ikväll o då gick nog luften ur de små hehe
Och mig med ska krypa ner i sängen snart o läsa lite innan jag somnar men jag har en känsla av att jag inte kommer läsa länge hihi
Sov gott alla o dröm sött Natti natt kram

Godmorgon

Det har gått över förväntan bra alla små har sovit i samma rum i natt o de har sovit bra :) Det var skönt så ingen av de va lessen o ville hem :)) Det känns jätteskönt.
Idag ska vi baka en sockerkaka har jag lovat alla små sen får vi se hur det ser ut i köket efter oss hehe många kockar lär det bli hihi
Men nu leker alla så snällt så jag passar på o dricka lite kaffe så jag vaknar hihi
Ha en bra dag alla det tänker vi ha kram kram

Busiga barn

Är barnvakt till mina små brorsbarn :)) Alla små leker o står i men nu börjar nog en del bli lite trötta hihi men de får nog leka lite till så de inte vaknar 5 halv 6 imorgon :)) hehe jag e ju inte så pigg på morgonen hihi men de kan kanske sova till halv 7 om de får va uppe en stund till hehe
Allt har gått bra men det är ju som sagt tätt mellan alla 4 små i åldrarna så det är olika viljor åt olika håll emellanåt men det är ju som det ska va hehe
Men jag kommer nog somna snällt i kväll har jag en känsla av hehe
Ha en underbar kväll alla kram kram

Trött morgon

Usch idag försov vi oss, ingen höjdare men tyvärr sånt som händer :)) Men sonen hann med bussen i alla fall o det är ju det viktigaste :))
Idag kommer kusinerna och ska sova här det är det stora samtalsämnet :))
Idag ska vi bara ta det lugnt o tvätta lite samt att jag ska ringa en del samtal :))
Och Kanske baka nått vi får se om vi orkar det sen hihi
Ha en bra dag alla nu det tänker vi ha kram kram

Pigg tjej

Idag ville inte lilltjejen sova så hon har sprungit upp o ner halva kvällen innan hon somnade hihi
Men nu sover de små så sött :))
Imorgon kommer kusinerna o ska sova här till på fredag sen ska de va hor morfar o mormor till på måndag så vi hinner träffas mer om det är så vi vill hihi
Men nu ska jag nog krypa ner i sängen snart så jag orkar med alla imorgon
Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Livet leker

Ja det känns verkligen så :)) Det är så mycket positivt som händer i mitt o barnens liv just nu :))
Har kört iväg de stora till skolan o varit på bvc med lilltjejen, 96 cm lång o 14,3 kg tung hihi inte undra på att kläderna krymp på henne hihi
Har varit till mamma en stund o fikat innan bvc alltid lika trevligt :))
Sen ska jag ringa till dagis o prata med de för på måndag ska mina va på dagis då jag börjar plugga :)) Ser verkligen fram emot det hihi
Ikväll kommer en kompis ut hit då vi ska skriva in henne i mitt hälsoteam ska bli så kul :)) Det ser jag också fram emot :))
Önskar alla en underbar dag kram kram

Lekdag

Idag har vi varit till våra kompisar o lekt lite medans mammorna fick prata lite hihi kan va skönt för oss mammor...
Barnen hade så kul så när vi mammor tyckte att nu räcker det så vart det protester 2 timmars lek räckte tydligen inte haha då va vi dumma mammor helt plötsligt :))
Men men lilltjejen lekte så mycket så hon somna tidigt ikväll o lillkillen somna utan godnatt kram, han va helt slut stackarn hihi
Men nu ska nog den här mamman krypa upp i soffan o glo lite på tv hihi känner mig lite trött men ska nog titta lite på tv innan jag somnar i alla fall hihi
Natti natt alla sov gott o dröm sött kram kram

Godmorgon världen

En ny dag med nya möjligheter :)) Idag ska jag iväg på ett möte sen ska vi ut till mormor o lämna lite grejor och sen får vi se om våra kompisar mår lite bättre idag då blir det lite lek o bus på schemat också hihi sen vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på :))
Men det ser ut att bli en mörk dag med regn o kanske lite åska vi hoppas nog det kommer lite så luften kan rensas ur lite :)) Sen är det ju så fint att titta på :))
Önskar alla en kanonbra dag för det kommer vi ha kram kram

