Gran eller inte???!

Vilken dag haha först går ena benet av på gran o både jag o min far har försökt fixa det så nu får vi vänta till imorgon o se om min far lyckades eller inte.... Ja vad ska man säga.... Ibland får man besked på en gång o det va väl att jag inte ska ha en sån gran haha men men ja det finns alltid lösningar så jag väntar till imorgon så får vi se om tjejerna får pynta granen eller inte. Men det börjar bli lite juligt här hemma men julstämning?! Nja med 12 plusgrader ute och strålande sol o varma vindar, som det va idag då är det svårt med julstämningen, men den kommer nog det brukar det göra!
Lilla junior är hos storebror för att lana lite. Usch gillar inte när barnen växer upp så fort, kan han inte va min lilla plutt ett tag till? Nej då han ska växa o frodas men måste det ske så fort. Ja han kommer ju bo hemma ett tag till så jag får väl umgås med honom vid jul sen. Då ska jag umgås med alla barnen, för alla kommer hem till mig i år på julen o firar den med oss! Ska bli så kul.
Imorgon blir det en tur in till grannkommun med mellantjejen och då blir det förhoppningsvis sista besöket på specialisttandläkaren. 
Men nu blir det lite filmmys och sen reflektera över veckan som varit och se fram emot den nya veckan.
Sov så gott o dröm sött sen när det blir!
PUSS o KRAM
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0