Lördagsmys

Vilken härlig dag vi haft. Först mysfrukost och sen ut och skotta bort all snö som kommit. Lite mat och slapp vart det, och sedan lite bakat. En blåbärspaj vart det med barnens hjälp. Så vårat lördagsmys började med lite ost och kex, sedan lite filmmys och avsmakning av blåbärspaj med vaniljvisp och glass. Plockat bort stjärnorna i vardagsrummet och adventsljusstaken från köket och satt dit vanliga lampor istället, vart så mysigt och inte så mörkt som det lätt kan bli när man städar bort julen. 
På måndag börjar allt igen och då blir det en massa rutiner igen hihi och ja travet ska jag ta upp igen, har haft uppehåll med det nu ett tag och ja det har varit skönt faktiskt men lite har man saknat det, Men nja det va roligare förut när man spelade tillsammans som det är nu så har det nästan blivit lite hets och då är det inte lika roligt. Så det här uppehållet har varit skönt och något fler kanske skulle prova på.
Ibland kan det vara skönt att stanna upp och bara njuta av livet och det har jag verkligen gjort under mitt lov.
Men ska bli skönt att få komma igång med våra rutiner också och få träffa alla kurskamrater igen och få börja med lite nya kurser hihi
Men nu blir det nog lite mer filmmys.
Ha en fortsatt trevlig kväll, Sov gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0