Min lilla "plutt" hihi

De små sover sött de va trötta ikväll o somna fort :)) Idag har vi inte gjort så mycket mer än umgåtts o bara varit :)) Va till banken o fixa ungdoms konto till tonårstjejen och sen ut o fika hos mormor som va ledig idag :) Stora killen hade sin första dag i skolan så det va ett stort samtals ämne för de små hihi de tycker han är ju vuxen nu hehe men det tycker ju inte jag asg undrar varför hmmm jaja lite vuxen är han kanske men han kommer alltid va min lilla plutt som bara vägde 2720 gram när han föddes hehe även om han är över 2 meter lång nu så är han min lilla plutt hihi
Undrar vad han själv säger om det hihi jag har settat o kollat lite på tv med de stora o nu håller de på o pratar om olika träningsformer o sånt jag lessna efter en stund när de börja prata om situps o armhävningar asg det är inte min starka sida direkt hehe
Nä nu ska jag nog snart krypa ner o lägga mig ska upp till ett möte imorgon :))
Sov gott alla godingar kram kram

Godmorgon

Ny vecka nya möjligheter :))
Har kört ner den store sonen till bussen som tar honom ut på nya äventyr hihi han börjar gymnasiet idag. Han såg verkligen fram emot det o det är jag så glad för. Han kommer fixa allt han vill det är jag övertygad om :))
De små tyckte det va kul att vi va uppe tidigt alla hihi de var nog lika förväntansfulla som sin storebror hehe
Vi andra är lediga idag så det är skönt att bara ta det lugnt o inte stressa iväg men jag har en del samtal jag ska ringa idag, så får vi se vad som händer sen :))
Sen får vi se om vi andra ska ut på några äventyr vi med eller inte hihi
Ha en kanonbra alla där ute för det tänker vi ha kram kram

Söndag kväll

De små somnade sött i dag o de har varit feberfria hela dan det är så skönt men jag vågar inte ropa hej riktigt än :)
Men jag hoppas att de är friska imorgon ifall de ringer o vill jag ska jobba :))
Idag har vi varit till några kompisar så de fick leka av sig lite o sen va vi ut till morfar o mormor en stund, sen har det mest varit softa hemma hihi skönt det med....
Imorgon börjar den äldste på gymnasiet så jag ska köra honom till bussen redan innan 7 i morgon bitti urk jag e ju ingen morgon människa men men jag måste ju gå upp så han kommer iväg dit. Är så glad för hans skull att han kom in o allt :))
Men nu ska jag nog lägga mig på soffan o glo lite på tv innan jag kryper ner o sover lite hehe
Natti natt alla godingar kram kram

Godmorgon

Idag har vi två lite piggare barn här hemma :)) Det är så skönt men jag törs inte ropa hej än de kan ju få tillbaka febern men lillkillen har fått behålla sin frukost i alla fall och det är ju skönt.
Får se vad vi ska hitta på idag det är lite grått ute så kanske man skulle baka nått men vi får se hihi
ha en kanonbra dag det tänker jag ha kram kram

Sjuka barn

Jaha nu har lillkillen fått feber under dan o nu ikväll så kräktes han ingen höjdare, o lilltjejens feber går upp o ner. Men hon sover skönt i sin säng i alla fall just nu så det är ju bra :))
Hoppas de blir friska snart så jag kan få lite gjort här hemma vi tänkte röja lite o slänga sånt vi inte använder så ofta....
Ska bli så skönt o bli av med en massa skit hihi
Men nu ska jag nog lägga mig på soffan o glo lite på tv ha en trevlig kväll kram kram

Febrig dotter

Jaha nu va det dags igen lilltjejen har feber o mår inte alls bra, men hon är inte så farligt gnällig som hon brukar va så det är skönt.
Jag o en kompis har börjat prata om att börja på Zumba träning det ska bli roligt visst det är säkert jättejobbigt men det ser ju så himla kul ut hehe har provat lite hemma o det är inte lätt men jätteroligt hihi får se hon skulle iväg idag o kolla vad det kostar o börja. Vi är nog ca 6 st som vill börja så vi får väl se hur det blir hihi
Idag funderar jag på om vi ska baka lite det är grått ute kanske kan det bli lite regn idag så man slipper värmen om man ska baka hehe
Ha en bra dag kram kram

Trevlig em

Nu kan jag berätta vem som vi hade besök av det va mina små barns storasyster med mor o styvsyster som var här. Vi hade jättetrevligt mycket prat vart det o de små gillade det i massor :) Ja lilltjejen va lite blyg o sen väldigt trött så hon somnade under besöket hihi
Men vi andra hade det väldigt trevligt :))
Och jag hoppas det blir fler gånger vi kan träffas så inte syskonen tappar kontakten med varandra det vore synd tycker jag.
Önskar alla en trevlig fredag kväll jag ska spela lite spel på FB o sen krypa upp i soffan o njuta av ledigheten :)) Kram kram

God morgon

Sitter o äter lite frukost med de små ska snart krypa ner o sova några timmar innan jag ska sova :)
De små är förväntansfulla vi ska få besök idag berättar mer senare vem :)) Men jag känner jag måste få sova nån timme i alla fall innan de kommer hihi
Sen får vi se vad vi ska hitta på för kul idag ha en underbar dag alla det tänker vi ha kram kram

Godmorgon

Idag ska vi till dagis så jag kan få sova lite innan jag ska jobba natt igen. Men det är skönt att jobba natt då jag inte jobbar så mycket utan får mer tid med barnen. Det är ju bra så i morgon får jag bara sova en kort stund innan vårat främmande kommer :))
Ha en bra dag kram kram

Trött dag

Idag har vi inte gjort så mycket men jag är helt slut ändå o det va de små med när de somna :))
Tar på krafterna o följa med mamma runt o fika lite hehe
Men imorgon blir det dagis en stund o sen hem o baka lite så vi har något att bjuda på när vi får besök på fredag :))
Sov gott alla kram kram

Godmorgon

Idag är jag uppe lite tidigare, skolorna börjar nästa vecka så vi måste börja lära oss att inte sova halva dagarna hehe
De små sitter o kollar när de stora grabbarna spelar spel hihi det är sista dan de LANar, sen måste de börja ställa in sig att gå upp tidigt eftersom de börjar skolan redan på måndag i Hallsberg och deras tåg går redan runt kvart i sju på måndag morgon så jag måste köra ner min äldste dit så han kommer i tid första dan till sin utbildning. Är så glad att han kom in på sin linje han sökte så nu har han 3 år av hårt pluggande sen har han en utbildning. Och förhoppningsvis ett jobb sen efter det...
Idag ska de små till dagis och sen så ska jag till AF o träffa en handläggare ska bli intressant o se vad hon säger. Jag vill börja plugga men vet inte vart den utbildningen finns som jag vill plugga till, får se om hon kan hjälpa mig o kolla upp det...
Men först måste jag försöka få i mig lite mer kaffe så jag vaknar hihi
Ha en kanonbra dag alla kram kram

Godnatt

Idag har de små bakat lite med sin storasyster det gillade de :)) o vi andra med hihi det vart choklad sockerkaka det är ju så gott...
Imorgon är det dagis igen och jag ska till AF igen haha ett jäkla springande blir det där eller kanske bara i början hoppas det i alla fall hehe
Jag fick lite trevligt sällskap här nu ikväll av två urtrevliga tjejer hihi o som vanligt springer tiden iväg.. Inget ovanligt när man har trevligt. Kan va skönt att bara få sitta o prata en massa :)) O njuta av lite kaffe o få tända lite ljus hihi
Men nu ska jag krypa ner så jag kan komma upp o hinna bli människa innan jag ska träffa handläggaren.. Natti natt alla sov gott kram kram

God morgon

Idag är det lite grått ute men vi funderar på om vi ska baka nått eller bara softa.. Ja vi får se vad vi hittar på.
Lillkillen frågade efter sin pappa igår igen... Jag är så lessen för hans skull att inte hans far hör av sig. Men det är ju så när karlar bara tänker på sig själv o inget annat.
Jag kan ju tyvärr inte göra så mycket.
Han stod igår o sa att det är så länge sen han träffade pappa så han kommer inte ihåg hur han ser ut längre, vad ska man svara på det.
Vi ska försöka hitta på nått så han inte är så frustrerad som han varit några dar nu.
Vi har ju hittat en sida på nätet där man kan beställa olika saker från England, vi har en muffinsmix med smarties därifrån som jag funderar på om vi ska göra idag och igår testade jag o göra fromagen med hallon den var himmelsk ska beställa den med banansmak nästa gång hihi
Önskar alla en bra dag kram kram

Ny vecka, nya utmaningar

Idag hade jag en lapp i brevlådan från min hyresvärd, blev skitsur han har sagt upp mitt hyreskontrakt utan anledning... Han påstår att han ska sälja den här kåken, men jag vet att säljer han så kan inte den nya hyresvärden kika ut mig om jag inte missköter mig o det har jag inte gjort o tänker inte göra...
Det är inte själva uppsägningen jag är sur över utan att han inte pratade med mig utan va en feg jäkel o la en lapp bara i brevlådan.....
Jag blir galen har ju kollat sen mars o det finns inget så stort som jag behöver.... Men jag får försöka lösa det här på nått sätt men vet inte riktigt hur än.. Men men jag blir bara så arrrrrggggg haha men han är ju en karl så vad ska man säga hehe
Näää nog om det har varit in till AF idag o ska tillbaka på onsdag och träffa en handläggare, imorgon ska jag jobba kväll va ett tag sen så det ska bli kul :))
De små sover sött i sina sängar o jag har funderingar på o krypa ner o läsa eller glo på tv en stund får se vad det blir hihi
Natti natt världen sov gott o dröm sött kram kram

Söndag kväll

De små sover så sött sen nån timme tillbaka :)) De är så nöjda med helgen hos morfar o mormor, jag är så tacksam för att jag har de som kan ställa upp o va barnvakt så jag kan jobba natt :))
Tonårsdottern är på sitt rum o tonårskillen har en kompis här så de ska LANa hehe så de lär nog sova bort hela dan imorgon hihi
Har haft min underbara kompis här o som vanligt så går tiden hur fort som helst hihi några timmar bara flyger iväg hehe
Men i morgon är det ny vecka med nya utmaningar ska bli intressant o se vad den veckan kommer innebära hihi
Men nu ska jag nog krypa ner o sova lite så jag orkar med morgondagen :)) Natti natt alla kram kram

God morgon

Nu har jag jobbat sista natten o snart ska jag iväg o hämta de små ska bli så kul o få hem de igen :)) Idag blir det en softar dag med de små o sen får vi se om vi ska hitta på nått kul :))
De ska va på dagis imorgon o sen får vi se om vi får va lediga några dar eller inte... Hihi
De gillar ju att va på dagis så för deras skull så är det nog ok om jag ska jobba lite hehe men jag skulle vilja va lite ledig så vi kan fixa lite här hemma, skulle behöva baka lite har inga bullar i frysen de är slut o alla gillar ju det hihi men men vi tar en dag i taget så får vi se sen :))
Ha en bra dag alla kram kram

God morgon

Nu har jag sovit några timmar har jobbat i natt det är min näst sista natt på mitt sommarschema, känns lite vemodigt men ändå helt oki :))
En ny tid kommer snart o ta plats i mitt liv med nya utmaningar o händelser, det känns spännande o roligt ))
Jag vet vad jag vill men vet inte riktigt hur jag ska komma dit, men allt kommer o lösa sig till det bästa det vet jag o jag kommer få besked snart hur jag ska gå till väga för att komma dit jag vill hihi
Ska snart åka ut till mina föräldrar o umgås lite med mina små innan jag måste hem o vila lite inför sista natten :)) Men jag ser fram emot det :))
Önskar alla en kanonbra lördag med allt vad ni vill ha i era liv kram kram

Godmorgon

Idag vart vi vakna av en liten tjej som kvittra o va glad o ville till dagis hihi försöka förklara för henne att vi ska men inte än va ingen lätt uppgift hihi men nu leker hon o väntar på att vi ska åka hehe sen ska de till morfar o mormor ikväll då jag jobbar 2 nätter nu sen är mitt sommarvikariat slut.. Skönt men ändå inte....
Ska till AF på måndag o kolla vilka utbildningar jag kan gå.. Känner att det är läge för det nu o sen kan jag hoppa in extra nån kväll eller helg sen istället :))
Det kan va kul :)) Men jag får vänta o se vad de har för utbud o sen bestämma mig hihi
Nää nu ska vi göra oss i ordning o åka till dagis snart ha en bra dag kram kram

Alla samlade igen :))

Nu har jag alla hemma är så lycklig :))
De små sover o jag sitter med mina tonåringar o pratar lite hihi eller rättare sagt de pratar med varann o jag lyssnar :))
Mår så bra just nu o jag verkligen älskar mitt liv :) Ska umgås med mina tonåringar i kväll o kolla lite tv sen blir det sängen för mig ikväll så de får kolla skräckfilm hehe
Ha en underbar kväll alla kram kram

God morgon

Nu har jag gjort en natt till det känns så skönt är ledig en natt o sen kör jag helgen sen är mitt sommarvikariat slut :))
Väntar på att lillkillen ska vakna så vi kan åka till dagis sen ska jag hem o sova lite innan jag hämtar hem de små så vi kan hitta på nått kul idag :)) Får se vad vi ska hitta på hmm ja det får vi bestämma då hihi
Ha en bra dag alla kram kram

God morgon

Idag har de små varit i farten så jag har frigolit över hela golvet i vardagsrummet... Inget vidare men men vad ska man säga hihi det är bara att plocka upp det o se glad ut....
De ska till dagis sen så det ska bli skönt, så de kan busa av sig ordentligt hihi
Ha en bra dag alla kram kram

Regnig och seg dag :))

Idag har det verkligen varit en seg dag jag har varit trött mer eller mindre hela dagen inget vidare o jag sov massor i natt men jag har drömmt en massa och det är så retligt jag kommer ju inte ihåg vad jag drömt heller hihi
Men så kan det ju va ibland..
Lilltjejen har varit grinig o kinkig hela dan hon somna helt slut på em inget vidare då de ska till dagis imorgon o jag ska jobba i morgon natt.. men vad ska man göra??
Bara o bita ihop o se glad ut hihi men hon kanske piggnar till när hon kommer till dagis man vet ju aldrig :))
Har varit o hämtat ut mina ljus vi beställde de luktar så gott o ljuslyktorna va såå fina :)) så ikväll har vi tänt lite ljus det är ju så mysigt hihi
Men nu ska jag nog krypa ner o sova lite o se om jag kommer drömma lika mycket i natt
Ha en bra kväll alla kram kram

Underbar dag

Har haft en underbar dag hos min underbara kusin med familj, de små har haft jättekul :))
Och de har busat o lekt med sin lilla syssling, hon har börjat krypa och ställer sig upp va så roligt o se, mina små hade fullt upp att hänga med henne i hennes framfart hihi
Mycket skratt vart det o en del kaffe hihi o ja en del prat också blir ju så när man inte träffas så ofta, men vi får ändra på det nu, jag får ta mig i kragen o åka över lite oftare....
Men tyvärr blir det ju så när man bor en bit ifrån varann.....
De små ville knappt åka hem men de somnade ganska fort i bilen så det va bara o spela musik o sjunga sjölv för att inte ha tråkigt på hemvägen hehe
Men nu ska jag nog lägga mig i soffan o glo lite på tv
Ha en bra kväll kram kram

Sovmorgon

Idag tog jag lite sovmorgon det va skönt men det händer ju inte så ofta :))
Idag ska vi åka till min underbara kusin det ska bli kul o få åka dit o umgås lite :))
Men jag tror inte vi sover kvar utan åker hem ikväll men vi får se...
Ha en bra dag alla kram kram

Trött kväll

Idag va de små trötta, lilltjejen är inte riktigt i form så vi får se hur det blir om vi kommer iväg imorgon :)) Men jag hoppas verkligen det :)) O det vet jag att barnen också vill.
Men är hon inte bra så är hon inte det. Men vi tar beslut imorgon hur vi ska göra... :))
Jag är också en aning trött men ska lägga mig på soffan o glo lite på tv nu, hoppas det finns nått o se bara :))
Ha en bra kväll nu alla kram kram

Godmorgon

Nu har jag jobbat klart för den här gången det är så skönt :) Nu ska vi va lediga några dar så vi får se vad vi ska hitta på för kul....
De små var lite hängiga igår så vi får väl se hur de är nu idag, ska snart åka o hämta de ska bli så kul o få hem de :))
Ha en bra dag alla det ska vi ha kram kram

RSS 2.0